Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 30 March, 12:25

Sydsvenskan - 21 feb 20 kl. 22:32

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelseDen amerikanska storbanken ska betala 3 miljarder dollar..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Fargo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wells, Fargo, betalar, miljarderi , uppgörelse
GöteborgsPosten - 21 feb 20 kl. 22:34

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelse

Den amerikanska storbanken Wells Fargo har gått med på att betala 3 miljarder dollar, motsvarande 29,4 miljarder kronor, i en uppgörelse med justitiedepartementet och finansinspektionen SEC..

DI - 01 okt 13 kl. 11:53

Wells Fargo betalar miljarder till Freddie Mac

Den amerikanska banken Wells Fargo har nått en uppgörelse om att betala 869 miljoner dollar till bolåneinstitutet Freddie Mac, för att ha sålt lån före 2009 som inte levde upp till utlovad kvalitet..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 20 kl. 22:32

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelse

Den amerikanska storbanken ska betala 3 miljarder dollar..

Affärsvärlden - 03 feb 16 kl. 14:57

Wells Fargo betalar 10 miljarder i uppgörelse

Wells Fargo kommer att betala 1,2 miljarder dollar, motsvarande ungefär 10 miljarder kronor, i en uppgörelse gällande krav som härstammar från perioden 2001 till 2010 och är kopplade till utlåningsprogrammet Federal Housing Administration. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 28 dec 18 kl. 19:32

Wells Fargo betalar 5,2 miljarder kronor i förlikning

Den amerikanska storbanken Wells Fargo ska betala 575 miljoner dollar, motsvarande omkring 5,2 miljarder kronor, i en förlikning med 50 amerikanska delstater avseende bankens skapande av falska konton. .

DI - 01 aug 18 kl. 20:55

Wells Fargo betalar miljardbot

Den amerikanska storbanken Wells Fargo ska betala 2,1 miljarder dollar i böter efter en uppgörelse med amerikanska justitiedepartementet. Det rapporterar flera medier..

DI - 02 nov 16 kl. 10:10

Wells Fargo betalar 50 miljoner dollar i uppgörelse

Wells Fargo har gått med på att betala 50 miljoner dollar efter att ha nått en förlikning i den grupptalan som anklagade banken för att ha tagit för mycket betalt vid husvärderingar. Det skriver The New York Times..

DI - 29 mar 17 kl. 08:26

Wells Fargo betalar miljard i förlikning

Wells Fargo ska betala 110 miljoner dollar, närmare 970 miljoner kronor, i en förlikning som avser bankens skapande av falska konton, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 jun 18 kl. 14:40

Wells Fargo betalar 142 miljoner dollar i uppgörelse

Wells Fargo meddelar att en distriktsdomstol godkänt en uppgörelse rörande en grupptalan mot banken. .

Sydöstran - 21 feb 20 kl. 22:32

Wells Fargo betalar miljarder i uppgörelse

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

15-åring rånad vid busshållplats

En jämnårig pojke dök upp och krävde att få hans mobiltelefon..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Plácido Domingo vårdas på sjukhus för corona

Den spanske operastjärnan Plácido Domingo intensivvårdas på sjukhus efter att ha smittats av coronaviruset i förra veckan, skriver Variety. Vid tillfället meddelande 79-åringen själv på Facebook att han smittats och att han isolerat sig, men nu uppger h.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Avgångselever räddas av öppna konsthögskolor

Landets konsthögskolor öppnar för de avgångsstudenter vars undervisning inte går att genomföra digitalt, skriver SVT. Det handlar bland annat om Konstfack, HDK Valand och Konsthögskolan i Umeå, som med strikta regler öppnar skolorna för de elever vars a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Renare luft i Europa i viruskrisens spår

Minskad biltrafik och nedstängda fabriker har gett renare luft i Europas storstäder, visar nya satellitbilder. De genomsnittliga halterna av den giftiga gasen kvävedioxid har under de senaste veckorna minskat i städer som Bryssel, Paris, Madrid, Milano.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ungern röstar om nödlagar

Nya nödlagar är på väg att ge Ungerns regering rätt att styra med dekret på obegränsad tid för att bekämpa coronaviruset. Alldeles för drastiskt, anser kritikerna. Helt naturligt, tycker regeringen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Staten kan gå in som ägare i storbolag i kris

Staten kan gå in som ägare i stora företag som är på väg att gå omkull till följd av coronapandemin, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). – Det är absolut en fullt möjlig väg att gå, säger hon i en intervju med tidningen Dagens Nyheter. Hon se.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rififikupp mot bank i industriområde

Danske bank i Sisjöns handelsområde, söder om Göteborg, utsattes under natten till måndagen för en så kallad rififikupp. Tjuvarna har rest en stege mot bankens vägg och sedan tagit sig in genom taket. För att ta sig från ett låst utrymme till ett andra.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Intensivvårdsbehovet ökar dramatiskt”

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar snabbt dag för dag, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i region Stockholm, till SR Ekot. – Vi ser också att intensivvårdsbehovet ökar dramatiskt, och det går snabbt nu. Fortsatt ligger dock vården steget.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jätteköer runt avspärrat Helsingfors

Bilköerna har ringlat kilometervis runt Helsingfors i morgonrusningen, den första vardagsmorgonen sedan huvudstadsområdet Nyland stängdes av från övriga Finland. Enligt Pekka Höök vid Helsingforspolisen köade bilisterna i kring 25 minuter redan vid sjut.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Oljepriset det lägsta på 17 år

Oljepriset på världsmarknaden dyker till nya bottennivåer i spåren av coronakrisen som sänker efterfrågan. På måndagsmorgonen kostar ett fat Nordsjöolja nu runt 23:50 dollar, ner omkring 8–9 procent under nattens handel, den lägsta nivån sedan 2003..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.