YLE > Finland

Wednesday, 01 April, 13:27

YLE - 21 feb 20 kl. 18:18

Problem med bagagehanteringen vid Helsingfors-Vanda - resenärer uppmanas att ta med bara handbagageFörseningar förekommer under veckoslutet i bagagehanteringen på Helsingfors-Vanda flygplats, och passagerare uppmanas att ta med sig så lite bagage som möjligt på sin flygresa..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Helsingfors-Vanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Problem med bagagehanteringenvid , Helsingfors-Vanda, resenärer, uppmanasatt ta , med bara handbagage
YLE - 04 jan 19 kl. 10:01

Parkeringshus vid Helsingfors-Vanda flygplats rivs - byggarbetet orsakar ändringar för bilar, bussar och fotgängare

Finavias miljardsatsning på Helsingfors-Vanda flygplats påverkar från och med den 7 januari framför allt de som anländer med bil. Ändringar i kollektivtrafiken förekommer också. Resenärer uppmanas anlända till flygplatsen i extra god tid..

YLE - 21 mar 16 kl. 10:39

Helsingfors-Vanda flygplats fick ordning på bagaget

Måndagsmorgonens kaos i bagagehanteringen vid Helsingfors-Vanda flygplats var över på förmiddagen. Då lyckades man få igång de transportband som hade stannat. Vid tiotiden på måndag förmiddag meddelade Finavia som driver Helsingfors-Vanda flygplats att problemen i bagagehanteringen är över.

YLE - 17 mar 16 kl. 13:22

Helsingfors-Vanda flygplats högt på topplista

Helsingfors-Vanda flygplats var valts till norra Europas bästa flygplats. Det är organisationen Skytrax som har låtit resenärer rösta fram sina favoritflygplatser. Ledningen för Helsingfors-Vanda flygplats gläds åt utmärkelsen och skriver i ett pressmeddelande att man har arbetat med att utveckla flygplatsen bland annat genom att undersöka hurudana flygresenärerna är, vad de förväntar sig och vart de är på väg.

YLE - 07 sep 17 kl. 18:44

Polisen vill flytta avvisningsflyg bort från Helsingfors-Vanda – ”Demonstrationerna är en säkerhetsrisk”

Polisen vill flytta avvisningsflygen från Helsingfors-Vanda flygplats till regionala flygplatser. Orsaken är de demonstrationer som uppstår i samband med avvisningarna, som i värsta fall kan påverka säkerheten och den övriga flygtrafiken. Under natten till torsdag skickades nio afghanska asylsökande som fått ett negativt beslut tillbaka till huvudstaden Kabul från flygplatsen i Villmanstrand.

YLE - 23 mar 16 kl. 08:28

Terrordåd får resenärer att reflektera över säkerheten

Dagen efter terrordåden i Bryssel, där en bomb bland annat sprängdes på en flygplats, går åsikterna bland resenärer på Helsingfors-Vanda flygplats isär ifall det behövs mer säkerhetskontroller eller inte. Många upplever ändå någon form av oro på grund av dåden. - Jag är faktiskt lite rädd, eller nervös.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:20

Flygstrejk drabbar svenska resenärer

I Berlin pågår en strejk för fullt och i Helsingfors bryter en strejk ut senare under dagen. Och det här spiller över på svenska flygresenärer. Enligt TT slår strejkerna alltså mot ”hundratals flygpassagerare i Sverige” ”Det påverkar ungefär 22 ankomster och avgångar till och från Arlanda, Bromma och Göteborg”, säger Ulrika Fager på den statliga flygplatsoperatören Swedavias pressjour och konstaterar att det är ”olyckligt”.

YLE - 17 dec 17 kl. 11:54

Nytt passagerarrekord på Helsingfors-Vanda – väntas hålla mindre än ett år

Över 18 miljoner resenärer har åkt via Helsingfors-Vanda flygplats i år. Det är ett nytt rekord för flygplatsen där passagerarmängderna växer så det knakar - och resenärerna väntas bli ännu fler nästa år..

