UNT > Utrikes

Monday, 30 March, 20:41

UNT - 21 feb 20 kl. 21:17

Löfven: "Ingen dålig stämning"Statsminister Stefan Löfven (S) anser inte att EU-toppmötet var ett fiasko..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stefan Löfven, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LöfvenIngen , dålig, stämning
GöteborgsPosten - 21 feb 20 kl. 21:19

Löfven: "Ingen dålig stämning"

Statsminister Stefan Löfven (S) anser inte att EU-toppmötet var ett fiasko..

Skånskan - 18 apr 16 kl. 14:40

Samlad missbedömning

Opinion Mehmet Kaplan avgår som bostadsminister. Kritiken mot att han stått alltför nära turknationalistiska och extremistiska intressen blev för stor.
Stefan Löfven menade att det var uppståndelsen som gjorde att Kaplan inte kan göra sitt jobb, snarare än att han gjort fel.

Alliansfritt Sverige - 14 nov 13 kl. 10:57

Folkpartisterna har tröttnat på blockpolitiken

Sedan Stefan Löfven gick ut med att han kunde tänka sig att samarbeta över blockgränserna efter nästa val för att få bort Sverigedemokraterna som vågmästare, och Folkpartiets nuvarande partiledare Jan Björklund snabbt tackade nej, trots att deras egen rapport visade att de skulle kunna få igenom sin politik lika bra om de samarbetade över blocken än inom Alliansen, sprider sig ett visst missnöje bland de egna leden. Efter att konstant ha flirtat med Socialdemokraterna kan vi anta att avståndstagandet är för att inte skapa dålig stämning bland Alliansens partier. Men Björklunds diss skapade istället dålig stämning bland de egna leden - de som lokalt regerar över blockgränsen och inte får samma krispanikskräck över tanken.

Expressen - 21 feb 19 kl. 14:32

Centern: S var stöddiga – och snåla med fikat

Till slut kom S, MP, C och L överens.Men de första förhandlingarna före jul präglades av bråk och dålig stämning, enligt SR-dokumentären ”Regeringsbildningen”. Centerpartisterna ska ha uppfattat Stefan Löfven och de andra socialdemokraterna som stöddiga..

YLE - 10 dec 14 kl. 04:55

Framtiden viktigare i politiken

Åk slalom mellan problemen. Dysterkvist är inget framtidskoncept. Det kunde vara några recept för Finland att klara vägen till framtiden.

Supermiljöbloggen - 12 jul 15 kl. 15:02

Rockström om Vattenfalls brunkol: ”Behåll och verka för utfasning”

Den internationellt erkände professorn tar nu ställning i vad som är en av de mest omdebatterade frågorna i Sverige. När statsminister Stefan Löfven (S) mötte riksdagsledamöterna i EU-nämnden förra året för att diskutera EU:s klimatpolitik sa han bland annat: - Jag har personligen blivit inspirerad av professor Johan Rockström. Han sade något väldigt klokt vid ett tillfälle, att jorden ger oss en ram.

YLE - 28 dec 15 kl. 05:00

Ginman & Suominen: Här är partiernas nyårslöften!

Regeringspartierna svek många vallöften då det begav sig på Smolna i våras. Men snart kan de göra bättring. Också oppositionen har en del att begrunda i nyårstider.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 04:00

Fun­gerade mot­ta­gan­det?

Opinion An­talet flyk­tingar som kom till Sve­ri­ge ökade dra­ma­tiskt un­der nå­gra vec­kor i höstas. Från en pro­gnos un­der som­maren på 70 000 flyk­tingar un­der året blev det till slut 162 000 asyl­sö­kan­de som kom. Själv­fal­let ledde det till pro­blem.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Nästan 36 000 avlidna till följd av viruset

Drygt 35 900 människor i världen har avlidit till följd av coronaviruset, visar nyhetsbyrån AFP:s sammanställning..

UNT - 15 minuter sedan

Frankrike fjärde land med fler än 3 000 döda

Frankrike noterar det högsta antalet coronasmittade människor som avlidit i landet på en och samma dag hittills..

UNT - 1 timme sedan

Coronakrisen lyfter Donald Trump

President Donald Trumps popularitetssiffror är skyhöga och de demokratiska presidentaspiranterna står i virusskugga..

UNT - 1 timme sedan

Över 1 400 coronadödsfall i Storbritannien

Antalet människor som avlidit i Storbritannien efter att ha blivit smittade av det nya coronaviruset har stigit över 1 400..

UNT - 2 timmar sedan

Kan bli lättnader i Danmark efter påsk

Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) säger att landets åtgärder mot coronapandemin har haft effekter och att det kan bli aktuellt med lättnader redan efter påskhelgen..

UNT - 3 timmar sedan

All makt åt Orbán under krisen

Nödvändigt och begränsat, tycker Ungerns regering om att nu kunna styra med dekret under obegränsad tid för att bekämpa coronasmittan..

UNT - 3 timmar sedan

Prins Charles ute ur sin karantän

Den brittiske tronarvingen prins Charles, 71, som har testat positivt för coronaviruset, kan efter sju dagars självisolering lämna sin karantän..

UNT - 4 timmar sedan

Jätteköer till avspärrat Helsingfors

Bilköer har ringlat kilometervis runt Helsingfors efter att den finländska regeringen beslutat att spärra av huvudstadsområdet..

UNT - 4 timmar sedan

EU-miljarder till coronakamp i öst

Nästan två miljarder svenska kronor ges i omedelbart EU-stöd till tolv länder på västra Balkan och i forna Sovjetunionen för att bekämpa coronavirusets spridning och effekter..

UNT - 4 timmar sedan

Bröt karantän tre gånger – får rekordböter

Efter att ha hunnit bryta mot Norges karantänsregler tre gånger på bara några dagar får en man i Oslo 40 000 norska kronor i böter – troligen den högsta coronavirusboten hittills i Norge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.