Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 30 March, 12:23

Kristianstadsbladet - 22 feb 20 kl. 05:01

Marken sinkar inte bostadsplan för OrrenGamla Kommunteknik längs Tians väg ska på sikt ge plats för bostäder. En markundersökning har gjorts och visar inte på någon risk som förhindrar planerna..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Orren, Kommunteknik, Tians

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marken, sinkarinte , bostadsplanför , Orren
Alliansfritt Sverige - 14 sep 12 kl. 17:30

Centerpartiets superchock: deras bostadsplan håller inte

PLATT FALL. Häromdagen presenterade Centerpartiet högtflygande planer på hur bostadsbristen för studenter i Stockholm skulle lösas. Sedan kom verkligheten och förstörde allt.

DI - 3 timmar sedan

Easyjet ställer hela flygflottan på marken

Det brittiska lågprisflygbolaget Easyjet ställer nu hela sin flygflotta på marken på grund av de reserestriktioner som många länder infört….

Skånskan - 26 nov 15 kl. 13:00

Sena provsvar sinkar jobb att utveckla Lantmännen

Svalöv Fortfarande dröjer provsvaren sedan arsenik och betat säde hittats på den gamla Lantmännentomten i Svalöv.
I ett första skede gav prover utslag på för höga halter av arsenik och lite senare visade det sig att även betat säde grävts ner fyra meter ner i marken under den gamla plåthallen.– Det handlar inte om några större mängder, men gifterna måste bort.

Länstidningen i Jämtland - 15 sep 18 kl. 10:23

Flyttade till fjället, tog över Orren

– Varför bo i ett hus i Östersund när vi hade chansen att ta över Orren? Det är ju här vid....

Sydsvenskan - 11 jan 11 kl. 06:30

Stark folkrörelse sinkar utbyggnaden

Motståndet mot vindkraften har vuxit till en folkrörelse. Starka protester har på senare tid lett till att kommuner strukit eller bantat storskaliga projekt. Och i Perstorp ledde vindmotståndet hos ett nytt parti till att det gick fram som en raket det senast valet.

YA - 17 okt 17 kl. 18:00

Regnmättade åkrar sinkar lantbrukarna

Åkrarna är mättade på vatten. Lantbrukarnas tunga maskiner riskerar att köra fast. Potatisen kan ruttna i marken och betorna går inte att få tillräckligt rena från gyttjan, vilket leder till att lantbrukarna får mindre betalt.

SVT - 22 aug 11 kl. 18:43

Groddjur sinkar bygge

Den fridlysta vattensalamandern sinkar än en gång byggplaner i nordväst-skåne. Den här gången handlar det om 1100 bostäder i Norra Borstahusen som nu måste utformas så att vattensalamander i området inte hotas. Medverkande: Lisa Ovesen Botwid, reporter Olle Nordell, kommunekolog Landskrona Paul Erik Jönsson, chef naturvårdsenheten länstyrelsen Åsa Lindborg, planchef Landskrona Olof Tilly, fotograf och redigerare.

HBL - 04 feb 13 kl. 16:06

Dreamlinern sinkar Japan Airlines flyg till Helsingfors

Förseningen av Japan Airlines Dreamliner- flygplan sinkar även flygbolagets samarbete med Finnair. Japan Airlines skjuter upp öppningen av den nya rutt som bolaget skulle öppna på Helsinfors.  Orsaken är de tekniska problem som det nya Dreamlinern, Boeings flygplan  byggt i kompositmaterial, drabbats av.

UNT - 22 dec 13 kl. 09:35

Stormbyar sinkar trafik i Bohuslän

Nu på morgonen har det börjat blåsa ordentligt ute i kustbandet i Bohuslän, enligt SMHI. Översvämningar i Uddevalla sinkar busstrafiken och längs kusten har träd fallit över flera vägen..

BT - 22 dec 13 kl. 09:36

Stormbyar sinkar trafik i Bohuslän

Nu på morgonen har det börjat blåsa ordentligt ute i kustbandet i Bohuslän, enligt SMHI. Översvämningar i Uddevalla sinkar busstrafiken och längs kusten har träd fallit över flera vägen. - Vi har stormbyar i norra Bohuslän just nu, men vid 8-9-tiden ska det börja avta, säger meteorolog Sofia Söderberg till TT.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kvinna i Malmö utsatt för mordförsök

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Albanien hjälper Italien: "Glömmer ej en vän"

Trettio läkare och sjuksköterskor från Albanien har landat i Italien för att hjälpa till i kampen mot coronaviruset..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Plácido Domingo vårdas på sjukhus för corona

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Deras lådor hjälper till att rädda liv på smittade

Företag efter företag varslar personal om uppsägning, men Blekinge Pressgjuteri går mot strömmen. Här tillverkas chassin, kåpor och andra aluminiumdetaljer till respiratorer dygnet runt vilket är livsavgörande för många som drabbats av covid 19. Nu planerar man att nyanställa..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Carolin Dahlman: Själviskhet belastar sjukvården

Sorry, men det är faktiskt inte läge att resa till fjällen eller sommarstället nu. Varför riskera att ställa till det för den lokala sjukvården och omsorgen? Visa lite respekt och anpassa dig, tack..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rausing bidrar till brittisk hälsovård

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nya förbudet får Stora Teatern att stänga

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Läsartext: ”Vi hittar alla på logiska förklaringar, toppenresonemang och ännu bättre lösningar för att på något sätt få en del av det vi vill”

Efter att ha läst Caroline Dahlmans krönika om att inte visa respekt för varandra i dessa tider av Corona kan jag inte annat än hålla med så frågan borde kanske formuleras: att göra eller inte göra... det jag önskar vill och brukar göra, skriver Camilla Andersen i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

TT-FLASH: Kraftig ökning av varsel

Under förra veckan varslades 18 433 om uppsägning. Det är en kraftig ökning jämfört med föregående vecka..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Helsingborgs framtid hotad av corona

Coronakrisen har slagit hårt mot fotbollsallsvenska Helsingborg. På en presskonferens meddelade klubben att både elitlicensen och föreningens framtid är hotad på grund av de ekonomiska konsekvenserna av virusutbrottet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.