DI > Ekonomi

Saturday, 04 April, 17:15

DI - 21 feb 20 kl. 21:03

Varningen: Så kan en cyberattack leda till finanskrisEtt angrepp mot banksystemet kan utlösa panik och leda till så stora skador på ekonomin att det utlöser en ny finanskris. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, kan en , cyberattack, ledatill , finanskris
DI - 07 aug 18 kl. 06:37

Ryska varningen till Nato: Låt inte Georgien ansluta

Med varningen att det kan leda till en "fruktansvärd konflikt" avråder Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev försvarsalliansen Nato för att ta upp Georgien som medlem..

BT - 13 dec 11 kl. 13:12

SMHI höjer varningen till högsta nivån för Ätran

SMHI har nu uppgraderat varningen för höga flöden i Ätran till klass 3, den högsta nivån. Samtidigt beslöt MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, att skicka sandsäckar och översvämningsbarriärer till Falkenberg. På grund av de stora regnmängderna den senaste tiden räknar SMHI nu med extremt höga flöden i mellersta och nedre delen av Ätran.

Expressen - 19 apr 18 kl. 08:21

Varningen: Nytt EU-krav kan leda till brist på värmepumpar

Enligt ett nytt EU-krav måste värmepumpar ha ett mer miljövänligt köldmedium. Men flera tillverkare har begärt uppskov – något som kan leda till brist på pumparna, skriver Ekot..

DI - 26 aug 19 kl. 05:44

Tyska varningen: Försämrad ekonomi får inte leda till ”panik”

Bundesbanks chef Jens Weidmann varnar för att en försämrad ekonomi inte får leda till ”panik”. Och även om i synnerhet Tyskland upplever en ekonomisk inbromsning så är det fel att….

PrivataAffärer - 11 mar 20 kl. 11:07

Varningen: Obligationsmarknaden inte längre en säker hamn

Enligt Fondbolagens förenings månadsstatistik satte svenskarna in nästan 3 miljarder netto i företagsobligationsfonder under den turbulenta månaden februari. Gissningsvis har insättningarna fortsatt i mars i takt med att börsturbulensen tilltagit. Men företagsobligationer kan vara betydligt mer riskfyllda än vad många tror.

Expressen - 11 aug 15 kl. 14:55

Varningen: Musslorna kan göra dig förlamad

Giftproducerande alger gör att länsstyrelsen nu går ut med en skarp varning kring att äta vilda blåmusslor längs Västkusten. – De kan bilda toxiner som kan leda till förlamning, andningsvårigheter och i värsta fall dödsfall, säger Hanna-Mari Pekkarinen, marinbiolog på länsstyrelsen i Västra Götaland..

Expressen - 24 dec 15 kl. 15:18

Varningen: Din hund kan göra dig sjuk

Undvik att pussa din hund på munnen när du står under misteln i jul. Hundens mun är så fylld av bakterier att en ofarlig puss kan leda till att du får tillbringa julhelgen nerbäddad i sjuksängen. – Hundar äter ju avföring och kadaver, det är deras natur.

Expressen - 30 jan 16 kl. 17:50

Varningen: Stor risk för laviner

Lavinfaran i fjällen mellan Abisko och Riksgränsen är stor under söndagen, enligt Naturvårdsverkets lavinprognos. Hårda vindar och 30–50 centimeter nysnö väntas, vilket kan leda till att stora mängder snö samlas på branta läsidor..

SVT - 09 sep 17 kl. 20:51

Varningen: Nya bullerregler ökar risken för hjärtinfarkt

I somras införde regeringen nya byggregler vid högre trafikbuller. Lagändringen infördes trots att majoriteten av alla berörda myndigheter och länsstyrelser ställde sig kritiska till förslaget. En orsak är att bullernivåerna kan orsaka allvarliga hjärt- och kärlsjukdomar – och i värsta fall leda till en för tidig död, enligt Folkhälsomyndigheten..

Expressen - 18 dec 17 kl. 10:04

Varningen till allmänheten: "Kan orsaka trafikolyckor"

Felaktigt placerade stödutfordringar av rådjur riskerar att leda till fler viltolyckor. Nu har problemet blivit så pass stort att polisen, Trafikverket och Västerbottens län varnar allmänheten. – Många som stödutfodrar rådjur tänker inte på att det kan orsaka trafikolyckor, säger Mikael Lindholm, enhetschef underhåll distrikt nord väg, Trafikverket..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rusning till elektronik i hemarbetets spår

Coronakrisen får mycket försäljning att backa – men inte den av it. Det visar ny statistik från branschorganisationen Elektronikbranschen..

DI - 30 minuter sedan

Stängda gränsen förlamar Storlien: ”Norrmän står för 95 procent av omsättningen”

80 nya arbetstillfällen – i en by med 70 invånare. Storlienborna hoppas att den nya gränshandelssatsningen Fjellhandel ska ge nya invånare,.

DI - 30 minuter sedan

Hotell blir till lyxkarantän i Schweiz

Coronakrisen har fått den globala hotell- och turistindustrin att mer eller mindre kollapsa..

DI - 1 timme sedan

Frankrike backar om beslagtagna svenska masker

Fyra miljoner skyddsmasker som det svenska företaget Mölnlycke hade importerat från Kina fastnade i Frankrike, då landet hävdade rätten att….

DI - 1 timme sedan

Mästargasell öppnar nytt mitt i krisen – ölfantaster får träffas på avstånd

Sveriges snabbast växande hantverksbryggeri Poppels Bryggeri med vd Mats Wahlström trotsar krisen och öppnar restaurang med stöd av sina….

DI - 1 timme sedan

SL:s uppmaning – färre ska åka kollektivt

Storstockholms lokaltrafik, SL, uppmanar alla som inte absolut måste resa att nyttja kollektivtrafiken..

DI - 2 timmar sedan

Corona slår mot Trumps privata affärer – 1.500 får gå

Donald Trump har tvingats säga upp eller permittera 1.500 personer från sitt eget hotellimperium..

DI - 2 timmar sedan

Försäkringsbolagen som vägrar ta hem strandade svenskar

Flera svenskar som reste utomlands före UD:s avrådan har på egen hand fått ta sig hem efter uppmaning att lämna landet..

DI - 2 timmar sedan

UD betalar inte hemresor - tipsar om ambassadlån

Flera svenskar upplever att de inte har råd att ta sig hem efter att ha blivit strandsatta utomlands..

DI - 3 timmar sedan

Konjunkturinstitutets chef: Modellerna är helt värdelösa

Den kommande lågkonjunkturen kan bli värre än både finanskrisen och 30-talsdepressionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.