Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 25 October, 05:58

Cornucopia - 23 feb 20 kl. 08:09

Mycket lägre dödlighet i Covid-19 utanför KinaDet ser ut som att dödligheten (CFR, case fatality rate, andel döda av andelen diagnosticerade) är mycket lägre utanför Kina. Allra lägst är den ombord på det smittade kryssningsfartyget, vilket talar för att CFR i Kina är för högt pga att man diagnosticerar så få, eller pga mängden rökare i Kina.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Covid, Kina, CFR, Hobart, WHO, PDF, Sydkorea, Kinas, Kinas CFR, USA, Japan, Filippinerna, Iran, Longyearbyen, Wikipedia, Philipsburg, Maarten, IFR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mycket lägre, dödligheti , Covid-19utanför , Kina
DI - 06 mar 20 kl. 20:33

Högre dödlighet bland virussmittade i Italien

Coronaviruset har skördat ytterligare 49 liv i Italien och med 197 dödsfall har Italien flest konstaterade avlidna efter Kina, där….

UNT - 06 mar 20 kl. 20:27

Högre dödlighet bland virussmittade i Italien

Coronaviruset har skördat ytterligare 49 liv i Italien och med 197 dödsfall har Italien flest konstaterade avlidna efter Kina, där utbrottet startade..

YA - 06 mar 20 kl. 21:32

Corona: Högre dödlighet bland virussmittade i Italien

Coronaviruset har skördat ytterligare 49 liv i Italien och med 197 dödsfall har Italien flest konstaterade avlidna efter Kina, där utbrottet startade. Dessutom är dödligheten i Italien ovanligt hög – vilket kan bero på att smittan spridits inom sjukvården..

GöteborgsPosten - 06 mar 20 kl. 20:28

Högre dödlighet bland virussmittade i Italien

Coronaviruset har skördat ytterligare 49 liv i Italien och med 197 dödsfall har Italien flest konstaterade avlidna efter Kina, där utbrottet startade..

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 08:20

CellaVision AB: God lönsamhet trots negativ covid-19-effekt

Informationen lämnades för offentliggörande 2020-07-16 kl 08.20
1 april–30 juni 2020 Nettoomsättningen ökade med 5% till 118,0 MSEK (112,4).Organiskt minskade omsättningen med 15% (+18).

PrivataAffärer - 22 maj 20 kl. 11:28

Hernhag: Utdelningsaktierna som klarat covid-19 bäst

Carl: Vilka långsiktiga utdelningsaktier hade du rekommenderat som du tror klarar covid-19 bäst?
Marcus: De som klarat uttdelningen hittills är i Sverige Castellum, Hufvudstaden, Wihlborg, Vitec. I Nordamerika är det ännu riktigt många, men clean energy-bolag som Brookfield Rewnewbles, Canadian Utilities och Nextera Eenergy bara pumpar på med elproduktion och utdelningar.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 13:00

WisdomTree: Kina säker hamn i coronakrisen

Kinesiska aktiers värderingar är klart attraktiva just nu, anser Aneeka Gupta, research-chef på den internationella kapitalförvaltaren WisdomTree. I ett nyhetsbrev skriver hon att investerarnas intresse för den kinesiska aktiemarknaden successivt ökar i takt med att värderingarna nu också stiger. Resten av världen drabbas och lider akut av effekterna av covid-19, medan Kinas ekonomi stadigt förbättrats sedan corona-toppen i landet i början av februari.

Cornucopia - 05 jul 20 kl. 12:50

Veckorapport börsen - nya rekord på Nasdaq och i Kina, men segt annars

Börsveckan som gick var positiv och det blev nya börsrekord på den amerikanska Nasdaqbörsen och tolvmånadershögsta på den kinesiska Shanghaibörsen. Men Stockholmsbörsen och bredare index i USA går segt och vill inte riktigt ta fart.Ju högre siffra, desto större vinst!

Cornucopia - 29 mar 20 kl. 20:01

Mycket stort förtroende hos läsarna för myndigheternas åtgärder mot COVID-19 - utom hos SD-väljare

Bloggläsarna har ett mycket stort förtroende för myndigheternas åtgärder mot coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen COVID-19. 69% är neutrala eller positiva, och endast 31% är negativa. Samtliga partisympatisörer utom SD-väljare är mer positiva än negativa.

SVT - 28 jul 20 kl. 02:26

Mexikos vårdpersonal löper högre risk att dö i covid-19

Sjukvårdspersonal i Mexiko löper fem gånger så hög risk att dö i covid-19 som sina kollegor i USA och Kina, enligt en ny rapport. Samtidigt fortsätter antalet smittade och döda i landet att stiga utan några tecken på att avta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.