Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 16:06

Affärsvärlden - 24 feb 20 kl. 14:53

Rejäl nedgång väntas på Wall Street i virusrädslans spårBörserna i USA såg på måndagen ut att börja veckan med markant fallande noteringar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rejäl, nedgång, väntas, Wall, Streeti , virusrädslans, spår
DI - 06 maj 19 kl. 15:14

Rejäl nedgång väntas på Wall Street efter Trumps tweetkavalkad

USA-börserna såg ut att börja veckans handel med klart lägre index, sedan president Donald Trump skakat om världens marknader med Twittermeddelanden om att USA ska höja tullarna på kinesiska varor för 200 miljarder dollar på fredag. Han hotade även med att införa 25-procentiga tullar på varor för ytterligare 325 miljarder dollar "inom kort"..

DI - 01 jun 12 kl. 15:17

USA-börserna: Rejäl nedgång väntas

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen indikerar en negativ öppning på fredagen. I ett redan oroligt riskklimat tog eftermiddagens viktiga amerikanska jobbsiffra luften ur marknaden..

Affärsvärlden - 06 maj 19 kl. 15:26

Rejäl nedgång väntas på USA-börserna

USA-börserna såg ut att börja veckans handel med klart lägre index, sedan president Donald Trump skakat om världens marknader med Twittermeddelanden om att USA ska höja tullarna på kinesiska varor för 200 miljarder dollar på fredag..

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 18 kl. 01:33

Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas gå ner vid öppning efter att börserna i USA fallit rejält under måndagen. – Det kommer falla rejält. Jag tror på en öppning på minus 3 procent.

Affärsvärlden - 25 aug 15 kl. 07:16

Rejäla nedgångar på Wall Street

USA-börserna stängde, efter en volatil handelssession, med fördjupade nedgångar vid måndagsstängningen, efter att tidigare ha uppvisat en viss återhämtning kring lunchtid..

SVT - 06 feb 18 kl. 02:31

Efter USA-raset – Nedgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas gå ner vid öppning efter att börserna i USA fallit rejält under måndagen..

Affärsvärlden - 06 feb 18 kl. 08:07

Nedgång väntas efter globala börsfall

Stockholmsbörsen väntas gå ner med mellan 3 till 4 procent vid öppning efter att börserna i USA fallit rejält under måndagen. För spararna gäller det att ha is i magen..

Affärsvärlden - 27 feb 20 kl. 08:46

Ytterligare nedgång väntas på börsen - men här är bolagen som kan stå emot

Torsdagens börshandel i Stockholm såväl som i Europa ser ut att komma att präglas av rejäla indexnedgångar i kölvattnet av en tilltagande oro för spridningen av coronaviruset..

DI - 29 jun 15 kl. 15:00

New York: Nedgångar i korten

Börserna i New York väntas inleda veckan med breda nedgångar, tyngda av den ökade osäkerheten om vart Grekland är på väg. Därmed väntas Wall Street gå i samma riktning som Europa och Asien som sjunkit rejält under måndagen..

DI - 18 jan 16 kl. 08:42

Börsen: Uppgång väntas efter stabilisering i Kina

Terminerna för de stora europeiska börserna indikerade på måndagsmorgonen en start i positivt territorium trots att Wall Street på fredagen stängt med rejäla nedgångar och oljepriserna fortsatt att falla..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Peab drar tillbaka utdelningen

Byggbolaget Peabs styrelse har beslutat att dra tillbaka förslaget till årsstämman om ordinarie utdelning på 4:20 kronor per aktie. Beslutet har tagit med anledning av att de långsiktiga effekterna av coronaviruset är mycket svåra att bedöma..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sandvik drar tillbaka utdelningsförslag

Sandviks styrelse har beslutat att dra tillbaka tidigare utdelningsförslag och istället föreslå att ingen utdelning betalas ut..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Över 100 bolag har ändrat sina utdelningsförslag

Fram till lunchtid i måndags hade för svenskt vidkommande totalt 100 bolag hittills dragit tillbaka, senarelagt eller minskat sina utdelningar på grund av coronapandemin och dess effekter på ekonomin och bolag..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Så slår coronakrisen mot SAS

SAS-koncernens kapacitet minskade med över 45 procent i mars, som en effekt av coronapandemin och de resebegränsningar som införts..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

H&M i toppen på börsen

God stämning rådde på Stockholmsbörsen som fortsatte att handlas upp vid lunchtid på tisdagen. Liknande uppgångar sågs även på Europabörserna. På bolagsnivå låg H&M i toppen medan Astra Zeneca var i botten..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Industrivärden drar tillbaka utdelningsförslag

Investmentbolaget Industrivärden redovisar en totalavkastning på -17 procent för A-aktien och med -14 procent för C-aktien..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

SEB ser ökade politiska risker

I coronapandemins spår finns en ökad risk för social oro, med en relativt hög risk i stora tillväxtländer som Turkiet, Filippinerna och Indien..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

DNB: Klädjätten en relativ vinnare

Samtidigt som modebranschen ser ut att fortsätta att kämpa väntas H&M relativt sett visa en hygglig styrka i sin försäljningstillväxt, effektivitet, digitala utveckling och expansion på tillväxtmarknader. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Aktierna som går starkast på börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en klar uppgång efter måndagens rally i New York, i likhet med de större kontinentala börserna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

De drar tillbaka sin utdelning

Flertalet bolag väljer att dra tllbaka sina utdelningsförslag på tisdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.