Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 12:52

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 09:11

Bambuser ändrar om och rekryterar nya cheferBambuser har rekryterat Anna Kult som Chief Operating Officer och Oscar Samuelsson som Chief Brand Officer. Anna Kult har 20 års erfarenhet av att jobba med organisationer i snabb förändring. Hon har tidigare arbetat med produktutveckling, försäljning och e-handel inom Schibsted-koncernen, Venue Retail Group, samt Eleven & Nordicfeel. Oscar Samuelsson har över 15 års erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring. Han kommer närmast från Uber där han under de senaste fem åren varit med och drivit varumärkets utveckling i Norden.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Anna Kult, Chief Operating Officer, Oscar Samuelsson, Chief Brand Officer, Kult, Schibsted, Retail Group, Eleven, Samuelsson, Uber, Norden, Bambuser, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bambuser, ändrarom och , rekryterarnya , chefer
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Kompetens inget krav när kommuner rekryterar chefer till flyktingboende

Lång och trogen tjänst går ofta före utbildning och kompetens när kommuner rekryterar chefer till sina ­boenden för ensamkommande flyktingbarn. Det bryter mot Socialstyrelsens föreskrifter..

Realtid - 10 aug 18 kl. 08:28

Bambuser rekryterar CPO från Spotify

Bambuser rekryterar Jesper Funck som Chief Product Officer som närmast kommer från Spotify. Samtidigt utses bolagets interims-vd Maryam Ghahremani till ordinarie vd..

Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 16:02

Bambuser stänger ned sin gratistjänst

Svenska Bambuser är en tjänst där du kan visa liveströmmande video. Nu orkar man inte längre hålla emot konkurrensen från aktörer som Facebook. Så här skriver Bambuser i ett pressmeddelande: As of 22/01/2018, the Bambuser Community will cease its consumer service for streaming and broadcasting live video for free users.

Realtid - 2 timmar sedan

Castellum rekryterar ny transaktionschef

Castellum rekryterar Kristina Sawjani som ny transaktionschef. .

Dagensanalys.se - 30 maj 17 kl. 14:52

Schibsted Media Group väljer Bambuser

Det är plattformen Iris från Bambuser som nu kommer att vara tillgänglig för alla inom Schibsted. Vad den praktiskt ska användas till är ännu oklart. Med Bambuser är det möjligt att publicera live-video från mobilen.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:06

Bambuser Community läggs ned

Men, konstaterar Dagens PS techexpert Joakim Jardenberg. ”Det är inte oväntat”. Om företaget som var med och definierade vårt svenska moderna internet.

Dagensanalys.se - 30 dec 19 kl. 09:44

Bambuser visar potentialen med Live Video Shopping

Svenska videobolaget Bambuser lanserade Live Video Shopping i september och sedan dess har ett flertal varumärken och e-handlare testat. Data från Bambuser visar nu att 20 procent av de som tittar lägger produkter i varukorgen – och att 25 procent av tittarna interagerar via chatt och likes. Att intresset för denna makrotrend inom e-handel är stort visste vi redan när vi började bygga produkten och under hösten har vi fått många frågor kring hur den presterar.

SVT - 08 feb 11 kl. 07:44

Bambuser viktig i Egypten

Malmöbaserade internettjänsten Bambuser har spelat en avgörande roll för att sprida bilder från Egypten. Videofiler via deras tjänst fick SVT att skicka tv-team till landet och videoverktyget upplevs av Egyptiska regeringen som ett av de största hoten. Medverkande: Ivan Loftrup-Ericson, reporter Anders Burman, fotograf och redigerare Judit Ek, huvudredaktör Rapport Måns Adler, grundare Bambuser.

Nyteknik - 29 mar 11 kl. 17:00

Bambuser

Bambuser har under det senaste året fått genombrott på två sätt. I Nordafrika och Mellanöstern användes tjänsten brett för att sprida information i realtid under oroligheterna. På hemmaplan har avtal knutits med medieföretag som SVT, TV4, NRK och YLE.

