Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 April, 07:16

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 20 kl. 03:39

USA: Iran sårade 110 i januarirädPentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8 januari är högre än tidigare befarat. 110 personer fick lättare hjärnskador, enligt amerikanska försvaret – det vill säga betydligt fler.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
USA, Irans, Irak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Iran, sårade, 110i , januariräd
Aftonbladet - 22 feb 20 kl. 03:40

USA: Iran sårade 110 i januariräd

▸ Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8….

UNT - 22 feb 20 kl. 03:39

USA: Iran sårade 110 i januariräd

Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8 januari är högre än tidigare befarat..

Kristianstadsbladet - 10 nov 12 kl. 09:51

Flera döda när tåg i Iran spårade ur


Minst fyra människor dödades och ytterligare 26 skadades sent i fredags när ett tåg körde av spåret i centrala Iran, rapporterar statliga medier. Tåget, som var på väg från sydöstliga Zahedan till huvudstaden Teheran hade 324 passagerare ombord, enligt iranska Röda halvmånens räddningsinsats. - Ett passagerartåg spårade ur nära staden Yazd natten till lördag.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 23:30

Iran viktigt – på gott och ont

ERWP.fif(2)I slu­tet av feb­ru­a­ri kom Iran i cent­rum för den svenska de­batten. Men ty­värr kom det mest att handla om det po­li­tiskt kor­rekta el­ler in­kor­rekta i att bära sjal.

Cornucopia - 13 jun 19 kl. 12:48

Två tankfartyg angripna i Persiska Viken - Iran misstänks för attack

Två tankfartyg, varav ett ägt av norgeägda Frontline, ska ha angripits i Persiska viken. Uppgifterna om vad som hänt går isär, men misstankar riktas mot Iran, som även ska anklagats för att tidigare skadat fyra skepp med sjöminor förra månaden.
Mindre tankfartyg i hamn i Stenungsund.

YLE - 17 jun 15 kl. 14:10

110-åring återupplivar dans på holmen.

Västerhankmo Uf firar 110 år och föreningen bjuder upp till dans på Snäröiran den 11 juli. Snäröiran är samfällighetens holme ligger en sjömil utanför Kastet i Västerhankmo i Korsholm. Holmen har i tiderna varit betesmark för får.

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 11 kl. 11:24

Iran varnar för chockpris på olja

Oljepriset kommer att stiga till 250 dollar fatet om USA:s och EU:s sanktioner mot Irans oljesektor implementeras, varnar ordföranden för Irans parlamentariska energikommission, Arsalan Fathipour. Oljepriset ligger i dag på mellan 100 och 110 dollar fatet. EU utvidgade i torsdags sanktionerna mot Iran och svartlistade flera företag och individer.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 11 kl. 07:32

Oro kring Iran lyfter oljepriset

Världsmarknadspriserna på råolja steg under måndagens asiatiska handel, sedan växande spänning mellan Iran och västländerna ökat oron för leveransstörningar. Priset på Brentolja steg med 44 cent till 110:38 dollar per fat, efter en samlad uppgång i förra veckan på över tre procent. USA-oljan steg i pris med 37 cent till 101:33 dollar per fat, efter förra veckans lyft på 4,3 procent..

Cornucopia - 16 okt 14 kl. 10:56

New York Times: USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak

En av världens mest ansedda tidskrifter, New York Times, avslöjar i en färsk artikel att USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak under ockupationen av landet. Kemiska stridsmedel där några av de sista stora lagren avsedda för destruktion nu fallit i Islamiska Statens händer.

Den allmänna berättelsen har fram till nu varit att USA inte hittade några massförstörelsevapen i Irak, men New York Times lättar nu på förlåten och lägger fram omfattande bevis utifrån de tjogvis med amerikaner som sårades av kemiska stridsmedel under ockupationen.

Skånskan - 17 nov 16 kl. 04:00

Clinton vann men för­lo­rade

ERWP.fif(1)Den 20 ja­nu­a­ri kommer USA att få en ny pre­si­dent. Världens mäk­tigaste per­son kommer då att bli Do­nald Trump, mot de flestas tips.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Bekräftat: Stockholm Marathon skjuts upp

Efter spekulationer hit och dit är det nu bekräftat: Stockholm Marathon skjuts upp, meddelar arrangören på sin hemsida. Med anledning av coronavirusets spridning och förbud om allmänna sammankomster med fler än 50 personer väljer arrangören att skjuta p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Jag älskar hela gänget, de är fanimej underbara”

Stefan Lindqvist om ett möte som ledde till en digital musikscen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

EVS-talangerna får vänta på EM-kval

U17-landslaget måste också skjuta på vårens program..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Maia Hirasawa släpper singel från nytt album

Artisten Maia Hirasawa släpper den nya singeln "Bättre" från ett kommande album på svenska. I julas kom skivan "Maias jul" och i maj är det dags för det nya, ännu obetitlade, albumet. Låten handlar om att känslan av att vara på väg att ta sig ur en kris.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Jag jobbar mycket mer när jag sitter inlåst här hemma”

Effektivare, men ensammare, tycker eleverna om distansundervisning..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Råd till anhöriga: ”Ring dubbelt så ofta”

Besökförbudet på landets äldreboenden kan utlösa en våg av depression bland de boende. – Och depression är en av de dödligaste sjukdomarna som finns för äldre personer, säger geriatrikprofessorn Yngve Gustafson. De som bor på äldreboenden tillhör redan.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Han godkände sparkade vd:ns guldkantade avtal: ”Det finns inget oegentligt”

Dåvarande ordföranden Arne Jönsson (S): "Det finns inget oegentligt.”.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hotel Riviera Strand permitterar all personal i coronavirusets spår

”Det är otroligt svårt att driva ett hotell i dagens läge.”.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

MSB köper brandflygplan av Saab

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har upphandlat två brandflygplan av Saab. De vattenskopande flygplanen är redo att tas i bruk vid skogsbränder redan i sommar – och EU kan stå för nästan hela notan. Mitt i den rådande coronakrisen förbereder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.