YLE - 17 mar 17 kl. 04:44

Tusentals resenärer berörs av strejk - närmare hundra flyg ställs in

Det väntas bli omfattande störningar för flygresenärer på fredag eftermiddag. Finnar inhiberar en stor mängd flyg, det drabbar 6500 passagerare både vid Helsingfors-Vanda och vid mindre flygplatser. Det är facket Luftfartsunionen IAU som inleder en fyra timmar lång strejk klockan 15.

YLE - 22 mar 16 kl. 15:47

Lungt på Helsingfors-Vanda flygplats

På Helsingfors-Vanda flygplats kunde man i dag inte märka att terrordådet i Bryssel skett. Det var en vanlig vardagseftermiddag och många resenärer hade inte ens hört om dådet. – Jag har inte hört om det här förrän nu och det inverkar inte på min säkerhetskänsla.

YLE - 07 aug 17 kl. 03:54

Kinesiska resenärer guldgruva för turismen – spenderar tre gånger mer än medeltalet

Antalet kinesiska övernattningar i huvudstadsregionen växer i rasande takt. Det betyder rejält med klirr i kassan för företagare, som fått upp ögonen för de kinesiska turisterna. Flera accepterar redan kinesiska mobiltjänster som betalningsmedel.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Regeringen informerar om eventuell ökning av antalet coronatester, skyddsutrustning och hur statsrådet leds under krisen - följ vår liverapportering

På plats är statsminister Sanna Marin, statsrådets säkerhetsdirektör Ahti Kurvinen, statssekreterare Mikko Koskinen, social- och hälsovårdsminister Aino-Kaisa Pekonen, familje- och omsorgsminister Krista Kiuru och Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd THL..

YLE - 3 timmar sedan

Pyttis kommun permitterar över 20 anställda

Pyttis kommun permitterar omkring 20-25 anställda på grund av coronavirusepidemin. Permitteringarna inleds vid månadsskiftet april-maj..

YLE - 3 timmar sedan

"Om två månader ser vi alla ut som Tarzan": Borgåbarberaren Axel Nylund lade lapp på luckan – men vägrar hänga läpp

Småföretagare kan råka i stora problem då coronakrisen tätnar. För vissa är distansarbete helt uteslutet – ännu går det inte att klippa hår via videolänk. Men Axel Nylund håller humöret uppe, än så länge..

YLE - 3 timmar sedan

Så här bemöter Lovisa stad föräldrarnas kritik om de planerade skol- och daghemsnedläggningarna

Kritiken haglade tätt då Lovisa stad hörde invånare om de planerade skol- och daghemsstängningarna. Nu bemöter staden en del av kritiken..

YLE - 4 timmar sedan

"Mamma och pappa kan också gå ut och leka ifall de känner sig nedstämda" – dagisbarnen träffar varandra på virtuella samlingar

Många dagisbarn har fått nya rutiner då föräldrar uppmanas sköta sina barn hemma. Tölö Daghem ordnar virtuella samlingar för barnen så att alla ska kunna delta i dagisverksamheten, oberoende om man är på plats fysiskt eller om man är hemma..

YLE - 5 timmar sedan

Många obesvarade frågor på Åland när regeringen skärper trafiken över gränserna

Lantrådet Veronica Thörnroos kunde under tisdagen inte svara på hur persontransporter västerut kommer att fungera, men regeringen planerar på att begränsa dem..

YLE - 6 timmar sedan

Ingen cirkusfestival i Hangö i sommar – världens största jongleringsfestival skjuts upp till sommaren 2021

Centralorganisationen bakom European Juggling Convention skjuter fram festivalen på grund av coronaepidemin..

YLE - 7 timmar sedan

Skärgårdsbor i coronatider — “Att bo isolerade ute på en ö är inget nytt för oss”

På ögruppen Pörtö i Borgå yttre skärgård bor en handfull skärgårdsbor året om. Deras vardag har inte förändrats så mycket i och med den nya situation vi befinner oss i där vi uppmanas leva isolerat och distansera oss socialt..

YLE - 8 timmar sedan

Biokol kunde svara på många av framtidens utmaningar - men varför har det inte gått upp för oss?

Många av framtidens problem kunde lindras med hjälp av biokol som avskiljer koldioxid, förbättrar jorden och renar vatten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.