Nyan > Svenskfinland

Monday, 30 March, 21:18

Nyan - 21 feb 20 kl. 11:01

”En fullbordad naturkatastrof”– All data förklarar den extrema övergödningen. Om man inte förmår läsa ut det ur rapporten så kan man inte läsa. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En fullbordad, naturkatastrof
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

?Bara en naturkatastrof skulle kunna rädda oss?

Bara en naturkatastrof, så att man inte kan producera några hjälmar i Kina, kan rädda oss.
Det konstaterar fackets företrädare på Jofa efter den information som företag gav personalen på måndagsförmiddagen..

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 12 kl. 12:18

Småländskt regn naturkatastrof

Regnet fortsatte falla över Småland i natt med nya översvämmade byggnader som följd. Polisen i Jönköpings län rubricerar ovädret över Mariannelund och Målilla som en naturkatastrof..

Expressen - 12 okt 14 kl. 10:12

Japan förbereder sig för ny naturkatastrof

Minst 14 ska ha skadats och över 20 000 hushåll står utan ström. Supertyfonen Vongfong närmar sig Okinawas södra kust och Japan förbereder sig för ännu en naturkatastrof..

Nerikes Allehanda - 04 mar 15 kl. 14:07

Varnar: "Nästa steg är en kemisk naturkatastrof"

Efter kemikaliekraschen på riksväg 50 varnar nu Leif Granlöf, samordningsansvarig för eftersöksjägarna, för ännu större problem på länets vägar. – Nästa steg är en kemisk naturkatastrof, säger han..

Affärsvärlden - 08 apr 15 kl. 08:57

Lundinbolag drabbat av naturkatastrof

Ett av de noterade bolagen som kontrolleras av råvarufamiljen Lundin har drabbats av en naturkatastrof..

ÖstersundsPosten - 01 sep 17 kl. 08:05

”Branden i Västmanland var ingen naturkatastrof”

I ”Brandvakten” tecknas bilden av ett raskt nedrustande Sverige i en tid av skenande klimatförändringar och skogspriser. Västmanlands meste författare Sven Olov Karlsson berättar om hur skogsbränderna blir fler och våldsammare och om hur vi själva har antänt dem.

– Branden i Västmanland var ingen naturkatastrof, det är det viktigt att förstå, säger Sven Olov Karlsson..

Norrtelje Tidning - 01 sep 17 kl. 08:05

”Branden i Västmanland var ingen naturkatastrof”

I ”Brandvakten” tecknas bilden av ett raskt nedrustande Sverige i en tid av skenande klimatförändringar och skogspriser. Västmanlands meste författare Sven Olov Karlsson berättar om hur skogsbränderna blir fler och våldsammare och om hur vi själva har antänt dem.

– Branden i Västmanland var ingen naturkatastrof, det är det viktigt att förstå, säger Sven Olov Karlsson..

DN - 24 jul 18 kl. 12:54

Japan klassar värmebölja som naturkatastrof

Japans meteorologiska myndighet klassar värmeböljan som drabbat landet för en naturkatastrof. Minst 65 människor har dött i värmen under den senaste veckan, rapporterar AFP..

Expressen - 20 jul 17 kl. 21:17

Skrällen fullbordad – Östersund är vidare

Bragden är ett faktum. Skrällen är fullbordad. Lilla Östersunds FK har slagit ut stora mäktiga Galatasaray i Europa League.

Cornucopia - 07 feb 20 kl. 10:04

Huvudskuldran i Tesla inte fullbordad än

Som väntat blev det en upprekyl i Tesla-aktien helt enligt bubbelmodellen, för att aktien sedan skulle falla tillbaka igen. Huvudskuldran är dock inte fullbordad än.60-minuterschart Tesla.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Regeringen förlänger begränsningarna

Finlands regering har beslutat att förlänga de rådande begränsningarna till den 13 maj. Det meddelade statsminister Sanna Marin och andra företrädare för regeringen vid en pressinformation på måndagskvällen.
Skolorna hålls stängda åtminstone till 13 maj och distansundervisningen fortsätter som tidigare.

Nyan - 1 timme sedan

Två ålänningar i måltidsakademi

Ålands landsbygdsutvecklare Lena Brenner och kocken Michael Björklund är två medlemmar i Finlands Svenska Måltidsakademi som grundades på lördagen. .

Nyan - 2 timmar sedan

”Stor dag för självstyrelsen”

Regeringens lagförslag om att höja Ålands avräkningsgrund från 0,45 % till 0,47 % hade i kväll remissdebatt i riksdagen.
– Det är en stor dag för självstyrelsen att det här lagförslaget nu kommit till riksdagen. Det har varit en lång och krokig väg som det ofta är då man ska revidera självstyrelselagen, men nu är lagförslaget äntligen i riksdagen, sa Ålands riksdagsledamot Mats Löfström i kvällens plenum, berättar han i ett pressmeddelande, som fortsätter: – Enligt nuvarande självstyrelselag får Åland 0,45 % av statens intäkter för att finansiera de uppgifter som på Åland sköts av självstyrelsen och inte av staten.

Nyan - 3 timmar sedan

Finström vill ta upp nya lån

Förvaltningen ska begära in anbud på upptagande av lån om upp till totalt 3,24 miljoner euro under året. Det beslutade Finströms kommunstyrelse på sitt senaste möte. Den beslutade rivningen av daghemmet och iordningställandet av hotelltomten (fd Godby kongresshotell) kan sättas igång så snart finansieringen tryggats genom att anbud rörande lån inkommit och intentionsavtal rörande seniorboende ingåtts.

Nyan - 4 timmar sedan

Långnäsparkering ska renoveras

Parkeringen vid Långnäs hamn ska renoveras och är därför delvis avstängd från och med 1 april 2020. Arbetet förväntas pågå till 8 maj. (ss)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 6 timmar sedan

Rosella börjar köra frakter igen

Viking Lines Rosella ska börja köra frakter mellan Mariehamn och Kapellskär tre gånger i veckan. Försörjningsberedskapscentralen har beviljat stöd till Viking Line för ändamålet.
Det innebär att landskapsregeringen inte behöver upphandla trafiken själva, så som lantrådet har flaggat för under förra veckans presskonferenser.

Nyan - 7 timmar sedan

Direktsändning från måndagens pressinfo

Vi direktsänder Landskapsregeringens presskonferens om coronasituationen. Presskonferensen börjar klockan 16.00, i dag måndag den 30 mars.

Nyan - 8 timmar sedan

Skicka in din fråga till barnens presskonferens

Är du barn upp till 18 år och har frågor som rör coronaviruset?
Skicka in dem till oss på Nya Åland! Barn har rätt till information som är anpassad för barn.

Nyan - 9 timmar sedan

Fet bok om festligheter

”Stora finlandssvenska festboken”, heter en ny bok utgiven av Svenska litteratursällskapet i Finland och Appell förlag. .

Nyan - 11 timmar sedan

Lagtinget stänger tills efter påsk

Efter dagens korta plenum går lagtingets ledamöter hem. Arbetet sköts sedan med hjälp av videokonferenser och alla ärenden skjuts upp till efter påsk, meddelade lagtingets talman Roger Nordlund (C) på presskonferensen i går. – Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla distansen, sa Nordlund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.