SVT > Kultur

Thursday, 02 April, 08:11

SVT - 26 feb 20 kl. 20:03

Författaren Clive Cussler är dödDen amerikanske författaren Clive Cussler har gått bort vid 88 års ålder, skriver The Guardian..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Clive Cussler, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Författaren, Clive, Cusslerär död
Helsingborgs Dagblad - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Den amerikanske författaren Clive Cussler har gått bort vid 88 års ålder, skriver The Guardian. Cussler höll en flitig produktionstakt och skrev ett 80-tal böcker, som "Sahara", "Nemos arv", "Den makedoniska höken", Tsarens krona" och "Skelettkusten", s.

DN - 26 feb 20 kl. 20:21

Författaren Clive Cussler är död

Den amerikanske författaren Clive Cussler har gått bort vid 88 års ålder, skriver The Guardian..

GöteborgsPosten - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Den amerikanske författaren Clive Cussler har gått bort vid 88 års ålder, skriver.

YA - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Sydöstran - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Blekinge Läns tidning - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

BT - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Kristianstadsbladet - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Barometern - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

SmålandsPosten - 26 feb 20 kl. 19:55

Författaren Clive Cussler är död

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Anslutning till a-kassan rusar bland kulturarbetare

I mars anslöt sig 1 840 personer från kultursektorn till Unionens a-kassa, att jämföra med 18 personer i februari, rapporterar Kulturnytt. Kassan är den största för kulturarbetare och samlar i dagsläget 10 000 stycken..

SVT - 11 timmar sedan

I coronatider: Världens största konstfestival ställer in

25 000 konstnärer och artister som skulle medverkat i kultur- och konstfestivalen The Fringe i Edinburgh avbokas efter att festivalarrangörerna meddelat att årets evenemang ställs in till följd av coronaviruset, det rapporterar flera internationella medier..

SVT - 12 timmar sedan

Ståuppkomikern: “Branschen är död just nu”

I en tid när humor fyller en viktig funktion hittar komikerna nya sätt att nå ut med sina skämt, som inte sällan handlar om just coronaviruset. – Coronakrisen har totalt slaktat branschen, säger komikern Isak Wahlberg, till Kulturnyheterna..

SVT - 13 timmar sedan

Scenarbetare höjer rösten: Borde få del av krispaketet till kulturen

Kultursektorn har fått ett riktat stöd på 500 miljoner, men vem räknas egentligen som kulturskapare och ska få ta del av stödet? I stort sett hela kultursektorn vittnar om ekonomisk kris, och nu höjer även de som arbetar bakom scenen rösten. – Man pratar ofta om artister, musiker och skådespelare, de man ser.

SVT - 15 timmar sedan

Stort upprop mot Stockholms stads nya kulturkrisfond

1 105 kulturarbetare har gått samman för att protestera mot den krisfond på 20 miljoner kronor som Stockholms stad presenterade i går. – Det här slår ju mot alla de fria kulturutövarna som man säger sig vilja stötta och skydda, säger Emelie Bergbohm, fristående kulturproducent och initiativtagare till uppropet..

SVT - 15 timmar sedan

Regeringen tidigarelägger statligt kulturstöd

Skansen och andra kulturinstitutioner ges ett andrum när utbetalningar av statligt kulturstöd flyttas fram. – Det här kommer att bli en lättnad i en akut situation, säger kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) till TT..

SVT - 17 timmar sedan

”Let's dance” tvingas pausa i flera veckor

”Let's dance” fortsätter att ställa in, som en följd av coronapandemin. Hittills har bara ett ordinarie avsnitt av programmet sänts och nu meddelar TV4 att det inte blir något tävlande varken på fredag eller nästkommande vecka..

SVT - 19 timmar sedan

Sveriges författarförbund skapar krisfond

En tillfällig krisfond för författare har inrättats av Författarförbundet. Det är möjliggjort tack vare ett bidrag på 400 000 kronor från stiftelsen Natur & Kultur, skriver förbundet i ett pressmeddelande..

SVT - 21 timmar sedan

Kris för gatutidningarna i coronatider

Många människor håller sig inne på grund av den pågående coronavirusepidemin. Det påverkar de socialt utsatta och hemlösa som säljer gatutidningar. Både Faktum och Situation Stockholm har halverat sin försäljning, rapporterar Kulturnytt..

SVT - 22 timmar sedan

Almapristagaren Baek Heena: ”Jag förstod inte vad som hände”

Under tisdagen tillkännagavs årets Almapristagare, den sydkoreanska bilderbokskonstnären Baek Heena. – Jag trodde faktiskt inte jag skulle få priset, så jag förstod inte vad som hände just då. Det är en så stor ära, säger hon till Kulturnyheterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.