Expressen > Nyheter

Thursday, 09 April, 03:27

Expressen - 20 feb 20 kl. 06:42

Brand i flerfamiljshus - polis och räddningstjänst på platsPolis och räddningstjänst finns på plats vid en brand i ett flerfamiljshus. Räddningspersonal ryckte ut vid klockan 04.26 på torsdagen. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , flerfamiljshus, polisoch , räddningstjänstpå plats
Regeringen - 11 feb 16 kl. 13:18

Effektivare alarmering av polis, räddningstjänst och ambulans

Regeringen har beslutat om kommittédirektiven för en samordnad alarmeringstjänst. Stefan Carlsson, landshövdingen i Kalmar län, kommer inom kort att utses som särskild utredare med uppdrag att i flera olika avseenden se över systemet för alarmering av polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård..

Dalarnas tidningar - 06 jul 15 kl. 17:48

Sommarbemanning för polis, räddningstjänst och ambulans i Dalarna: Folk ska känna sig trygga

Juli är den stora semestermånaden. Så även inom polis, räddningstjänst och ambulans..

Regeringen - 25 okt 16 kl. 14:35

Erna Zelmin-Ekenhem ska leda utredningen om en effektivare och mer samordnad alarmering av polis, räddningstjänst och ambulans

Erna Zelmin-Ekenhem, generaldirektör vid Arbetsmiljöverket, har idag utsetts som särskild utredare med uppdrag att analysera och föreslå åtgärder för en effektivare och mer samordnad alarmering av polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård..

Expressen - 04 nov 16 kl. 19:36

Personbil i krock med älg – polis, räddningstjänst och ambulans på plats

En personbil har krockat med en älg utanför Röstånga.Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.– Älgen verkar avliden, säger Johanna Persson vid polisens ledningscentral..

Expressen - 16 feb 19 kl. 12:21

Bil i olycka – polis, räddningstjänst och ambulans skickade till platsen

En personbil är inblandad i en olycka på väg 108 vid Haglösa.Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen.Skadeläget för de som färdades i bilen är okänt..

GT - 23 okt 17 kl. 20:24

Brand i skola – räddningstjänst på väg

En brand har brutit ut i en skolbyggnad i Skövde.– Det kommer rök från taket på en byggnad inne på skolområdet, säger Hans Lippens, polisen presstalesperson i region Väst. Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg fram till platsen..

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:46

Larm om brand i villa – räddningstjänst på väg

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en brand i en byggnad i Hästveda.– Vi har precis kommit till platsen. Det ska ryka från en villa, det är det jag vet, säger Katarina Rusin, presstalesperson hos polisen i Region syd..

Expressen - 27 jun 17 kl. 16:12

Källare i flerfamiljshus brinner – räddningstjänst på väg

Källaren under ett flerfamiljshus i Perstorp brinner.Räddningstjänst är just nu på väg.– Det kan bli tal om evakueringar, men jag vet inte ännu, säger befälet Christian Thulin..

Expressen - 01 jan 18 kl. 01:28

Brand på balkong – räddningstjänst på plats

Polis och räddningstjänst har larmats till en lägenhet i Husby. En balkong har av okänd anledning fattat eld. – Det verkar inte som att det har spridit sig in i lägenheten, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Expressen - 07 mar 19 kl. 20:55

Larm: Brand i bostad – räddningstjänst på väg

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en bostad i Hässleholms kommun.Enligt larmets är det rökutveckling från bostaden..

Länstidningen i Södertälje - 14 jan 20 kl. 21:08

JUST NU: Befarad brand i bageri – räddningstjänst larmad

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats till en industrifastighet på Lännockvägen, Moraberg..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinnor bättre än män på skydd mot smitta

En stor undersökning visar att kvinnor är bättre än män på att ändra sitt beteende för att skydda sig mot corona.Men i princip alla i Sverige har ändrat sitt beteende för att inte smittas.Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, är inte förvånad.

Expressen - 2 timmar sedan

Visselblåsaren Linda Tripp död – blev 70 år

Linda Tripp – som avslöjade Bill Clintons affär med Monica Lewinsky – har dött.Hon blev 70 år gammal.Enligt Daily Mail diagnostiserades Tripp med cancer i bukspottskörteln för mindre än en vecka sen..

Expressen - 3 timmar sedan

Donald Trump varnades för en kris redan i november

I slutet av november slog amerikansk underrättelsetjänst larm om en smitta som spreds i Wuhan.Men det skulle dröja månader innan Donald Trump tog viruset på allvar.– Vita huset ignorerade tydliga varningssignaler, säger John Cohen som arbetat på inrikessäkerhetsdepartementet till ABC News.

Expressen - 4 timmar sedan

Stort slagsmål vid vandrarhem i Stockholm

På onsdagskvällen larmades polisen till ett vandrarhem i Vasastan i Stockholm. Exakt vad som hänt på platsen är oklart då det finns många vittnesuppgifter som delvis motsäger varandra..

Expressen - 4 timmar sedan

Krögare anmäldes för slaveri på Möllan - utredning läggs ner

Krögaren i 40-årsåldern är verksam vid Möllevången - men polisanmäldes i början av året, misstänkt för människohandel och tvångsarbete.Nu läggs förundersökningen ner och misstankarna stryks, rapporterar Sydsvenskan. .

Expressen - 5 timmar sedan

Hjälpen till kvinnor som utsätts för våld – hotellet öppnar rum

När allt fler sitter hemma på grund av coronaviruset har situationen för utsatta kvinnor och barn blivit ännu svårare.Den nystartade stiftelsen Her house har nu börjat samarbeta med en hotellkedja för att erbjuda ett säkert boende.– Nu måste man tänka utanför boxen och handla fort och bokstavligen rädda liv, säger Ann Söderlund, en av grundarna av stiftelsen..

Expressen - 5 timmar sedan

Uppgifter: Intensiven på Sahlgrenska nästan full

Sahlgrenska universitetssjukhusets nuvarande intensivvårdplatser kan snart vara fullbelagda, skriver GP och hänvisar till ett internt brev från sjukhuset.Enligt Per Karlsson, förste chefsläkare på sjukhuset, är läget dock inte allvarligt.– Vi har tillräckligt med platser för att ta emot patienter under de närmsta dagarna, både vad gäller icke-covid och covidvård, säger Karlsson till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Tegnell hoppfull – tydlig avplaning av fall i Stockholm

Stockholm ser varken en ökning eller minskning i antalet corona-smittade.Det säger statsepidemiologen Anders Tegnell som är hoppfull över utvecklingen. – Vi hoppas verkligen det stämmer men det bygger också på att vi kan fortsätta med de insatser vi gjort hittills, säger han i P1:s ”Studio ett”.

Expressen - 5 timmar sedan

Motorväg avstängd - flera fordon inblandade i olycka

E6 är avstängd efter en olycka mellan flera fordon, rapporterar SOS.Vägen är avstängd i södergående riktning. .

Expressen - 5 timmar sedan

JUST NU: Båt har sjunkit – räddningsinsats pågår

En båt har sjunkit utanför Helsingborg.SOS rapporterar att en större räddningsinsats pågår i Norra hamnen.– Vi har kallat fyra ambulanser, säger Lukas Hettman vid SOS.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.