YLE > Finland

Wednesday, 01 April, 13:31

YLE - 21 feb 20 kl. 14:06

Politikerna tonar ner avslöjanden om hotande regeringskris - men stora gröna förväntningar ännu i vårEn regeringskris var nära, när regeringen förhandlade om klimatmålen i februari, skriver Helsingin Sanomat. De gröna ville inte nöja sig med tandlösa mål gällande bland annat kolsänkorna och torvanvändningen. Idag tonar politikerna ner krisen. Det var hårda diskussioner men ingen regeringskris, säger till exempel SDP-riksdagsledamoten Kimmo Kiljunen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Helsingin Sanomat, SDP, Kimmo Kiljunen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerna, tonar, ner, avslöjandenom , hotande, regeringskrismen stora , gröna förväntningar ännu i vår
SR - 20 apr 18 kl. 06:15

Kollegor jobbar vidare med mördad journalists avslöjanden

För drygt ett halvår sedan dödades den maltesiska journalisten och bloggaren Daphne Caruana Galizia.  Hon arbetade med avslöjanden om korruption i Maltas regering. Ett europeiskt reporternätverk har tillsammans jobbat vidare med de avslöjanden hon jobbade med när hon dödades..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya avslöjanden i Saudi-affären

Nya avslöjanden kommer nu om den så kallade Saudi-affären, där svenska myndigheter skulle hjälpa Saudiarabien att starta en vapenfabrik.Den medarbetare vid Totalförsvarets Forskningsinstitut, FOI, som startade bulvanföretaget SSTI berättar nu för SR Ekot att han fick startkapitalet - 250.000 kronor i 500-kronorssedlar - i en plastkasse.

GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 20:41

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar. Aftonbladet avslöjade under måndagen att han uppgett att han kört bil i Sverige – men varit i Asien..

Sydsvenskan - 21 aug 18 kl. 21:01

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar. Aftonbladet avslöjade under måndagen att han uppgett att han kört bil i Sverige – men varit i Asien. Under utlandssemestrar har M.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 18 kl. 21:01

M-politiker slutar efter avslöjanden

Den moderate riksdagsmannen Michael Svensson lämnar politiken efter avslöjanden om att han fått felaktiga reseersättningar. Aftonbladet avslöjade under måndagen att han uppgett att han kört bil i Sverige – men varit i Asien. Under utlandssemestrar har M.

NSD - 22 nov 12 kl. 16:53

Just nu: Hätsk debatt efter NSD:s avslöjanden

Just nu debatterar landstingsfullmäktige NSD:s avslöjanden om miljonprojekten..

Expressen - 27 feb 13 kl. 20:55

Anna Friberg: "Inga större avslöjanden"

Om Janne Josefsson bara valt rätt spår kunde han säkert ha skakat om. Nu gick han i stället i en fälla och vi tittare fick nöja oss med en kavalkad av ord mot ord, utan några större avslöjanden..

NSD - 12 jun 13 kl. 16:40

Snowden kan ha nya avslöjanden

Edward Snowden, som läckt information om den omfattande övervakningen av tele- och datatrafik, uppger i en intervju att han kan komma med nya avslöjanden. Han tänker även kämpa emot alla försök att bli utlämnad till USA..

Sydsvenskan - 12 jun 13 kl. 18:03

Eventuellt nya avslöjanden

Edward Snowden, som läckt information om den omfattande övervakningen av tele- och datatrafik, uppger i en intervju att han kan komma med nya avslöjanden. Han tänker även kämpa emot alla försök att bli utlämnad..

Expressen - 11 sep 13 kl. 19:21

Snowden gör nya avslöjanden om NSA

Superläckan Edward Snowden gör nya avslöjanden om USA:s underrättelsetjänst. Enligt dokument som han nu förser tidningen The Guardian med så utbyter underrättelsetjänsten systematiskt information med Israel - som kan innehålla information om vanliga medborgare..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Skåldöfärjan stod stilla i 6 timmar - avgår nu med avvikande tidtabell

Färjetrafiken mellan fastlandet och Skåldö i Ekenäs skärgård låg nere på tisdagen (1.4) på grund av ett tekniskt fel..

YLE - 3 timmar sedan

Regeringen informerar om eventuell ökning av antalet coronatester, skyddsutrustning och hur statsrådet leds under krisen - följ vår liverapportering

På plats är statsminister Sanna Marin, statsrådets säkerhetsdirektör Ahti Kurvinen, statssekreterare Mikko Koskinen, social- och hälsovårdsminister Aino-Kaisa Pekonen, familje- och omsorgsminister Krista Kiuru och Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd THL..

YLE - 3 timmar sedan

Pyttis kommun permitterar över 20 anställda

Pyttis kommun permitterar omkring 20-25 anställda på grund av coronavirusepidemin. Permitteringarna inleds vid månadsskiftet april-maj..

YLE - 3 timmar sedan

"Om två månader ser vi alla ut som Tarzan": Borgåbarberaren Axel Nylund lade lapp på luckan – men vägrar hänga läpp

Småföretagare kan råka i stora problem då coronakrisen tätnar. För vissa är distansarbete helt uteslutet – ännu går det inte att klippa hår via videolänk. Men Axel Nylund håller humöret uppe, än så länge..

YLE - 4 timmar sedan

Så här bemöter Lovisa stad föräldrarnas kritik om de planerade skol- och daghemsnedläggningarna

Kritiken haglade tätt då Lovisa stad hörde invånare om de planerade skol- och daghemsstängningarna. Nu bemöter staden en del av kritiken..

YLE - 4 timmar sedan

"Mamma och pappa kan också gå ut och leka ifall de känner sig nedstämda" – dagisbarnen träffar varandra på virtuella samlingar

Många dagisbarn har fått nya rutiner då föräldrar uppmanas sköta sina barn hemma. Tölö Daghem ordnar virtuella samlingar för barnen så att alla ska kunna delta i dagisverksamheten, oberoende om man är på plats fysiskt eller om man är hemma..

YLE - 5 timmar sedan

Många obesvarade frågor på Åland när regeringen skärper trafiken över gränserna

Lantrådet Veronica Thörnroos kunde under tisdagen inte svara på hur persontransporter västerut kommer att fungera, men regeringen planerar på att begränsa dem..

YLE - 6 timmar sedan

Ingen cirkusfestival i Hangö i sommar – världens största jongleringsfestival skjuts upp till sommaren 2021

Centralorganisationen bakom European Juggling Convention skjuter fram festivalen på grund av coronaepidemin..

YLE - 7 timmar sedan

Skärgårdsbor i coronatider — “Att bo isolerade ute på en ö är inget nytt för oss”

På ögruppen Pörtö i Borgå yttre skärgård bor en handfull skärgårdsbor året om. Deras vardag har inte förändrats så mycket i och med den nya situation vi befinner oss i där vi uppmanas leva isolerat och distansera oss socialt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.