YLE > Finland

Wednesday, 01 April, 12:50

YLE - 21 feb 20 kl. 13:59

Tomas Ledin uppträder i Stallörsparken i Ekenäs i augustiDen populära svenska artisten Tomas Ledin kommer att vara det stora dragplåstret under en konsert i Stallörsparken i Ekenäs i augusti. Det blir fem år sedan Ledin senast uppträdde i Ekenäs..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ledin, Stallörsparken, Ekenäs, Tomas Ledin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomas, Ledin, uppträderi , Stallörsparkeni , Ekenäsi , augusti
YLE - 27 nov 14 kl. 14:04

Tomas Ledin till Ekenäs

Den svenska artisten Tomas Ledin ger en konsert i Ekenäs i sommar. Ledin spelar i Stallörsparken den 15 augusti. Tomas Ledin ger 21 konserter under sin sommarturné.

YLE - 13 aug 15 kl. 16:24

Så här påverkas Ekenästrafiken av Tomas Ledin

Trafiken i Ekenäs centrum kommer att påverkas en hel del av lördagens konsert i Stallörsparken. Trafikarrangemangen berör även de som är på väg till torget på lördag morgon. Runt 5000 personer uppskattas vara på väg till Tomas Ledins konsert i Ekenäs.

YLE - 21 dec 18 kl. 14:57

Tre svenska toppartister uppträder i Ekenäs i juli

Jill Johnson, Molly Sandén och Robert Wells uppträder i Ekenäs i juli. De här tre artisterna är dragplåster i Julifestivalen i Stallörsparken 27.7..

YLE - 31 maj 19 kl. 09:42

Västnyland får ännu en konsert - lokala och svenska musiker uppträder i Ekenäs

Det ordnas en större konsert i Ekenäs även i sommar. Julifestivalen i Stallörsparken flyttade till Hangö, men i juli uppträder bland andra Patrik Isaksson från Sverige på restaurang Santa Fé i Ekenäs..

YLE - 16 aug 15 kl. 16:20

Ledin infriade alla löften i Ekenäs

Han vet vid det här laget exakt hur publiken ska tas. Tomas Ledin river igång med ”Lika hopplöst förälskad”. Därefter följer en två timmar lång session under vilken till och med den mest ovillige plötsligt dansar och sjunger med i refrängerna.

YLE - 26 maj 15 kl. 02:42

Flera chanser att se Måns i sommar

Eurovisionsvinnaren Måns Zelmerlöw uppträder på ett antal evenemang i Finland i sommar. Trots vinsten värmer han upp för Tomas Ledin, som enligt Måns är ett epitet för sommar. Måns Zelmerlöw kommer att uppträda fyra gånger i Finland i sommar:
2 juli på Norrvallas sommarfest, Vörå
19 juli på RockOff-festivalen, Mariehamn
14 augusti på Kokonudden, Borgå
15 augusti i Stallörsparken, Ekenäs På konserterna i Borgå och Ekenäs uppträder Måns som förband för Tomas Ledin.

YLE - 24 jul 17 kl. 17:55

Hotellen i Västnyland fullbokade under konserthelgen

På veckoslutet (29.7) äger regionens största festivalhändelse rum då bland annat gruppen Toto uppträder i Ekenäs. För den som kommer längre ifrån kan det vara svårt att hitta boende eftersom ortens hotell är fullbokade.

YLE - 15 mar 16 kl. 14:13

Carola Häggqvist och Simon Zion delar scen i Ekenäs

Det blir en stor konsert i Stallörsparken i sommar igen. Den här gången står Carola Häggqvist, Pugh Rogefelt, Simon Zion och Doug Seegers på scenen. Konserten ordnas den 13 augusti och arrangör är Eastway Live.

YLE - 15 mar 17 kl. 10:45

Pet Shop Boys, Hurts och Måns Zelmerlöw till Åbo i sommar

Brittiska Pet Shop Boys och Hurts kommer att uppträda i Åbo i samband med Tall ships races i juli. Måns Zelmerlöw ställer sig på DBTL-festivalens scen i slutet av juli. Popduon Pet Shop Boys var en av huvudartisterna på Flowfestivalen i Helsingfors 2015.

YLE - 30 jul 17 kl. 17:59

Toto höll linjen i Ekenäs

Ekenäs vimlade av konsertbesökare när det legendariska 80-talsrockbandet Toto intog scenen i Stallörsparken sent på lördag kväll. Allt som allt hade festivalen cirka 5 000 besökare. - Det här är en svenskfinländsk happening!

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Regeringen informerar om eventuell ökning av antalet coronatester, skyddsutrustning och hur statsrådet leds under krisen - följ vår liverapportering

På plats är statsminister Sanna Marin, statsrådets säkerhetsdirektör Ahti Kurvinen, statssekreterare Mikko Koskinen, social- och hälsovårdsminister Aino-Kaisa Pekonen, familje- och omsorgsminister Krista Kiuru och Mika Salminen, direktör vid Institutet för hälsa och välfärd THL..

YLE - 3 timmar sedan

Pyttis kommun permitterar över 20 anställda

Pyttis kommun permitterar omkring 20-25 anställda på grund av coronavirusepidemin. Permitteringarna inleds vid månadsskiftet april-maj..

YLE - 3 timmar sedan

"Om två månader ser vi alla ut som Tarzan": Borgåbarberaren Axel Nylund lade lapp på luckan – men vägrar hänga läpp

Småföretagare kan råka i stora problem då coronakrisen tätnar. För vissa är distansarbete helt uteslutet – ännu går det inte att klippa hår via videolänk. Men Axel Nylund håller humöret uppe, än så länge..

YLE - 3 timmar sedan

Så här bemöter Lovisa stad föräldrarnas kritik om de planerade skol- och daghemsnedläggningarna

Kritiken haglade tätt då Lovisa stad hörde invånare om de planerade skol- och daghemsstängningarna. Nu bemöter staden en del av kritiken..

YLE - 4 timmar sedan

"Mamma och pappa kan också gå ut och leka ifall de känner sig nedstämda" – dagisbarnen träffar varandra på virtuella samlingar

Många dagisbarn har fått nya rutiner då föräldrar uppmanas sköta sina barn hemma. Tölö Daghem ordnar virtuella samlingar för barnen så att alla ska kunna delta i dagisverksamheten, oberoende om man är på plats fysiskt eller om man är hemma..

YLE - 4 timmar sedan

Många obesvarade frågor på Åland när regeringen skärper trafiken över gränserna

Lantrådet Veronica Thörnroos kunde under tisdagen inte svara på hur persontransporter västerut kommer att fungera, men regeringen planerar på att begränsa dem..

YLE - 5 timmar sedan

Ingen cirkusfestival i Hangö i sommar – världens största jongleringsfestival skjuts upp till sommaren 2021

Centralorganisationen bakom European Juggling Convention skjuter fram festivalen på grund av coronaepidemin..

YLE - 6 timmar sedan

Skärgårdsbor i coronatider — “Att bo isolerade ute på en ö är inget nytt för oss”

På ögruppen Pörtö i Borgå yttre skärgård bor en handfull skärgårdsbor året om. Deras vardag har inte förändrats så mycket i och med den nya situation vi befinner oss i där vi uppmanas leva isolerat och distansera oss socialt..

YLE - 7 timmar sedan

Biokol kunde svara på många av framtidens utmaningar - men varför har det inte gått upp för oss?

Många av framtidens problem kunde lindras med hjälp av biokol som avskiljer koldioxid, förbättrar jorden och renar vatten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.