DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 20:49

DI - 21 feb 20 kl. 19:43

EU-toppmötet avbryts i oenighet – ingen budget klubbadEU-ledarna avbröt på fredagskvällen det extra toppmötet i oenighet. EU-ledarna kunde inte enas om det nya förslaget till långtidsbudget..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-toppmötet, avbrytsi , oenighetingen , budget, klubbad
SVT - 21 feb 20 kl. 20:08

EU-toppmötet avbryts – ingen enighet om budget

EU-länderna kan ännu inte enas om nästa långtidsbudget. Veckans toppmöte avbryts utan enighet. – Det finns inga nya mötesdatum planerade.

Dagens PS - 28 feb 19 kl. 07:38

Toppmötet avbryts – Asiens börser backar

Asienbörserna visar en dragning nedåt på torsdagen efter att toppmötet mellan Kim Jong-un och Donald Trump avslutas i förtid utan någon gemensam kommuniké. Handelssamtalen mellan Kina och USA är som tidigare också i fokus och därtill den senaste tidens ökade oro i Kashmir. Från Kina har under natten kommit nya svaga signaler bland inköpscheferna.

YLE - 08 feb 13 kl. 05:49

EU-toppmötet fortsätter ännu

EU-toppmötet om unionens budget pågår fortfarande i Bryssel. Förhandlingarna är svåra - och för Finlands del är lantbruksstödet och nivån på medlemsavgiften speciellt viktiga frågor. Europeiska rådets ordförande Herman van Rompuy sade i natt att man inte ännu har lyckats nå ett resultat, men att en lösning är nära.

Expressen - 21 feb 20 kl. 19:36

Toppmötet om budgeten har brakat samman – slutar i oenighet

Toppmötet om EU:s långtidsbudget har brakat samman och förhandlingarna sluter i oenighet, uppger källor för AFP.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tveksamhet inför toppmötet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ska delta i torsdagens EU-toppmöte i Bryssel, där den europeiska krisen ska diskuteras. Han är kritisk mot EU-förslaget om djupare ekonomisk integration som presenterades i går av EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso, EU:s valde ordförande Herman Van Rompuy, Europeiska centralbankens chef Mario Draghi och ordföranden för euroländernas finansministrar Jean-Claude Juncker. Det framkom när i dag när Reinfeldt inledde sin presentation av de svenska ståndpunkter inför det EU-toppmötet i EU-nämnden.

BT - 27 jun 12 kl. 14:12

Tveksamhet inför toppmötet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) ska delta i torsdagens EU-toppmöte i Bryssel, där den europeiska krisen ska diskuteras.
Han är kritisk mot EU-förslaget om djupare ekonomisk integration som presenterades i går av EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso, EU:s valde ordförande Herman Van Rompuy, Europeiska centralbankens chef Mario Draghi och ordföranden för euroländernas finansministrar Jean-Claude Juncker. Det framkom när i dag när Reinfeldt inledde sin presentation av de svenska ståndpunkter inför det EU-toppmötet i EU-nämnden.

HBL - 13 dec 12 kl. 07:41

Vad handlar toppmötet om?

De stora framtidsfrågor som förberetts inför toppmötet kan få en underordnad roll, eftersom bank­unionen är mest brådskande. Dessutom tycks framtidsfrågorna redigeras från dag till dag.Vad handlar toppmötet om?

Cornucopia - 14 nov 17 kl. 16:51

EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

Inte bara ska Göteborg kastas in i ett avspärrat trafikkaos under veckan EU-toppmöte. Göteborgarna ska inte heller få sjukvård eller visa sig i fönster eller på balkonger. Vårdcentraler i och runt Göteborg har stängt sin provtagning torsdag och fredag och polisen går ut med önskemålet att boende nära toppmötet inte visar sig i fönster eller på balkonger i sina egna hem.

Cornucopia - 15 jul 18 kl. 15:26

Förväntningar på toppmötet Putin - Trump

I morgon är det toppmöte i Helsingfors mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands Kreml-diktator Vladimir Putin. Vad mötet ska handla om och varför det sker är okänt, men det finns ett antal förväntningar och spekulationer.Bloggaren Lars Wilderäng rapporterar på plats från Trump Tower.

Skånskan - 28 jun 16 kl. 06:36

Cameron stängs ute från halva EU-toppmötet

Nyheter Tisdag och onsdag träffas de 28 EU-ländernas regeringschefer för samtal. Storbritannien och segern för brexit i folkomröstningen är huvudfrågan vid toppmötet. Den brittiske premiärministern David Cameron lär mötas av krav att snabbt lämna in anmälan om att lämna EU.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Nibe skjuter på utdelningsbeslut

Nibe industrier har inte ändrat uppfattning om den föreslagna nivån på utdelning till aktieägarna, men väljer ändå att skjuta på….

DI - 10 minuter sedan

Ytterligare två large cap-bolag skjuter på utdelning och stämma

Specialfettstillverkaren AAK och medicinteknikbolaget Arjo meddelade på måndagskvällen att de sällar sig till skaran som skjuter upp….

DI - 15 minuter sedan

Frankrike fjärde land med fler än 3.000 döda

Frankrike noterar det högsta antalet coronasmittade människor som avlidit i landet på en och samma dag hittills..

DI - 30 minuter sedan

Oljeprisraset tilltar – WTI-olja handlas under 20 dollar

På måndagskvällen tilltog raset i oljepriserna och spotpriset på den amerikanska lättolja WTI föll ”genom golvet” – en bra bit under 20….

DI - 30 minuter sedan

Fed: 47 miljoner amerikaner kan förlora sina jobb i coronakrisen

Nästan 67 miljoner amerikaner jobbar inom branscher som lider hög risk för varsel och uppsägningar, skriver Federal Reserve i St Louis i en….

DI - 30 minuter sedan

Finland förlänger restriktioner till och med 13 maj

Finlands regering meddelade under en ”corona-lägesbeskrivning” att restriktionerna för att bromsa smittan utökas fram till och med 13 maj..

DI - 45 minuter sedan

Historisk nitlott för staten – Svenska Spel stryper utdelningen

Svenska Spel är hårt drabbat av corona när arenor står tomma och folksamlingar förbjuds..

DI - 45 minuter sedan

Oljan dyker djupare – men räkna med att det svänger tillbaka

Oljepriset gjorde ännu en djupdykning på måndagen. Men det är inte omöjligt att det om något år går lika snabbt åt andra hållet..

DI - 1 timme sedan

Amerikanska politiker utreds för insiderbrottslighet efter corona

Amerikanska justitiedepartementet (DOJ) och finansinspektionen (SEC) utreder minst en amerikansk politikers aktiehandel innan marknadens….

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank varnar för ökad risk för en utdragen pandemi

I en specialrapport om Covid-19 konstaterar Deutsche Bank att de negativa effekterna av skyddsåtgärderna överstiger allt som världen har….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.