Expressen > Nyheter

Thursday, 09 April, 01:47

Expressen - 21 feb 20 kl. 21:53

Rånförsök i Solna – offer fick stickskador i benetTvå personer försökte råna en annan person på en datorväska i Solna under fredagskvällen. Personen vägrade lämna ifrån sig väska – och ska ha fått föras till sjukhus med stickskador. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Solna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånförsöki , Solna, offerfick , stickskadori , benet
Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 14:23

Snart tusen offer för nätsexbrott

Anmälningar om unga som utsatts för sexbrott över nätet skjuter i höjden i år.På kort tid har tre omfattande härvor rullats upp, med offer så unga som tolv år. Gärningsmännen beskrivs av polisen som otroligt hänsynslösa.

BT - 28 okt 14 kl. 14:23

Snart tusen offer för nätsexbrott

Anmälningar om unga som utsatts för sexbrott över nätet skjuter i höjden i år. På kort tid har tre omfattande härvor rullats upp, med offer så unga som tolv år. Gärningsmännen beskrivs av polisen som otroligt hänsynslösa.

TA - 28 okt 14 kl. 15:12

Snart tusen offer för nätsexbrott

Foto: Fanni Olin Dahl/TT
Anmälningar om unga som utsatts för sexbrott över nätet skjuter i höjden i år. På kort tid har tre omfattande härvor rullats upp, med offer så unga som tolv år. Gärningsmännen beskrivs av polisen som otroligt hänsynslösa.

BT - 16 okt 14 kl. 10:33

Många offer i nätpedofilmål

Han misstänks ha pressat barn till grova sexuella handlingar via nätet. När rättegången mot den 28-årige mannen från Husby inleddes i dag satt utsatta flickor och lyssnade i en rad tingsrätter i Sverige.28-åringen sitter tillbakalutad i Solna tingsrätt, klädd i svart kavaj och vit skjorta, bredvid sina två advokater.

TA - 16 okt 14 kl. 11:14

Många offer i nätpedofilmål

Han misstänks ha pressat barn till grova sexuella handlingar via nätet.När rättegången mot den 28-årige mannen från Husby inleddes i dag satt utsatta flickor och lyssnade i en rad tingsrätter i Sverige.
28-åringen sitter tillbakalutad i Solna tingsrätt, klädd i svart kavaj och vit skjorta, bredvid sina två advokater.

BT - 10 apr 12 kl. 10:51

Två åtalas efter knivslagsmål - högg liggande offer med kniv

Två unga män åtalas nu efter ett knivslagsmål på Hässleholmen en lördagskväll i februari. Männen, en 20-åring och en 25-åring, åtalas för grov misshandel. Det var vid 22-tiden på kvällen som polisen larmades till Marklandsgatan.

Expressen - 20 jul 16 kl. 07:26

Kvinna misshandlad – fick stickskador

Under natten har en kvinna i Älmhult misshandlats och fått stickskador. – När polis och ambulans kommer till platsen har kvinnan lindriga stickskador. Ingen gärningsman fanns kvar på platsen, säger Linda Pleym på polisens ledningscentral..

YA - 29 maj 17 kl. 01:15

Man avled av stickskador i Malmö

En man i 45-årsåldern har avlidit efter att han fått stickskador vid en misshandel på Möllevångstorget i Malmö. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord. Polis och ambulans larmades till platsen strax före klockan 23, där mannen hittades med allvarliga stickskador.

Sydsvenskan - 30 jul 17 kl. 00:57

Män hittade med stickskador i Malmö

Två män har hittats med stickskador på Möllevången i Malmö. – Vi får in larm om att det ska vara två stycken misshandlade med skador i Folkets park. När vi kommer dit är det två män som har fått stickskador.

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 17 kl. 00:57

Män hittade med stickskador i Malmö

Två män har hittats med stickskador på Möllevången i Malmö. – Vi får in larm om att det ska vara två stycken misshandlade med skador i Folkets park. När vi kommer dit är det två män som har fått stickskador.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinnor bättre än män på skydd mot smitta

En stor undersökning visar att kvinnor är bättre än män på att ändra sitt beteende för att skydda sig mot corona.Men i princip alla i Sverige har ändrat sitt beteende för att inte smittas.Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, är inte förvånad.

Expressen - 1 timme sedan

Visselblåsaren Linda Tripp död – blev 70 år

Linda Tripp – som avslöjade Bill Clintons affär med Monica Lewinsky – har dött.Hon blev 70 år gammal.Enligt Daily Mail diagnostiserades Tripp med cancer i bukspottskörteln för mindre än en vecka sen..

Expressen - 2 timmar sedan

Donald Trump varnades för en kris redan i november

I slutet av november slog amerikansk underrättelsetjänst larm om en smitta som spreds i Wuhan.Men det skulle dröja månader innan Donald Trump tog viruset på allvar.– Vita huset ignorerade tydliga varningssignaler, säger John Cohen som arbetat på inrikessäkerhetsdepartementet till ABC News.

Expressen - 2 timmar sedan

Stort slagsmål vid vandrarhem i Stockholm

På onsdagskvällen larmades polisen till ett vandrarhem i Vasastan i Stockholm. Exakt vad som hänt på platsen är oklart då det finns många vittnesuppgifter som delvis motsäger varandra..

Expressen - 3 timmar sedan

Krögare anmäldes för slaveri på Möllan - utredning läggs ner

Krögaren i 40-årsåldern är verksam vid Möllevången - men polisanmäldes i början av året, misstänkt för människohandel och tvångsarbete.Nu läggs förundersökningen ner och misstankarna stryks, rapporterar Sydsvenskan. .

Expressen - 3 timmar sedan

Hjälpen till kvinnor som utsätts för våld – hotellet öppnar rum

När allt fler sitter hemma på grund av coronaviruset har situationen för utsatta kvinnor och barn blivit ännu svårare.Den nystartade stiftelsen Her house har nu börjat samarbeta med en hotellkedja för att erbjuda ett säkert boende.– Nu måste man tänka utanför boxen och handla fort och bokstavligen rädda liv, säger Ann Söderlund, en av grundarna av stiftelsen..

Expressen - 3 timmar sedan

Uppgifter: Intensiven på Sahlgrenska nästan full

Sahlgrenska universitetssjukhusets nuvarande intensivvårdplatser kan snart vara fullbelagda, skriver GP och hänvisar till ett internt brev från sjukhuset.Enligt Per Karlsson, förste chefsläkare på sjukhuset, är läget dock inte allvarligt.– Vi har tillräckligt med platser för att ta emot patienter under de närmsta dagarna, både vad gäller icke-covid och covidvård, säger Karlsson till tidningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Tegnell hoppfull – tydlig avplaning av fall i Stockholm

Stockholm ser varken en ökning eller minskning i antalet corona-smittade.Det säger statsepidemiologen Anders Tegnell som är hoppfull över utvecklingen. – Vi hoppas verkligen det stämmer men det bygger också på att vi kan fortsätta med de insatser vi gjort hittills, säger han i P1:s ”Studio ett”.

Expressen - 4 timmar sedan

Motorväg avstängd - flera fordon inblandade i olycka

E6 är avstängd efter en olycka mellan flera fordon, rapporterar SOS.Vägen är avstängd i södergående riktning. .

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Båt har sjunkit – räddningsinsats pågår

En båt har sjunkit utanför Helsingborg.SOS rapporterar att en större räddningsinsats pågår i Norra hamnen.– Vi har kallat fyra ambulanser, säger Lukas Hettman vid SOS.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.