Aftonbladet > Nyheter

Friday, 03 April, 07:15

Aftonbladet - 22 feb 20 kl. 03:40

USA: Iran sårade 110 i januariräd▸ Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
USA, Irans, Irak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Iran, sårade, 110i , januariräd
Helsingborgs Dagblad - 22 feb 20 kl. 03:39

USA: Iran sårade 110 i januariräd

Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8 januari är högre än tidigare befarat. 110 personer fick lättare hjärnskador, enligt amerikanska försvaret – det vill säga betydligt fler.

UNT - 22 feb 20 kl. 03:39

USA: Iran sårade 110 i januariräd

Pentagon meddelar att antalet amerikanska soldater som sårades vid Irans raketattack mot en militärbas i Irak den 8 januari är högre än tidigare befarat..

Kristianstadsbladet - 10 nov 12 kl. 09:51

Flera döda när tåg i Iran spårade ur


Minst fyra människor dödades och ytterligare 26 skadades sent i fredags när ett tåg körde av spåret i centrala Iran, rapporterar statliga medier. Tåget, som var på väg från sydöstliga Zahedan till huvudstaden Teheran hade 324 passagerare ombord, enligt iranska Röda halvmånens räddningsinsats. - Ett passagerartåg spårade ur nära staden Yazd natten till lördag.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 23:30

Iran viktigt – på gott och ont

ERWP.fif(2)I slu­tet av feb­ru­a­ri kom Iran i cent­rum för den svenska de­batten. Men ty­värr kom det mest att handla om det po­li­tiskt kor­rekta el­ler in­kor­rekta i att bära sjal.

Cornucopia - 13 jun 19 kl. 12:48

Två tankfartyg angripna i Persiska Viken - Iran misstänks för attack

Två tankfartyg, varav ett ägt av norgeägda Frontline, ska ha angripits i Persiska viken. Uppgifterna om vad som hänt går isär, men misstankar riktas mot Iran, som även ska anklagats för att tidigare skadat fyra skepp med sjöminor förra månaden.
Mindre tankfartyg i hamn i Stenungsund.

YLE - 17 jun 15 kl. 14:10

110-åring återupplivar dans på holmen.

Västerhankmo Uf firar 110 år och föreningen bjuder upp till dans på Snäröiran den 11 juli. Snäröiran är samfällighetens holme ligger en sjömil utanför Kastet i Västerhankmo i Korsholm. Holmen har i tiderna varit betesmark för får.

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 11 kl. 11:24

Iran varnar för chockpris på olja

Oljepriset kommer att stiga till 250 dollar fatet om USA:s och EU:s sanktioner mot Irans oljesektor implementeras, varnar ordföranden för Irans parlamentariska energikommission, Arsalan Fathipour. Oljepriset ligger i dag på mellan 100 och 110 dollar fatet. EU utvidgade i torsdags sanktionerna mot Iran och svartlistade flera företag och individer.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 11 kl. 07:32

Oro kring Iran lyfter oljepriset

Världsmarknadspriserna på råolja steg under måndagens asiatiska handel, sedan växande spänning mellan Iran och västländerna ökat oron för leveransstörningar. Priset på Brentolja steg med 44 cent till 110:38 dollar per fat, efter en samlad uppgång i förra veckan på över tre procent. USA-oljan steg i pris med 37 cent till 101:33 dollar per fat, efter förra veckans lyft på 4,3 procent..

Cornucopia - 16 okt 14 kl. 10:56

New York Times: USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak

En av världens mest ansedda tidskrifter, New York Times, avslöjar i en färsk artikel att USA hittade tusentals granater med kemiska stridsmedel i Irak under ockupationen av landet. Kemiska stridsmedel där några av de sista stora lagren avsedda för destruktion nu fallit i Islamiska Statens händer.

Den allmänna berättelsen har fram till nu varit att USA inte hittade några massförstörelsevapen i Irak, men New York Times lättar nu på förlåten och lägger fram omfattande bevis utifrån de tjogvis med amerikaner som sårades av kemiska stridsmedel under ockupationen.

Skånskan - 17 nov 16 kl. 04:00

Clinton vann men för­lo­rade

ERWP.fif(1)Den 20 ja­nu­a­ri kommer USA att få en ny pre­si­dent. Världens mäk­tigaste per­son kommer då att bli Do­nald Trump, mot de flestas tips.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 minuter sedan

Corona - så slår pandemin mot sportvärlden

▸ Coronapandemin har slagit ut idrottsvärlden globalt; Sommar-OS, Friidrotts-VM och Fotbolls-EM har flyttats och de stora….

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Kraftigt lyft för S efter coronakrisens utbrott

▸ En svårt sargad socialdemokrati har rest sig. Efter att coronakrisen dragit in över Sverige har stödet för partiet vuxit - med hela 5,3 procentenheter på en månad. Det visar den nya mätningen från Aftonbladet/Demoskop..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Råd till anhöriga: "Ring dubbelt så ofta"

▸ Besökförbudet på landets äldreboenden kan utlösa en våg av depression bland de boende..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Jättetappet för Sturup – snart all trafik borta

▸ ”Börjar närma sig 100 procent” ✓ De flyger fortsatt.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Polisen efter tillslaget – ”Det här var något helt annat”

▸ Det ovanliga stöldgodset ✓ Så kunde männen gripas ✓ Misstänker internationell stöldliga.

Aftonbladet - 1 timme sedan

MSB köper brandflygplan av Saab

▸ Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har upphandlat två brandflygplan av Saab..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Lastbil i olycka på E18

▸ Trafikverket meddelar att en lastbil blockerar hela vägen på E18 vid trafikplats Kista i riktning mot Enköping..

Aftonbladet - 1 timme sedan

Victoriafallens dån hörs igen

▸ Victoriafallen är åter mäktiga. Torkan som förvandlade vattenmassorna till en liten rännil har upphört och i stället….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Han är favorit när Corbyn tar farväl

▸ Bye bye Corbyn! Hello...Starmer?

Aftonbladet - 1 timme sedan

Så slår corona mot nöjesvärlden

▸ Nöjesvärlden står i stort sett still till följd av coronakrisen. Vad innebär det för artister och kulturarbetare och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.