Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 30 March, 20:25

Affärsvärlden - 24 feb 20 kl. 15:07

Analytiker: Här ger virusfrossan köplägeUSA-börserna faller i samband med den coronaoro som drar över världen. Analytikerna på Wall Street låter dock inte börsfallet avskräcka från köprekommendationer för flera aktier..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AnalytikerHär ger , virusfrossan, köpläge
Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 11:01

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

Dagensanalys.se - 14 feb 19 kl. 16:11

En analytiker i teamet – så viktigt!

Oavsett bransch och vilken kundupplevelse du arbetar med – är dessa tips guld värda! I detta avsnitt av Growthpodden får du svar på hur du ska ta hjälp för att driva digital transformation. Dessutom berättar man vilka kompetenser du behöver ha med dig på den resan och varför det är så viktigt att ha en analytiker med i teamet.

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 11:52

Analytiker: Kursuppgången minskar utrymmet för försäljningsbesvikelser

Bilden hos allt fler analytiker, att H&M sett ljuset i tunneln efter år av försvagad försäljning och dalande lönsamhet, börjar så smått få fäste. Men samtidigt som H&M klättrat 50 procent sedan årsskiftet har analytikerkollektivet inte hängt med då snittriktkursen ligger klart under aktuell kurs. Många verkar vilja ha ytterligare bevis för att tunnelns slut nalkas och inte det mötande tåget.

Dagensanalys.se - 08 sep 16 kl. 10:35

Phonera AB söker en kommersiell CRM-analytiker

Phonera AB söker en driven och engagerad CRM-analytiker som vill vara med att leda företaget framåt. Är det dig de söker? Som CRM-analytiker kommer du analysera kunders behov, beteende och potential i syfte att identifiera möjliga utvecklingsområden.

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 08:24

Analytiker varnar för svensk ”domedagsmaskin”

Minsta feljustering kan få katastrofala följder, spår två analytiker. ”Det är den största risken.” Ekonomierna är starka och världens börser går i det hela stora hela bra.

Dagensanalys.se - 26 sep 18 kl. 15:58

Adobe lanserar en virtuell ai-analytiker

Oroa dig inte kära analytiker-kollega, dina dagar är ännu inte räknade. Men tåget för att utveckla en ai-analytiker har nu börjat rulla mot destinationen – att göra det du gör. Adobe tänker använda sin ai-teknologi för att hjälpa anställda på företag med information, baserat på hur de faktiskt använder informationen.

Dagens PS - 11 okt 19 kl. 08:35

Analytiker: Börsfest väntar 250.000 aktieägare

Är du lyckligt lottad? Analytikerna lyfter nu den stukade folkaktien rejält. Det är lastbilsaktien Volvo, som har cirka 250.

Affärsvärlden - 19 maj 11 kl. 14:07

Två heta aktietips från Sveriges bästa analytiker

Maths Liljedahl, analytiker på Nordea Markets blev nyligen uttsedd till Sveriges bästa analytiker av Starmine. I en dagsfärsk intervju med Affärsvärlden uppmärksammar han två intressanta bankaktier..

Affärsvärlden - 15 maj 12 kl. 11:25

Färre analytiker tror på Tyskland

Tyska institutionella investerare och analytiker blev mindre optimistiska i sin bedömning av de ekonomiska utsikterna i Tyskland i maj jämfört med föregående månad, enligt en undersökning från ZEW Center for European Economic Research som omfattar cirka 320 analytiker och investerare..

Affärsvärlden - 13 dec 12 kl. 08:57

Analytiker: Positivt att Volvo-aktierna sålts

 Renaults försäljning av sin aktiepost i Volvo är positivt för Volvo på sikt, menar analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med. "Ägarbilden i Volvo blir tydligare och bättre. Det försvinner ett orosmoment kring Volvoaktien", säger en analytiker..

BT - 06 aug 13 kl. 13:35

Analytiker vapen mot ekobrott

Ekobrottsmyndigheten (EBM) räknar med att fortsatt turbulens på finansmarknaderna kommer medföra ökad ekonomisk brottslighet. Ett exempel är insiderbrotten där anmälningarna gått från ett bara ett fåtal till nästan 600 på tio år. På EBM har man de senaste två åren intensifierat sin satsning på analytiker för spaningsarbete mot avancerad finansiell brottslighet.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Bankaktier faller efter slopade utdelningar

Aktien i Unicredit, Italiens största bank, faller med nästan 5 procent på Milanobörsen sedan banken dragit tillbaka ett förslag om utdelning och återköp av aktier. Beslutet ligger i linje med rekommendationer från Europeiska centralbanken (ECB)..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

SCA återkallar utdelningsförslaget

Skogskoncernen SCA:s styrelse har beslutat att återkalla sitt utdelningsförslag inför årsstämman som en försiktighetsåtgärd och för att bättre kunna överblicka coronapandemins konsekvenser..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Landeborn: Då kan man ta börsoron med lugn

De bästa börsdagarna ofta kommer direkt efter de allra värsta – så även denna gång, skriver Danske Banks sparekonom Maria Landeborn i ett veckobrev och pekar på de faktorer som gör att man kan ta den rådande oron med lugn..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Flera nya namn in i Leo Vegas styrelse

Valberedningen i bettingbolaget Leo Vegas föreslår att Mathias Hallberg, Carl Larsson, Per Norman och Torsten Söderberg väljs in i styrelsen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Assa Abloy sänker utdelningen

Assa Abloy ändrar det föreslagna utdelningsförslaget till 2:00 kronor från tidigare 3:85 kronor. Detta som en följd av rådande osäkerhet från coronautbrottet..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Trump och Putin ska diskutera priskriget på olja

Donald Trump kommer att prata med sin ryske kollega Vladimir Putin på måndagen för att diskutera olja och det priskrig som pågår mellan Ryssland och Saudiarabien..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Getinge i topp på oregelbunden börs

Stockholmsbörsen inledde måndagen på plus men index föll snabbt tillbaka och pendlade sedan mellan plus och minus..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Nordea: Bolaget står emot stormen - köp

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen sätts till 67 kronor..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Historiskt höga varsel

Antalet varslade i mars är historiskt högt och arbetslösheten kan komma att stiga till 10 procent. Det sade Annika Sundén, analyschef, vid en presskonferens på måndagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Börsen vände dur till moll

Stockholmsbörsen inledde måndagen optimistiskt men föll snabbt ned under nollstrecket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.