Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 09 April, 19:13

Blekinge Läns tidning - 22 feb 20 kl. 04:00

Näringsliv: Fabrikschef satsar på att få en bra arbetsplatsTidigare uppsagda medarbetare får tillfälliga anställningar på nytt i produktionen vid Geberits anläggning i Mörrum. Tillförordnade fabrikschefen Per Montelin gläds över bra resultat. Nu görs en satsning för att de anställda ska känna att de har en bra arbetsplats..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Geberits, Mörrum, Per Montelin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringsliv, Fabrikschef, satsarpå att , en , bra, arbetsplats
Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 18 kl. 15:35

Fabrikschef satsar på politiken

Ulf Jonsson, 60 år från Arvika och platschef på ventilationsföretaget Flexit AS i Töcksfors med ett hundratal anställda, ger sig nu in i politiken..

Blekinge Läns tidning - 09 maj 19 kl. 15:48

Näringsliv: Odlarna satsar för 20 miljoner

Byggnadsnämnden lämnar klartecken till att Gummagården i Norje får utöka och kan bygga ytterligare ett växthus för gurkor. Det rör sig om en satsning på närmre 20 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 23 jan 20 kl. 11:57

Näringsliv: Camping satsar - köper mark för 600 000 kronor

Järnaviks camping vill köpa loss ytterligare mark för en satsning. Nu är planerna ett steg närmare verklighet. Ronneby kommun är på väg att klubba igenom en prislapp till campingägaren Stefan Nilsson..

Blekinge Läns tidning - 09 mar 20 kl. 16:18

Näringsliv: Hustillverkare satsar 50 miljoner och kommer att nyanställa

Svensk Husproduktion kommer att behöva fler anställda till husfabriken i Bromölla. Småhustillverkaren investerar 50 miljoner kronor i produktionen och siktar på att fördubbla verksamheten..

Cornucopia - 10 timmar sedan

Svenskt Näringsliv: -5% till -11% i BNP 2020, upp till 15% i arbetslöshet

Arbetsgivarorganisationen Svenskt Näringsliv har gjort en partsinlaga med ekonomiska gissningar i form av tre scenarion - V, W och U. Tillväxten landar mellan -5% och -11% för 2020 och upp till 15% i arbetslöshet, om inte företagens förluster kan socialiseras och betalas av skattebetalarna efter en mycket lång period av privatiserade vinster. Undersökning längst ner i inlägget.

Supermiljöbloggen - 18 feb 15 kl. 09:38

Jesper Jonsteg & Jesper Lövkvist, Hållbart Näringsliv: ”Fem myter om hållbarhet”

Det finns ett stort antal mer eller mindre vedertagna ”sanningar” som flyter omkring när vi pratar näringsliv och hållbarhet. Dessvärre är det si och så med sanningshalten. Och om vi som jobbar med, brinner för och lever på att utveckla hållbarhet ska få ett större gehör så måste vi akta oss för svepande formuleringar, lösa antaganden och halvsanningar.

YLE - 23 okt 16 kl. 19:50

Företag satsar där det finns goda vägar och bra skolor

Stig Strömberg har haft ett företag inom byggbranschen i över tjugo år. De senaste femton åren har han främst jobbat som underleverantör för stora byggfirmor. Enligt en analys som Centralhandelskammaren nyligen har gjort, har Stig satsat rätt.

Uppsalanyheter.se - 22 nov 16 kl. 04:52

Atrium Ljungberg satsar på kontorslokaler i Uppsala - Gränbystaden växer

Just nu byggs kontorsytor om 3 000 kvm med planerad inflyttning 2018. I förlängningen planeras det för ytterligare 7 000 kvm moderna kontorslokaler med god tillgänglighet, parkering och närhet till handel och service. Just nu byggs kontorsytor om 3 000 kvm med planerad inflyttning 2018.

Dalarnas tidningar - 10 dec 13 kl. 08:41

Ny fabrikschef hos Log Max

Vid årsskiftet tar Ulla Hannerz, 46, Borlänge, över som fabrikschef hos Log Max. – Det är ett stort ansvar, men det ska bli väldigt roligt, säger hon..

Västerbottens Folkblad - 08 jan 15 kl. 16:27

Ärlestig blir ny fabrikschef

Komatsu Forest AB har fått en ny fabrikschef i Umeå efter Ulf Nordström som gått till ett annat företag. Den nye fabrikschefen är Martin Ärlestig som är 48 år och har arbetat inom företaget i 20 år. Han har bland annat varit teknisk chef med ansvar för produktutveckling och konstruktion.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Spridda skurar kring fotbollens seriestarter

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Över 1,5 miljoner smittade – runt 90 000 döda

Utbrottet av coronaviruset har smittat mer än 1,5 miljoner människor globalt. Runt 90 000 ha avlidit i virussjukdomen covid-19, enligt officiella källor. Men de verkliga siffrorna befaras vara än mer katastrofala..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Svenska NHL-stjärnornas budskap i pandemin

Sveriges NHL-stjärnor befinner sig långt ifrån de nordamerikanska ishockeyrinkarna. Utspridda över världen har de ett tydligt budskap: Håll dig inne för att motverka spridningen av coronavirus..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Odlas mer för gröt än öl i coronatider

Efterfrågan på malt till ölbryggning har minskat under coronapandemin – vilket påverkar svenska bönder som nu är mitt uppe i vårbruket..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Man hittad svårt skadad – en gripen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Två Stockholmsderbyn nästa helg

En glad nyhet för den som saknar Stockholmsfotbollen: nästa vecka startar en försäsongsserie på damsidan med Djurgården, AIK, Hammarby och Brommapojkarna. Matcherna direktsänds av Aftonbladet..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tiktok donerar 2,5 miljarder till coronahjälp

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ny mätning – kraftig uppgång för S

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ubåtschefen fick hetaste selfien

Mats Agnéus, chef för första ubåtsflottiljen i Karlskrona, var på jobb i Stockholm i onsdags – och fick den hetaste träffen just nu. När han la ut bilden på sig och statsepidemiologen Anders Tegnell kokade Facebook..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

De utmanar Sölvesborgare att bjuda på fler tårtkalas

Makarna Pia Kronkvist Wallgren och Carl Henric Wallgren ställde till med tårtkalas under skärtorsdagen. Nu utmanar de andra Sölvesborgare att ta liknande initiativ för att stötta kommunens näringsliv igenom kristiderna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.