UT > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:59

UT - 21 feb 20 kl. 14:09

Så får du koll på skattenRedan i början av mars går det att se hur mycket skatteåterbäringen blev, eller om det blev restskatt. I alla fall för den som har laddat ned den digitala brevlådan..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får du , koll, skatten
Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 14:01

Ha koll på ekonomin inför nyår

Det är flera saker kring privatekonomin som är bra att ha koll på inför årsskiftet. Se till att rot-arbetet blir klart i tid och vänta med större insättningar i ditt fondspar till efter nyårsafton, är expertens råd.
Sparandet är viktigast att ha koll på, tycker Maria Ahrengart, privatekonom på Swedbank.

BT - 14 dec 13 kl. 14:02

Ha koll på ekonomin inför nyår

Det är flera saker kring privatekonomin som är bra att ha koll på inför årsskiftet. Se till att rot-arbetet blir klart i tid och vänta med större insättningar i ditt fondspar till efter nyårsafton, är expertens råd. Sparandet är viktigast att ha koll på, tycker Maria Ahrengart, privatekonom på Swedbank.

ÖstersundsPosten - 03 mar 16 kl. 12:47

Snart kommer skattebeskedet – så håller du koll

Just nu går datorerna på Skatteverket varma. Alla uppgifter om vår ekonomi har samlats in från arbetsgivare, banker och myndigheter och samkörs nu som bäst. På några veckor ska den preliminära skatten för omkring 7,7 miljoner privatpersoner i Sverige räknas fram.

DalaDemokraten - 03 mar 16 kl. 12:10

Snart kommer skattebeskedet – så håller du koll

Just nu går datorerna på Skatteverket varma. Alla uppgifter om vår ekonomi har samlats in från arbetsgivare, banker och myndigheter och samkörs nu som bäst. På några veckor ska den preliminära skatten för omkring 7,7 miljoner privatpersoner i Sverige räknas fram.

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 11:41

Nyårstipset: Så sänker du skatten

Expressens Dina Pengar radar upp 13 smarta knep. ”Genom att skatteplanera kan man tjäna tusenlappar”, säger Compricers sparekonom Christina Söderberg till tidningen. I korthet ser tipsen ut så här: 1.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vart tredje landsting höjer skatten

Vart tredje landsting höjer skatten nästa år. Det visar en koll av SVT. Östergötland ligger i topp med en höjning på 65 öre..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vart tredje landsting höjer skatten

Vart tredje landsting höjer skatten nästa år. Det visar en koll av SVT. Östergötland ligger i topp med en höjning på 65 öre..

Expressen Dina Pengar - 19 mar 14 kl. 09:30

Få full koll på skatten – nu kan du få besked

Redan på torsdag kan du se om du får pengar tillbaka på skatten. Om du vill ha återbäringen innan midsommar måste du deklarera på nätet. - Det bästa är att man skaffar mobilt bank-id.

Nya Wermlands Tidningen - 11 aug 14 kl. 10:06

Värmlänningarna har dålig koll på skatten

Skattekollen.se presenterade nyligen en undersökning som visar de värmländska invånarnas bild av hur kommunerna fördelar skatten..

NT - 14 dec 13 kl. 14:01

Ha koll på ekonomin inför nyår

Sparandet är viktigast att ha koll på, tycker Maria Ahrengart, privatekonom på Swedbank. Skatten på kapitalförsäkringar och investeringssparkonto styrs delvis av innehaven den 1 januari..

SN - 19 aug 14 kl. 14:12

Sörmlänningar har dålig koll på hur skatten fördelas

Enligt projektet Skattekollen så har invånarna i Södermanlands län dålig koll på hur kommunerna fördelar skattekronorna. Här är listan baserad på en undersökning av projektet Skattekollen..

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Efter efterlysningen – fördubblade lager av handsprit

Den interna efterlysningen av handsprit för äldreomsorgens räkning gav bättre resultat än väntat. Resultatet blev att lagret fördubblades. .

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Bygg mer utanför stan

För några månader sedan skrev jag en insändare till UT om att det borde satsas på gruppbostäder utanför stan. Men det gäller också vanliga lägenheter..

UT - 6 timmar sedan

Insändare: Hur går den bilden ihop med ett nedläggningshotat fritidshem?

I Grönahög är det ideella engagemanget i våra föreningar stort. Vi i föreningarna tillsammans med våra medlemmar är vana vid att på egen hand genomföra projekt och kämpa för vår bygd..

UT - 12 timmar sedan

Målen var det positiva på Dalshov

Det som skulle ha varit genrepet inför seriestarten blev istället ett mediokert avslut på första försäsongen. – Avslaget, är Erik Anderssons betyg..

UT - 15 timmar sedan

Tingsholm: Sjukfrånvaron minskade kraftigt när undervisning på distans infördes

Sedan beslutet om distansundervisning infördes förra onsdagen förbättrades sjukfrånvaron på Tingsholmsgymnasiet avsevärt. – Det var exceptionellt höga siffror innan, säger Matthias Nordgren, rektor Tingsholmsgymnasiet. .

UT - 20 timmar sedan

Kajsa Kettil: Näringslivet behöver hjälp – nu

Innehållet i det första krispaketet för det lokala näringslivet är piggt och välkommet. Men när del två presenteras nästa vecka krävs satsningar som på riktigt räddar jobb och företag..

UT - 22 timmar sedan

Saknade tillstånd för tidig uteservering

Det gick lite för snabbt, när Cityföreningen inför förra helgen signalerade klartecken till att uteserveringarna kunde tidigarelägga sina uteserveringar. .

UT - 22 timmar sedan

Beskedet: Han blir nya tränaren för UIF Hockey

UIF hockey lämnar två tuffa säsonger och flera tränarbyten bakom sig. Nu är det klart att den som ska lyfta laget till nya höjder är Niklas Nilsson med rötter i skånska Frosta FC. – Det känns väldigt inspirerande och ska bli en härlig utmaning, säger Niklas Nilsson..

UT - Igår: 05:00

Lena Matthijs: "Hög standard på kort tid”

Hösten 2018 stod det klart att Lena Matthijs valde att lämna sitt jobb som polisområdeschef för att vara med när polisutbildningen i Borås startade våren 2019. Det är ett beslut hon är glad för. .

UT - Igår: 05:00

Realistiska övningar förbereder studenterna för yrkeslivet som polis

Över 400 polisstudenter är just nu aktiva på polisutbildningen i Borås som startade i januari förra året. En av dem är Kristian Persson från Ulricehamn som går termin två. – De praktiska övningarna är absolut roligast, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.