GT > Nyheter

Thursday, 09 April, 02:33

GT - 21 feb 20 kl. 22:55

Man greps med kokain på bakgårdPå en bakgård i Uddevalla hittade polisen 25 gram kokain i en mans jacka.Polisen åkte dit på ett inbrottslarm, men det visade sig vara en knarkförsäljning, rapporterar Bohusläningen..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Uddevalla, Bohusläningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man grepsmed , kokain, bakgård
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Greps med kokain - polis åtalas

Polisen greps av sina kollegor, påverkad av kokain. I lägenheten i östra Göteborg fanns cirka tre gram kokain och en ihoprullad sedel. Men den 47-årige mannen blev inte av med jobbet efter händelsen i augusti, utan han omplacerades till inre tjänst.

BT - 17 nov 14 kl. 21:12

Ett ton kokain beslagtogs vid Kanarieöarna

Spanska myndigheter har beslagtagit nästan ett ton kokain från en oregistrerad båt utanför Kanarieöarna. Ett spanskt tullfartyg gensköt båten omkring 40 landmil söder om Gran Canaria i söndags. Fartygets tre besättningsmedlemmar, två ukrainare och en serb, greps.

BT - 17 nov 14 kl. 21:09

Ett ton kokain beslagtogs på båt

Spanska myndigheter har beslagtagit nästan ett ton kokain från en oregistrerad båt utanför Kanarieöarna. Ett spanskt tullfartyg gensköt båten omkring 40 landmil söder om Gran Canaria i söndags. Fartygets tre besättningsmedlemmar, två ukrainare och en serb, greps.

Skånskan - 21 jan 20 kl. 17:30

23-åring greps med hårt pressad kokainkaka

Malmö Narkotikahunden visade intresse när den sniffade på påsen som stod mellan benen på en 23-årig man som satt på en bänk på Centralstationen i Malmö.
När tulltjänstemännen tittade närmare i påsen hittades nästan ett kilo kokain sammanpressat till en hård kaka.23-åringen greps på Malmö Central eftermiddagen den 22 november i fjor.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 14 kl. 06:30

Tullen stoppade svart kokain

När tullen slog till mot gården i Trelleborgs kommun hittades flera kilo svart kokain, vapen och stora mängder explosiva ämnen. Nu sitter en 45-årig man häktad.
Det var den 30 juli som tullkriminalens personal gjorde en razzia mot gården.

Skånskan - 01 maj 19 kl. 11:00

Kokainförsäljare greps på hotell

Möllan Polis kände igen Malmöbon som gick in på hotellet på Möllan som en välkänd narkotikaförsäljare.
Strax därpå kunde de gripa mannen med en stor summa pengar och 98 gram högkoncentrerat kokain.Den 22-årige mannen greps för en månad sedan utanför ett hotell runt Möllan.

Skånskan - 26 jul 19 kl. 15:15

Greps med 200 gram kokain – nekar till brott

Mannen hade nästan 200 gram kokain i sin ryggsäck, och telefonen full av bilder på narkotika, sedelbuntar och vapen. Nu åtalas han, men nekar till brott.Det var den 22 maj, strax före halv fyra på eftermiddagen, som mannen greps på Malmö Central, sedan en tullanställd noterat att han betedde sig misstänkt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

En 91-åring greps med kokain på flygplats

SYDNEY. En 91-årig man har åtalats för att han importerade kokain som han gömt i tvål till Australien, rapporterar AP skriver Fox45. Det hela upptäcktes på Syney flygplats när man sökte igenom 91-åringens bagage.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 14:30

Polisen greps av kollegorna - åtalas för knarkbrott


Polischefen Lars Klevensparr ställde aldrig frågan om polismannen varit påverkad i tjänsten. GÖTEBORG. Åklagaren - Bengt Landahl -  vill inte säga exakt hur han kommer att utforma åtalet mot polisen som greps hög på kokain.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:49

Togs med bilen full av heroin och kokain

Malmö Två 27-åriga män åtalas för synnerligen grov narkotikasmuggling.
En av männen stoppades av tullen med över 13 kilo narkotika.Den 29 januari klockan 17:35 försöka en av männen föra in 11,5 kilo heroin och 2 kilo kokain i landet via Öresundsbron.

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Bil körde in i husvägg – oklart skadeläge

En bil körde in i en husvägg i Lilla Edet på onsdagskvällen.Enligt polisen ska personerna i bilen ha lämnat platsen..

GT - 7 timmar sedan

Högklassig trio för två anfallsplatser

Göteborg FC hade sedan tidigare tvåan och femman i den allsvenska skytteligan i sin trupp.Får alla stjärnorna plats när den även landslagsspelaren Stina Blackstenius, delad sexa i skytteligan, ansluter?– Eftersom vi kommer i gång senare i år blir det väldigt många matcher på kort tid.

GT - 8 timmar sedan

Bennys oro – anhörig bor på coronadrabbat boende

Plötsligt fick Benny Carlsson, 75, ett samtal från äldreboendet i Göteborg där hans anhörige bor.Beskedet: Coronasmitta hade letat sig in på boendet.Det har rått besöksförbud i flera veckor – Benny har själv bara kunnat prata med sin anhöriga genom en fönsterruta.

GT - 8 timmar sedan

Största arbetsgivaren i Trollhättan permitterar

GKN Aerospace, Trollhättans största privata arbetsgivare, korttidspermitterar 1 600 anställda efter flygkrisen, skriver SVT Nyheter Väst. Beslutet gäller i fyra månader framåt.Fackklubben IF Metall är positiva till beslutet..

GT - 11 timmar sedan

Polis ryckte ut – för att hitta misstänkt coronasmittad man

Polis fick rycka ut efter att en äldre man lämnat Östra sjukhuset då vården misstänkte att mannen var smittad av coronaviruset.– Det var en förvirrad och äldre man, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson..

GT - 11 timmar sedan

”Jag har inte godkänt ett sådant här upplägg”

Upplägget där Jörgen Månsson anlitade sig själv som konsult för Carlanderska sjukhusets räkning – utöver sin heltidslön på 155 000 kronor i månaden – var godkänt av tidigare styrelseordföranden Maria Augustsson, S.Det har varit den tidigare sjukhusdirektörens huvudargument.Men nu slår Augustsson tillbaka.

GT - 13 timmar sedan

Ytterligare två patienter har avlidit av covid-19

I Jönköping har en person avlidit till följd av covid-19 sedan tisdagen. Personen var i den äldre riskgruppen, med underliggande sjukdomar.Också i Värmland har ett till dödsfall rapporterats.

GT - 14 timmar sedan

Västtrafik tar coronakrisen på allra största allvar

Västtrafik följer utvecklingen noga och agerar utifrån den information som kommer från myndigheterna, skriver bolagets Vd Lars Backström i en replik till läkaren Jens Halldin..

GT - 14 timmar sedan

Hotet mot Göteborgsvarvet – nästa år: ”Den risken finns”

GÖTEBORG. Det inställda Göteborgsvarvet får stora ekonomiska följder för friidrotten.Nu är nästa års jättelopp hotat.

GT - 15 timmar sedan

Norrmän trotsar stängda gränsen – för att shoppa

Gränshandeln har påverkats kraftigt med anledning av coronapandemin när både Sverige och Norge stängt sina gränser. Halden Arbeiderblad rapporterar nu att norrmännen ändå tar sig över för att påskshoppa på den svenska sidan, vilket innebär 14 dagars karantän och kan i framtiden leda till höga bötesbelopp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.