Sydsvenskan - 11 okt 11 kl. 06:30

"Bambuser till salu"

Videoteknikföretaget Bambuser från Malmö uppges vara till salu. Investmentbanken GP Bullhound har anlitats som finansiell rådgivare, uppger Dagens Industri.
MALMÖ.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

”Så här ska man navigera i det nya IT-landskapet”

Smartbox som säljer upplevelser, både online och i butik, är ett typexempel på ett modernt tjänsteföretag som riktar sig både mot konsumenter och företag. Tanken är enkel: boka en upplevelse och få ett köpbevis som används för att realisera den. Köpbevis levereras i en liten fysisk kartong eller i form av ett mejl, kunden väljer vilket.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt

En ny undersökning från företaget Userneeds har frågat svenskarna om deras inställning till Corona, och hur de tror att de själva och Sverige kommer att påverkas. Överlag är svenskarna inställda på att den nya Coronaviruset som nu sveper över världen kommer att påverka dem själva negativt, och de flesta tror att det kommer att ta 1 år innan Sverige är tillbaka på fötter. Man anser dock att regeringen har hanterat situationen bra, och oron för att man själv ska smittas […] Inlägget 66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Vårt nyhetsbrev tar en paus

Om du saknar vårt nyhetsbrev så är det för att det är pausat på obestämd tid. Det är med andra ord inget fel på din inbox, inget fel på vårt utskick eftersom paus är aktiverat för nyhetsbrevet. Vår webbplats kommer att uppdateras löpande när intressanta nyheter dyker upp i vår omvärld.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

GroupM förutspår enorm SEO-ökning

GroupM siar in i framtiden och förutspår att SEO kommer att öka, inom några månader. Varför? Jo, de lutar sig mot vad som hände under finansiella krisen år 2008, då just SEO var först ut från startgroparna och att allt fler sitter hemma idag och googlar efter prylar på nätet.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Pinterest rullar ut nya funktioner

Pinterest har ökat senaste tiden när allt fler stannar hemma från kontoret. Bland annat har sökningar för ”home organization” ökat med 43 procent. För att möta populariteten av sin tjänst även hos annonsörer har Pinterest rullat ut några nya funktioner.

Dagensanalys.se - Igår: 09:55

PodMe har tagit in 21 Msek – vill ta podcastunderhållningen till nästa nivå

Med Schibsted som partner och huvudinvesterare, storsatsar PodMe på att ytterligare förbättra sitt premiumerbjudande och fortsätta sin snabba tillväxt. Vi har förmånen av att vara i ett av de marknadssegment som står sig väl i rådande corona-kris och vi är givetvis tacksamma för investerarnas förtroende. Att nu kunna satsa ännu mer på våra kreatörer och ge våra lyssnare riktigt bra podcastunderhållning känns fantastikt, säger Johan Strömberg VD och grundare av PodMe i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - Igår: 07:15

Nyhetsmedierna kan förlora varannan annonskrona

Flera svenska mediehus riskerar att förlora uppåt 50 procent av sina annonsintäkter under april månad. Det visar en ny enkät som branschorganisationen TU – Medier i Sverige gjort bland sina medlemmar. Svenska nyhetsmedier befinner sig i en mycket utsatt situation.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

World Backup Day – Tips hur du kan skydda din data

Vad skulle du göra om du förlorade alla dina dokument, e-postmeddelanden, kundkontakter och känslig medarbetarinformation? Förlust eller stöld av data är vanligare än du tror! Idag på World Backup Day uppmärksammas IT-säkerhet och vikten av att skydda onlineinformation.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:36

Så här påverkas annonsinvesteringarna

Under första hälften av mars minskade annonsinvesteringarna något i och med att många av världens största ekonomier började reagera på hotet från COVID-19. Påverkan varierar stort mellan olika branscher. Den största minskningen finns i resebranschen samt inom sport och vetenskap medan branscher som nyheter, hobby och fritid samt teknologi och datorer däremot ökade markant under samma period.

Dagensanalys.se - 27 mar 20 kl. 13:00

SMIF väljer ny styrelse och ny ordförande

Igår (torsdag 26 / 3 2020) valde Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) ny styrelse. Till ordförande valdes Per Hörnsten, partner och seniorkonsult på Demoskop, och till nya styrelseledamöter valdes Tobias Sjöqvist, VD på Odyssey, och Emelie Löfdahl, produktdirektör på Tobii. Per Davidsson, grundare och ägare av Xtreme Insight, har ett år kvar av sin mandatperiod i styrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.