Expressen > Nyheter

Saturday, 04 April, 04:50

Expressen - 21 feb 20 kl. 21:50

Blivande officer sparkas efter att ha slagit kvinnaEn blivande officer i 30-årsåldern har avskedats av Försvarsmakten efter att ha dömts för att misshandel.Han slog kvinnan efter att ha misslyckats att genomföra ett samlag med henne, enligt en dom i tingsrätten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Försvarsmakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blivande, officer, sparkasefter att ha , slagit, kvinna
DN - 07 dec 17 kl. 16:29

Officer sparkas efter fynd av åtta kilo sprängdeg

Åtta kilo sprängämne, tändmedel och en revolver utan licens påträffades vid en husrannsakan hos en officer i Luleå. Därtill två vapen som tillhörde en skytteförening..

Expressen - 12 dec 17 kl. 17:28

Officer sparkas – gömde åtta kilo sprängdeg

Åtta kilo sprängdeg, tändmedel och en revolver utan licens hittades under husrannsakan hos en officer i Luleå.Mannen misstänks nu för grovt vapenbrott och stöld – och har fått sparken.Han har "stulit potentiellt livsfarlig materiel", skriver Försvarsmaktens personalavdelning enligt Nyhetsbyrån Siren.

Sydsvenskan - 08 apr 13 kl. 06:30

Officer som arbetade med att införa robotsystem

Stellan Friedsam har avlidit, 90 år gammal. Han var född i Jönköping och sedan tjugo år bosatt i Helsingborg. Hans närmaste är hustrun Maj, dottern Ulla och sonen Hans.

NSD - 23 jun 16 kl. 13:53

Officer dömd för sexbrott avskedas

En officer på F21 avskedas på grund av att han sexuellt ofredade yngre kvinnliga blivande kollegor..

BT - 03 dec 14 kl. 22:17

Rätt sparka officer som bet sonen

Arbetsdomstolen tycker att det var okej av Försvarsmakten att sparka en officer i Luleå som 2012 dömdes för misshandel och ofredande av sina barn. Bland annat ska han ha bitit sin åtta månader gamla son i magen. Den tvååriga dottern ska mannen ha slagit i magen och båda barnen fick slag över händerna vid matbordet.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 14 kl. 22:20

Rätt sparka officer som bet sonen

Arbetsdomstolen tycker att det var okej av Försvarsmakten att sparka en officer i Luleå som 2012 dömdes för misshandel och ofredande av sina barn. Bland annat ska han ha bitit sin åtta månader gamla son i magen. Den tvååriga dottern ska mannen ha slagit i magen och båda barnen fick slag över händerna vid matbordet.

SvD - 03 dec 14 kl. 22:17

Rätt sparka officer som bet sonen

Arbetsdomstolen tycker att det var okej av Försvarsmakten att sparka en officer i Luleå som 2012 dömdes för misshandel och ofredande av sina barn. Bland annat ska han ha bitit sin åtta månader gamla son i magen. Den tvååriga dottern ska mannen ha slagit i magen och båda barnen fick slag över händerna vid matbordet..

Cornucopia - 24 maj 18 kl. 07:52

Nytt grepp från Försvarsmakten - bli officer utan militär grundutbildning

I ett nytt (?) grepp för att rekrytera officerare erbjuder nu Ledningsregementet akademiker med minst tre års studier (180hp) och examen anställning som officer. Antas man ska man först genomgå officersutbildning - officershögskolan är tre år - och sedan få en fänriks ingångslön.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 18:13

Sivertsson sparkas som förbundskapten

Malmö Thomas Sivertsson kritiserades hårt efter Sveriges svaga insats i damernas handbolls-VM. Nu sparkas förbundskaptenen.
En stark kandidat till jobbet borde vara H65 Höörs tränare Niklas Harris, som lett Höörs damlag till flera internationella framgångar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Experten: Det vet vi om diabetes och corona

25 procent av de som intensivvårdas eller nyligen har intensivvårdats för covid-19 i Sverige har diabetes.Man blir inte lättare smittad av viruset för att man har diabetes. Men sjukdomen kan medföra en ökad risk, bland annat för att det är svårt att hålla ett stabilt blodsocker vid hög feber och infektion.

Expressen - 15 minuter sedan

På insidan av Sveriges lyxigaste husbilar: ”Det finns inget bättre”

Det är rullande hotellsviter i lyxformat.Men smakar det så kostar det. Här är husbilarna som kostar från tre miljoner och uppåt.

Expressen - 4 timmar sedan

Rån på bensinmack i Ropsten

Under lördagskvällen fick polisen ett larm om ett rån på en bensinstation i Ropsten i Stockholm.– Vi är där och jobbar, säger polisens presstalesperson..

Expressen - 5 timmar sedan

Reaktionerna: ”Viktigt att detta diskuteras”

Regeringen vill kunna fatta snabba beslut i coronapandemin – utan att behöva vända sig till riksdagen. Här ger experterna sin bild av förslaget.– Min spontana reaktion är att man måste vara väldigt vaksam när det gäller sådana här saker, säger Anders Sundell, doktor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet..

Expressen - 5 timmar sedan

Danmarks ledare sjunger till disken

Dansk tv satsade på allsång under fredagskvällen. Men det var moderna tiders allsång – var och en fick sjunga hemma hos sig själv.Statsminister Mette Frederiksen skrålade för fullt hemma i sitt kök..

Expressen - 6 timmar sedan

Sjuksköterskorna Areem och Aimee döda i corona

Fyra läkare och tre sjuksköterskor har dött i covid-19 i Storbritannien.Trebarnsmammorna Areem Nasreen, 36, och Aimee O'Rourke, 39, är två av dem, skriver Daily Mail..

Expressen - 7 timmar sedan

Man död efter olycka – föll från byggställning

En man i 30-årsåldern dog efter att ha fallit från en byggnadsställning på Östermalm i centrala Stockholm, skriver tidningen Byggnadsarbetaren. Mannen föll mellan 15-20 meter. .

Expressen - 7 timmar sedan

Stenafärja kan bli ett sjukhusskepp

Fartyget Stena Saga som gått i trafik mellan Fredrikshamn och Oslo kan komma till användning på ett nytt sätt.Hytter kan göras om till vårdplatser för coronapatienter.Stena Lines dotterbolag Stena Roro tog över skeppet när linjen lades ner.

Expressen - 7 timmar sedan

Experterna om tuffa kampen mot klockan

En strid ström av coronapatienter – men kurvan är inte lika brant som befarat.Fältsjukhuset vid Östra sjukhuset i Göteborg har inte behövt tas i bruk ännu.Sjukvården i Västra Götaland fortsätter förberedelserna för ett betydligt tuffare scenario.

Expressen - 7 timmar sedan

Rånade matställe under vapenhot

En yngre man rånade på fredagskvällen en snabbmatsrestaurang i östra Malmö. Han hotade personalen med ett vapen och stal kontanter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.