Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 30 March, 11:57

Sydsvenskan - 21 feb 20 kl. 21:55

Sverige öronmärker 40 miljoner till IdlibSverige ger 40 miljoner kronor i riktat bistånd för att hjälpa flyktingarna i Idlib i Syrien..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Idlib, Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, öronmärker40 miljoner till , Idlib
DN - 22 jul 14 kl. 08:59

Sverige öronmärker 48 miljoner mot kvinnlig könsstympning

Könsstympning av unga flickor fortsätter att vara ett utbrett problem. Sverige öronmärker nu 48 miljoner kronor till ett projekt med syfte att motarbeta den grymma sedvänjan..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 20 kl. 21:55

Sverige öronmärker 40 miljoner till Idlib

Sverige ger 40 miljoner kronor i riktat bistånd för att hjälpa flyktingarna i Idlib i Syrien, skriver Dagens Nyheter. Pengarna ges i stöd till FN:s samordningsorgan för nödhjälp (Ocha), och är en förstärkning av de 600 miljoner kronor som Sverige ger Oc.

Aftonbladet - 21 feb 20 kl. 21:55

Sverige öronmärker 40 miljoner till Idlib

▸ Sverige ger 40 miljoner kronor i riktat bistånd för att hjälpa flyktingarna i Idlib i Syrien, skriver Dagens Nyheter..

UNT - 21 feb 20 kl. 21:55

Sverige öronmärker 40 miljoner till Idlib

Sverige ger 40 miljoner kronor i riktat bistånd för att hjälpa flyktingarna i Idlib i Syrien, skriver Dagens Nyheter..

GöteborgsPosten - 21 feb 20 kl. 21:55

Sverige öronmärker 40 miljoner till Idlib

Sverige ger 40 miljoner kronor i riktat bistånd för att hjälpa flyktingarna i Idlib i Syrien, skriver.

DN - 19 sep 16 kl. 09:48

Liberalerna öronmärker halv miljard till arbete mot hedersvåldt

Liberalerna öronmärker en halv miljard kronor under fyra år, i kommande budgetmotion, till arbetet mot hedersrelaterat våld..

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 11:28

SVT öronmärker mångfaldsmiljoner


SVT avsätter särskilda pengar för att bredda representationen i tv-rutan. SVT:s divisionschef för allmän-tv, Albert Svanberg, säger till tidningen Resumé att det rör sig om ett antal miljoner, men specificerar inte närmare exakt hur många. - Vi är för homogena i dag och har inte tillräckligt stor bredd i våra perspektiv och program.

Trelleborgs Allehanda - 02 okt 14 kl. 11:28

SVT öronmärker mångfaldsmiljoner


SVT avsätter särskilda pengar för att bredda representationen i tv-rutan. SVT:s divisionschef för allmän-tv, Albert Svanberg, säger till tidningen Resumé att det rör sig om ett antal miljoner, men specificerar inte närmare exakt hur många. - Vi är för homogena i dag och har inte tillräckligt stor bredd i våra perspektiv och program.

Nya Wermlands Tidningen - 11 nov 14 kl. 06:00

Öronmärker kulturpengar

Vid regionfullmäktige i fredags togs beslut om att Region Värmland de kommande fyra åren ska öronmärka totalt två miljoner kronor till projekt inom kultur, hälsa och rehabilitering..

Affärsvärlden - 23 apr 15 kl. 14:17

Nasdaq öronmärker 268 miljoner för Facebook-strul

Amerikanska börsoperatören Nasdaq har öronmärkt 31 miljoner dollar, motsvarande 268 miljoner kronor, för att täcka juridiska kostnader efter tekniska problem när handeln med Facebooks aktier drog igång vid börsnoteringen för tre år sedan. Det rapporterar fastFT..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

15-åring rånad vid busshållplats

En jämnårig pojke dök upp och krävde att få hans mobiltelefon..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Plácido Domingo vårdas på sjukhus för corona

Den spanske operastjärnan Plácido Domingo intensivvårdas på sjukhus efter att ha smittats av coronaviruset i förra veckan, skriver Variety. Vid tillfället meddelande 79-åringen själv på Facebook att han smittats och att han isolerat sig, men nu uppger h.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Avgångselever räddas av öppna konsthögskolor

Landets konsthögskolor öppnar för de avgångsstudenter vars undervisning inte går att genomföra digitalt, skriver SVT. Det handlar bland annat om Konstfack, HDK Valand och Konsthögskolan i Umeå, som med strikta regler öppnar skolorna för de elever vars a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Renare luft i Europa i viruskrisens spår

Minskad biltrafik och nedstängda fabriker har gett renare luft i Europas storstäder, visar nya satellitbilder. De genomsnittliga halterna av den giftiga gasen kvävedioxid har under de senaste veckorna minskat i städer som Bryssel, Paris, Madrid, Milano.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ungern röstar om nödlagar

Nya nödlagar är på väg att ge Ungerns regering rätt att styra med dekret på obegränsad tid för att bekämpa coronaviruset. Alldeles för drastiskt, anser kritikerna. Helt naturligt, tycker regeringen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Staten kan gå in som ägare i storbolag i kris

Staten kan gå in som ägare i stora företag som är på väg att gå omkull till följd av coronapandemin, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). – Det är absolut en fullt möjlig väg att gå, säger hon i en intervju med tidningen Dagens Nyheter. Hon se.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rififikupp mot bank i industriområde

Danske bank i Sisjöns handelsområde, söder om Göteborg, utsattes under natten till måndagen för en så kallad rififikupp. Tjuvarna har rest en stege mot bankens vägg och sedan tagit sig in genom taket. För att ta sig från ett låst utrymme till ett andra.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Intensivvårdsbehovet ökar dramatiskt”

Sjukvårdsbehovet i Stockholm ökar snabbt dag för dag, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i region Stockholm, till SR Ekot. – Vi ser också att intensivvårdsbehovet ökar dramatiskt, och det går snabbt nu. Fortsatt ligger dock vården steget.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Jätteköer runt avspärrat Helsingfors

Bilköerna har ringlat kilometervis runt Helsingfors i morgonrusningen, den första vardagsmorgonen sedan huvudstadsområdet Nyland stängdes av från övriga Finland. Enligt Pekka Höök vid Helsingforspolisen köade bilisterna i kring 25 minuter redan vid sjut.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Oljepriset det lägsta på 17 år

Oljepriset på världsmarknaden dyker till nya bottennivåer i spåren av coronakrisen som sänker efterfrågan. På måndagsmorgonen kostar ett fat Nordsjöolja nu runt 23:50 dollar, ner omkring 8–9 procent under nattens handel, den lägsta nivån sedan 2003..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.