Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 12:30

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 11:59

Confirmit och Dapresy slås ihopDet nordiska investmentbolaget Verdane Capital IX, som är majoritetsägare i visualiseringsföretaget Dapresy, har nyligen köpt upp undersökningsföretaget Confirmit, och nu ska de båda bolagen slås ihop. Verdane gjorde stora investeringar i Dapresy redan 2017, och har låtit företaget jobba på sedan dess. Nyligen köpte Verdane upp samtliga aktier i undersökningsföretaget Confirmit, och avser nu slå samman de båda bolagen till ett fullserviceföretag för marknadsundersökningar och kundupplevelser. Tillsammans har de båda bolagen ca 550 anställda på kontor i Olso, Grimstad, Norrköping, [. ] Inlägget Confirmit och Dapresy slås ihop dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Dapresy, Verdane Capital IX, Confirmit, Verdane, Olso, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Confirmitoch , Dapresy, slås, ihop
Dagensanalys.se - 14 maj 18 kl. 13:31

Confirmit lanserar verktyg för att analysera komplexa kundportföljer

Nu hakar undersökningsföretaget Confirmit på den senaste trenden att koppla ihop flera datakällor för att bättre kunna analysera och förstå kundresan. Deras verktyg Account Health inriktar sig på B2B-företag där det ofta finns ett större antal faktorer att hantera än i B2C-verksamheter. Allt fler företag i undersökningsbranschen börjar nu erbjuda tjänster riktade mot att koppla ihop flera olika datakällor för att ge en mer omfattande bild av företagets verksamhet och aktiviteter.

Dagensanalys.se - 13 feb 19 kl. 15:00

SÖK slås ihop med SMUF och bildar Swedish Insighters

Från och med februari kommer SÖK och SMUF att slå ihop sina organisationer till en. Det nya namnet blir Swedish Insighters, som totalt har 150 medlemmar, och representerar köp- och säljsidan. Dagens Analys har pratat med Jacob Lagerstedt från Dapresy om samgåendet.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

”Så här ska man navigera i det nya IT-landskapet”

Smartbox som säljer upplevelser, både online och i butik, är ett typexempel på ett modernt tjänsteföretag som riktar sig både mot konsumenter och företag. Tanken är enkel: boka en upplevelse och få ett köpbevis som används för att realisera den. Köpbevis levereras i en liten fysisk kartong eller i form av ett mejl, kunden väljer vilket.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt

En ny undersökning från företaget Userneeds har frågat svenskarna om deras inställning till Corona, och hur de tror att de själva och Sverige kommer att påverkas. Överlag är svenskarna inställda på att den nya Coronaviruset som nu sveper över världen kommer att påverka dem själva negativt, och de flesta tror att det kommer att ta 1 år innan Sverige är tillbaka på fötter. Man anser dock att regeringen har hanterat situationen bra, och oron för att man själv ska smittas […] Inlägget 66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Vårt nyhetsbrev tar en paus

Om du saknar vårt nyhetsbrev så är det för att det är pausat på obestämd tid. Det är med andra ord inget fel på din inbox, inget fel på vårt utskick eftersom paus är aktiverat för nyhetsbrevet. Vår webbplats kommer att uppdateras löpande när intressanta nyheter dyker upp i vår omvärld.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

GroupM förutspår enorm SEO-ökning

GroupM siar in i framtiden och förutspår att SEO kommer att öka, inom några månader. Varför? Jo, de lutar sig mot vad som hände under finansiella krisen år 2008, då just SEO var först ut från startgroparna och att allt fler sitter hemma idag och googlar efter prylar på nätet.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Pinterest rullar ut nya funktioner

Pinterest har ökat senaste tiden när allt fler stannar hemma från kontoret. Bland annat har sökningar för ”home organization” ökat med 43 procent. För att möta populariteten av sin tjänst även hos annonsörer har Pinterest rullat ut några nya funktioner.

Dagensanalys.se - Igår: 09:55

PodMe har tagit in 21 Msek – vill ta podcastunderhållningen till nästa nivå

Med Schibsted som partner och huvudinvesterare, storsatsar PodMe på att ytterligare förbättra sitt premiumerbjudande och fortsätta sin snabba tillväxt. Vi har förmånen av att vara i ett av de marknadssegment som står sig väl i rådande corona-kris och vi är givetvis tacksamma för investerarnas förtroende. Att nu kunna satsa ännu mer på våra kreatörer och ge våra lyssnare riktigt bra podcastunderhållning känns fantastikt, säger Johan Strömberg VD och grundare av PodMe i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - Igår: 07:15

Nyhetsmedierna kan förlora varannan annonskrona

Flera svenska mediehus riskerar att förlora uppåt 50 procent av sina annonsintäkter under april månad. Det visar en ny enkät som branschorganisationen TU – Medier i Sverige gjort bland sina medlemmar. Svenska nyhetsmedier befinner sig i en mycket utsatt situation.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

World Backup Day – Tips hur du kan skydda din data

Vad skulle du göra om du förlorade alla dina dokument, e-postmeddelanden, kundkontakter och känslig medarbetarinformation? Förlust eller stöld av data är vanligare än du tror! Idag på World Backup Day uppmärksammas IT-säkerhet och vikten av att skydda onlineinformation.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:36

Så här påverkas annonsinvesteringarna

Under första hälften av mars minskade annonsinvesteringarna något i och med att många av världens största ekonomier började reagera på hotet från COVID-19. Påverkan varierar stort mellan olika branscher. Den största minskningen finns i resebranschen samt inom sport och vetenskap medan branscher som nyheter, hobby och fritid samt teknologi och datorer däremot ökade markant under samma period.

Dagensanalys.se - 27 mar 20 kl. 13:00

SMIF väljer ny styrelse och ny ordförande

Igår (torsdag 26 / 3 2020) valde Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) ny styrelse. Till ordförande valdes Per Hörnsten, partner och seniorkonsult på Demoskop, och till nya styrelseledamöter valdes Tobias Sjöqvist, VD på Odyssey, och Emelie Löfdahl, produktdirektör på Tobii. Per Davidsson, grundare och ägare av Xtreme Insight, har ett år kvar av sin mandatperiod i styrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.