YLE > Svenskfinland

Tuesday, 07 April, 15:31

YLE - 21 feb 20 kl. 13:39

Det blir ingen utförsåkning på Öjberget den här vintern: "Av säkerhetsskäl kan vi inte alls öppna backarna"Backarna vid Öjbergets skidcentrum kommer inte alls att öppnas i vinter. Man har inte lyckats producera tillräckligt med snö och av säkerhetsskäl kan man därför inte öppna backarna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Öjberget, Öjbergets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir ingen utförsåkning, Öjbergetden här , vintern, Av säkerhetsskäl kan vi inte alls öppna backarna

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Skyddshemmen står beredda, men befarar att kapaciteten inte räcker till under coronakrisen: Ju mer vi är hemma, desto mer ökar risken för våld, säger verksamhetsledare på skyddshem

Då livsutrymmet krymper och vardagen förändras, ökar också våldet i hemmen. Skyddshemmen förbereder sig nu på en ökning av klienter som en följd av att vi tillbringar så mycket tid hemma. De verksamhetsledare för skyddshem Svenska Yle talat med önskar att regeringen inte glömmer bort denna grupp, för vilka hemmet kan vara den farligaste platsen av alla..

YLE - 10 timmar sedan

Fjolåret var tufft för kommunerna – bara tre kommuner i Österbotten fick ihop ett överskott

Boksluten i många kommuner i Österbotten visar minus. I Vasa fick man ihop ett plusresultat efter en hård bantningskur..

YLE - 10 timmar sedan

Kaskös ekonomi går ”neråt som kosvansen” – kan tvingas skicka barn till daghem och skola i någon grannkommun

Minusbokslut plus coronavirus betyder samarbetsförhandlingar i många kommuner. Alla kommuner i svenska Österbotten utom Närpes och Korsnäs inleder samarbetsförhandlingar..

YLE - 18 timmar sedan

Tim Sparv antog Cristiano Ronaldos träningsutmaning – landslagskaptenens resultat väckte reaktioner: "Vad gör du om dagarna i karantän egentligen?"

På Instagram visade fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo upp sin bålstyrka. Kan du slå mitt rekord, frågade Juventusstjärnan och Finlands landslagskapten Tim Sparv var inte sen att hoppa på tåget..

YLE - Igår: 09:47

Fyra vill bli stadsdirektör i Närpes – rekryteringsgrupp föreslår att ansökningstiden förlängs

Endast fyra personer har ansökt om att få ta över stafettpinnen då Närpes stadsdirektör Hans-Erik Lindqvist i sommar tackar för sig och går i pension. Nu förordar rekryteringsgruppen att ansökningstiden förlängs..

YLE - Igår: 09:47

Fyra vill bli stadsdirektör i Närpes – ansökningstiden kan förlängas

Endast fyra personer har ansökt om att få ta över stafettpinnen då Närpes stadsdirektör Hans-Erik Lindqvist i sommar tackar för sig och går i pension. Nu överväger man att förlänga ansökningstiden..

YLE - Igår: 05:00

Regeringen vill begränsa försäljningen av energidrycker – näringsexperter skeptiska: "Vi måste ha underlag för rädslan"

Regeringen vill införa en 16 års åldersgräns för energidrycker men tjänstemän kallar förslaget för populism. Skolor och butiker har på eget initiativ börjat begränsa energidryckerna – med förvirrande och lagvidriga förbud som följd..

YLE - Igår: 04:44

13-åriga Maya har rätt till närundervisning men sköter hellre skolgången hemma – “vi skulle nog inte få henne till skolan under de här omständigheterna

13-åriga Maya Aura har bland annat en autismspektrumdiagnos. Hon har rätt till närundervisning också nu då skolorna är stängda. Maya sköter ändå skolgången på distans nu, vilket kräver mycket hjälp av familjen..

YLE - Igår: 18:13

Europas största flickfotbollsturnering Stadi Cup ställs in

Över 300 lag var anmälda till Stadi Cup men turneringen kommer inte att spelas i sommar, meddelar arrangörsföreningarna. Människors hälsa går i före allt annat, skriver man på turneringens webbplats..

YLE - I förrgår: 15:00

Bröstsystrarna har kontakt via nätet och telefon, men ingenting ersätter den fysiska kontakten

Siv Buss insjuknade för fem år sedan i allvarlig bröstcancer. Utan kamratstödet hon fick hade det varit ännu jobbigare och Siv Buss träffar sin stödperson Pernilla Vikström fortfarande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.