DI > Ekonomi

Thursday, 09 April, 16:24

DI - 22 feb 20 kl. 20:57

Hög värdering avskräcker – H&M byts ut ur Di:s kungliga portföljMed hjälp av den rusande börsen fick Dagens industris Estelle-portfölj ett fantastiskt år. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di, Dagens, Estelle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög värdering, avskräcker, H&M, bytsut ur , Di:s, kungliga, portfölj
YLE - 16 aug 16 kl. 05:10

Rejäl ansiktslyftning för Topelius barndomshem

Vaselinburkar och damhandskar. Bland annat det har man hittat under golvet på Zacharias Topelius barndomshem Kuddnäs i Nykarleby. Kuddnäs renoveras som bäst inför Topelius 200-års jubileum.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Ekonomistas - 02 feb 17 kl. 10:06

Vinster men inga investeringar

Arbetskraftens andel av de totala inkomsterna verkar ha fallit trendmässigt sen tidigt 1980-tal, en tidpunkt då denna andel var historiskt hög. Diskussionen kring detta fenomen har nu breddats till att även gälla kapitalinkomsternas och vinsternas andel, liksom de fallande investeringarna. Sammantaget finns en hel del forskningsresultat från främst den amerikanska ekonomin som väcker frågor om hur ekonomin egentligen fungerar.

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 16:14

Två vintrar med det smarta hemmet - överskattat och självutplånande

Vi fortsätter på dagens tekniktema. Jag har nu haft ett sk smart hem i ungefär ett och ett halvt år, inklusive två mörka vintrar och kan egentligen bara upprepa tidigare slutsatser. Det smarta hemmet är för teknofiler och nördar, men löser inga egentliga problem och är som transparent teknik något man glömmer bort och som sådan alltså är självutplånande.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Fed-chefen: Ekonomiska återhämtningen kan bli kraftfull

Den ekonomiska återhämtningen efter coronakrisen kan bli kraftfull. Det sa Fed-chefen Jerome Powell under ett seminarium under torsdagen,.

DI - 15 minuter sedan

Löfven öppnar för att stänga restauranger

Statsminister Stefan Löfven öppnar för ett beslut om att stänga restauranger, kaféer och barer, i Sveriges Radios nyhetsprogram Studio Ett..

DI - 15 minuter sedan

Di:s expert: ”Alla bolag förtjänar inte att räddas”

Optimismen har återvänt på världens marknader och Stockholmsbörsen har klättrat nära 20 procent från botten för några veckor sedan..

DI - 30 minuter sedan

Raysearch tar order från nederländska sjukhus

Medicinteknikbolaget Raysearch kommer att leverera bolagets dosplaneringssystem för strålbehandlingar, Raystation, till tre nederländska….

DI - 45 minuter sedan

GHP spår negativ coronaeffekt

Vårdföretaget GHP räknar med att den pågående pandemin kommer att påverka resultatet negativt i det andra kvartalet 2020. .

DI - 1 timme sedan

Högtryck i påsk för Altor-bolaget som gör skyddskläder till vården

Vården är i akut behov av skyddskläder. Men det problemet ska nu ett småländskt plastbolag lösa..

DI - 1 timme sedan

Positiv öppning att vänta på Wall Street efter nya stimulanser

Terminerna för USA-börserna pendlade mellan plus och minus på skärtorsdagen och placerade sig sedan i positivt territorium efter att….

DI - 1 timme sedan

GE spår vinst klart under guidningen

Teknikkonglomeratet General Electric uppger att det justerade resultatet per aktie för det första kvartalet 2020 kommer att bli betydligt….

DI - 1 timme sedan

Chefsstrategen: ”Jättekritiskt läge – liknar riskerna i Lehmankrisen”

Bortom coronapandemin riskerar oljekriget att slå över på finansmarknaden. ”Det handlar mycket om existensen för den amerikanska….

DI - 1 timme sedan

USA: Insynsköp i amerikanska bolag de största sedan mars 2013

Ledningspersoner i stora amerikanska börsnoterade bolag insynshandlade aktier för 1,1 miljarder dollar i mars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.