DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 12:08

DI - 22 feb 20 kl. 18:01

Maja Frankel om drömresan: ”Tidig morgonyoga och långa frukostar”Maja Frankel, generalsekreterare för stiftelsen Friends, om sina bästa reseminnen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Frankel, Friends

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maja, Frankelom , drömresan, Tidig, morgonyogaoch , långa, frukostar
Nyheter 24 - 28 mar 19 kl. 17:37

Maja Nilsson Lindelöfs ord om sonens födsel: "Mådde inte som han skulle"

I oktober 2018 delade Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja Nilsson Lindelöf med sig av den fantastiska nyheten att de väntade sitt första barn. Och under måndagen lade de upp rörande bilder på sin nyfödde son för allra första gången. "Jag vet inte vad man skriver för text till en bild på sin nyfödde son.

SVT - 05 dec 17 kl. 09:52

Lasse-Maja-författaren Martin Widmark: Viktigt att föräldrarna läser för barnen

Lasse-Maja-författaren Martin Widmark menar att det är viktigt att utveckla barns läsförmåga redan i tidig ålder. Nu ger han en känga till föräldrar som lägger allt ansvar på skolan. – Börja läs med era barn hemma, säger han..

Kristianstadsbladet - 07 jan 18 kl. 20:30

Maja på målhumör

Maja Hansson prickade in en tidig formtopp i mötet med VästeråsIrsta. Mittsexan gjorde fem av KHK:s sex inledande mål och när matchen var slut hade hon samlat ihop åtta mål och fyra fixade straffar. – Synd att vi inte kunde fortsätta spela vidare efter den fina starten, sa Hansson efteråt..

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 14:50

Svensk popelit ger julkonsert

First Aid Kit, Seinabo Sey, Amanda Bergman och Maja Francis ska fira luciadagen med en julkonsert på Färgfabriken i Stockholm.Konserten kommer att ha två föreställningar den 13 december, en tidig med 13-årsgräns och en sen med 18-årsgräns. Biljetterna släpps på torsdagen den 12 november.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 15 kl. 14:50

Svensk popelit ger julkonsert

First Aid Kit, Seinabo Sey, Amanda Bergman och Maja Francis ska fira luciadagen med en julkonsert på Färgfabriken i Stockholm. Konserten kommer att ha två föreställningar den 13 december, en tidig med 13-årsgräns och en sen med 18-årsgräns. Biljetterna släpps på torsdagen den 12 november.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 14:50

Svensk popelit ger julkonsert

First Aid Kit, Seinabo Sey, Amanda Bergman och Maja Francis ska fira luciadagen med en julkonsert på Färgfabriken i Stockholm.Konserten kommer att ha två föreställningar den 13 december, en tidig med 13-årsgräns och en sen med 18-årsgräns. Biljetterna släpps på torsdagen den 12 november.

Skånskan - 08 okt 18 kl. 16:04

Kävlinge gick på knock – skrällvann i Kungälv

handboll
Kävlinge HK:s damer studsade snabbt tillbaka efter premiärförlusten mot S-hof i division 1.
33-29 på bortaplan mot Kungälv var tränaren Fredrik ”Figge” Andersson mer än nöjd med: – Vi lyfte oss rejält. Speciellt försvaret fungerade och då fick också flera viktiga kontringsmål.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:12

Begärs häktad för mord i Lund


Den 26-årige man som suttit anhållen för mordet på sin far i Lund på julafton begärs häktad av åklagare Maja Källén. Det finns risk att han försvårar utredningen, enligt häktningsframställan till Lunds tingsrätt.Flera stödinsatser sätts in av Lunds universitet efter mordet i studentområdet Kämnärsrätten i Lund på julafton.

BT - 27 dec 13 kl. 12:13

Begärs häktad för mord i Lund

Den 26-årige man som suttit anhållen för mordet på sin far i Lund på julafton begärs häktad av åklagare Maja Källén. Det finns risk att han försvårar utredningen, enligt häktningsframställan till Lunds tingsrätt. Flera stödinsatser sätts in av Lunds universitet efter mordet i studentområdet Kämnärsrätten i Lund på julafton.

Nyan - 04 nov 15 kl. 08:37

Och Forsell var bäst i IFK

FOTBOLL. Daniel Sjölund glänste för Norrköping.
Petteri Forsell var bäst för i ett annat IFK i Veikkausligan.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Österrike beordrar alla hotell att stänga

Österrike beordrar att alla hotell i landet ska stänga. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen kring nollan – Getinge rusar tvåsiffrigt

Efter en relativt svängig förmiddag rörde sig Stockholmsbörsen vid lunchtid strax över nollan..

DI - 15 minuter sedan

EU:s konjunkturbarometer faller tungt

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna sjönk till 94,5 i mars, jämfört med reviderade….

DI - 30 minuter sedan

Tyska maskintillverkare spår tvåsiffrig nedgång 2020

Tyska maskintillverkare räknar med omsättningsminskningar under 2020 till följd av coronaviruset..

DI - 30 minuter sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som med hjälp av genterapi är på väg att utveckla en effektiv behandling av epilepsi

CombiGene är Nordens ledande genterapiföretag, där verksamhetens huvudfokus riktas åt att ta fram en genterapeutisk behandlingsmetod för….

DI - 45 minuter sedan

11.30: ”Historiskt höga varsel” – se Arbetsförmedlingens presskonferens

Klockan 11.30 håller Arbetsförmedlingen presskonferens om varselstatistiken. I sitt pressmeddelande inför presentationen skriver….

DI - 1 timme sedan

Lundbergs flyttar på stämman

Lundbergföretagens styrelse har beslutat att senarelägga årsstämman för 2020 mot bakgrund av coronaviruseffekter..

DI - 1 timme sedan

Seafire AB (publ) ser en stabil efterfrågan

Seafire ser en stabil och ökande efterfrågan i koncernens större bolag under första kvartalet och särskilt under mars 2020..

DI - 1 timme sedan

Christian Berner vidtar besparingsåtgärder i spåren av corona

Teknikhandelsbolaget Christian Berner aviserar besparingsåtgärder samt skjuter upp årsstämman på grund av coronaviruspandemin..

DI - 1 timme sedan

Diamantjätten ställer in auktion

Den världsledande diamantförsäljaren De Beers har tagit beslutet att helt ställa in årets tredje försäljningscykel (auktion) på grund av….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.