SR > Nyheter

Wednesday, 01 April, 12:04

SR - 27 feb 20 kl. 03:34

Svaret på kritiken – Pence ska stoppa smittanI USA har president Donald Trump utsett sin vicepresident Mike Pence som ansvarig för att minska risken för smittspridning av coronaviruset..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Donald Trump, Mike Pence

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svaret, kritiken, Penceska , stoppa, smittan
Nyteknik - 24 aug 17 kl. 16:24

Kritiken kan stoppa indisk satsning på bioemtrisk id

Indiska regeringens satsning på biometrisk identifiering av landets invånare har stött på patrull..

Skånskan - 03 maj 16 kl. 11:00

En kritik mot kritiken av kritiken

Krönika Akademiledamoten Anders Olsson gjorde den 26 april i DN ett debattinlägg angående litteraturkritiken. Lite skolmästaraktigt redogör han där för ordet kritik och dess klassiska förankring. Nu anser han att kritiken i bemärkelsen ”bedömandets konst” är hotad.

SVT - 08 okt 16 kl. 21:22

Kritiken mot Trump: Kan inte försvara hans uttalanden

I ett läckt videoklipp säger Donald Trump bland annat att han kan göra vad han vill med kvinnor bara för att han är känd. Nu har Trumps vicepresidentkandidat, Mike Pence, har gjort ett uttalande med anledning av det videoklippet: ”Jag accepterar inte hans uttalanden och kan inte försvara dem”, skriver Pence..

SR - 17 okt 19 kl. 17:26

Erdogan mötte Pence: ”Ett stelt välkomnande”

USA:s vice president Mike Pence och utrikesminister Mike Pompeo kom till Turkiet i dag, för att träffa landets president Erdogan och andra turkiska företrädare och uppmana dem att stoppa offensiven i norra Syrien..

Cornucopia - 11 jun 15 kl. 09:04

Sverigedemokraterna försökte stoppa kritik mot Ryssland i EU

Sverigedemokraterna har återigen visat att de är Putins kuddbitare, och varifrån partiet får sin finansiering. I EU-parlamentet försökte man igår stoppa kritik mot Putin och Ryssland och motåtgärder mot rysk psyops och propaganda, rapporterar EU-bloggen, inklusive fotobevis.

Partiets ledamöter säger dessutom en sak, och gör sedan en annan när de tror att det inte dokumenteras.

Supermiljöbloggen - 12 maj 16 kl. 17:48

Starka röster: regeringen kan visst stoppa Vattenfalls brunkolsaffär

Trycket ökar på regeringen att stoppa Vattenfalls planerade brunkolsförsäljning. Regeringen har svarat att de måste ha majoritet i riksdagen för att kunna hindra försäljningen, men allt fler ifrågasätter regeringens syn på frågan. Bland dem finns tidigare toppmiljöpartister, professorer, Moderaterna och nu också Vattenfalls styrelseordförande.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 20 kl. 02:29

Pence inte coronasmittad

USA:s vicepresident Mike Pence har inte smittats av coronaviruset. "Glad att rapportera att covid-19-testerna kom tillbaka negativt för såväl vicepresident Mike Pence som hans fru Karen Pence", skriver Pence talesperson Katie Miller på Twitter. Pence me.

Kristianstadsbladet - 23 aug 14 kl. 07:00

"Vi förtjänar JO-kritiken"

Foto: Scanpix/TT
Polismyndigheten i Skåne kritiseras av JO för att handläggningen av ett fall med våldtäkt mot barn tog oacceptabelt lång tid. ”Vi förtjänar kritiken”, säger Per Olof Söyseth, tillförordnad polismästare i nordöstra Skåne.
Våldtäkten av den då 14-åriga Kristianstadsflickan inträffade i augusti 2012.

Nyheter 24 - 19 maj 11 kl. 10:55

Kungens vänner bad om maffians hjälp - Ville stoppa "olämpliga" bilder


Kungens vänner åkte till Serbien för att träffa Milan Sevo - Den svenske Gudfadern. Uppdraget: Att tysta Mille Markovic som sägs ha bilder från de ökända kungliga festerna. Det är maffia och kopplingar till kungahuset.

Sydsvenskan - 30 okt 11 kl. 06:30

Regimen slår skoningslöst S: Stoppa utvisningarna till Syrien

Lena Sommestad, ordförande för S-kvinnor och representanter för tre andra socialdemokratiska organisationer, kräver ett omedelbart stopp för utvisningen av flyktingar till Syrien. Syriens isolering växer men kritikstormen biter än så länge inte på al-Assad. Med järnhand krossar regimen motståndet, men desertörer svarar med blodiga bakhåll.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Socialstyrelsen får låna 5 miljarder för att handla skyddsutrustning

För att försäkra sig om att Socialstyrelsen kan köpa den skyddsutrustning som man anser sig behöva, föreslår nu regeringen och samarbetspartierna att myndigheten får låna 5 miljarder kronor från Riksgäldskontoret under Corona-pandemin..

SR - 45 minuter sedan

100 miljoner till barn och kvinnor

Regeringen och samarbetspartierna lägger nu 100 miljoner kronor i den nya extrabudgeten som ska gå till barn- och kvinno-organisationer. Pengarna behövs för barn och kvinnor som blir extra utsatta i samband med Corona-krisen..

SR - 1 timme sedan

Dyster prognos från Konjunkturinstitutet

Statliga Konjunkturinstitutet kommer med en dyster prognos och talar om en synnerligen djup lågkonjunktur som är på väg..

SR - 2 timmar sedan

Regeringen vill begränsa hamstring av läkemedel

Regeringen begränsar Högkostnadsskydd för läkemedel för att stoppa hamstring, Det sa socialminister Lena Hallengren på en presskonferens.

SR - 3 timmar sedan

Svårt att jämföra coronakurvan med andra länder

Kurvan över antalet coronafall i Sverige fortsätter att stiga efter helgen. Men att mäta och jämföra den svenska kurvan med andra länder är inte lätt..

SR - 4 timmar sedan

Föreslår förlängt utegångsförbud – upp till tre månader

I Latinamerika planerar flera länder att förlänga utegångsförbuden för att hindra coronavirusets spridning. Colombia diskuteras nu en tre månader lång karantän. Bogotás borgmästare hävdar att hela ekonomin måste stänga ner fram till juni..

SR - 4 timmar sedan

Coronakrisen gör prognoser mycket mer osäkra

De konjunkturprognoser som kommer nu mitt under coronakrisen, senast från regeringen igår, måste betraktas som mycket osäkra. Det säger professorn i nationalekonomi vid Örebro universitet Pär Österholm..

SR - 6 timmar sedan

EU-insats ska se till att vapenembargot mot Libyen följs

I dag inleder EU en ny militäroperation vid Medelhavet – Operation Irini – för att övervaka att FN:s vapenembargo mot Libyen efterlevs. Men förhandlingarna har varit hårda in i det sista för att få till denna insats, för flera medlemsländer menar att sjöoperationer i Medelhavet leder till fler migranter..

SR - 8 timmar sedan

Längre pass inom vården – men ännu inget krislägesavtal

Vårdanställda i Stockholm schemaläggs nu upp till 60 timmar i veckan. Men trots det har regionen inte ansökt om att aktivera det krislägesavtal som ska kunna användas i svåra situationer och som skulle ge personalen högre ersättning..

SR - 9 timmar sedan

Smittspårning visar: Första fallen smittade främst närstående

Smittspårning som gjordes i början av coronaepidemin i Sverige visar nu att de första smittade personerna i landet främst spred smittan vidare till familjemedlemmar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.