Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 13:04

Dagensanalys.se - 19 feb 20 kl. 17:36

Stark tillväxt i Norden bidrog till rekordår för Unit4Affärssystemleverantören Unit4 redovisar starka finansiella resultat för fjärde kvartalet av sitt räkenskapsår. Stark tillväxt på företagets nordiska marknaderna anges som en viktig orsak till framgången. Under det senaste året har företaget genomgått en betydande förändring efter utnämningen av Mike Ettling till verkställande direktör i april 2019. Nu rapporterar man starka finansiella resultat för fjärde kvartalet i sitt senaste räkenskapsår. Det fjärde kvartalet 2019 var ett rekordkvartal för Unit4 med tillväxt på företagets kärnmarknader.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Norden, Unit4, Mike Ettling, Stark, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, tillväxti , Norden, bidrogtill , rekordårför , Unit4
DI - 04 mar 15 kl. 19:37

Microsof ser stark tillväxt i Norden

Microsoft ser de senaste månaderna en bra tillväxt på den nordiska marknaden för sina smartphones i Lumia-serien..

DI - 26 nov 15 kl. 08:06

Stark tillväxt för Scandi Standard

Scandi Standards arbete med produktutveckling och ökad produktivitet ger effekt och bidrog till en positiv utveckling av både nettoomsättning och resultat i det tredje kvartalet. Det säger vd Leif Bergvall Hansen i delårsrapporten..

Dagensanalys.se - 14 jun 17 kl. 20:15

Sverige är snabbast växande i Norden för programmatisk video

Sverige är ledande på marknaden i Norden för programmatisk video med en fortsatt stark tillväxt på 161% fram till 2020. Det visar en ny undersökning från det globala analysföretaget IHS Markit, på uppdrag av SpotX. Samtidigt fortsätter marknaden för programmatisk videoannonseringen att växa i de nordiska grannländerna och i Europa.

Dagensanalys.se - 27 jun 17 kl. 14:53

Sverige är snabbast växande i Norden för programmatisk video

Sverige är ledande på marknaden i Norden för programmatisk video med en fortsatt stark tillväxt på 161% fram till 2020. Samtidigt fortsätter marknaden för programmatisk videoannonseringen att växa i de nordiska grannländerna och i Europa. Det visar en ny undersökning från det globala analysföretaget IHS Markit, på uppdrag av SpotX.

DI - 14 nov 18 kl. 16:15

HCL Technologies firar 10 framgångsrika år i Norden

Ett decennium präglat av nya relationer, innovation och stark tillväxt Noida, Stockholm, Göteborg: 14 november, 2018: HCL Technologies (HCL), ett ledande globalt teknologiföretag, firar nu 10 år sedan etableringen i Norden. Etablerigen inleddes med företagets nordiska huvudkontor i Stockholm 2008. Under åren i regionen har företaget uppnått stora framgångar och Norden är nu HCL:s största marknad i hela Europa..

IT24 - 07 feb 12 kl. 08:40

Stark rapport från Tele2

Mobiloperatören Tele2 ökade omsättningen med åtta procent under fjärde kvartalet. Stark mobilmarknad i Norden är ett skäl..

DI - 02 apr 12 kl. 18:19

Nordenbörser: Stark måndag i Norden

De nordiska aktierna gick upp på måndagen bland annat efter ett starkt amerikanskt inköpschefsindex för mars. Indexet gick upp till 53,4 procent jämfört med 52,4 procent i februari..

DI - 01 okt 13 kl. 17:16

Nordenbörser: Stark dag i Norden

De nordiska börserna stärktes på tisdagen, i likhet med sina europeiska motsvarigheter, där Vestas och Outokumpu agerade draglok på börserna i Köpenhamn och Helsingfors..

DI - 12 feb 19 kl. 18:04

Stark utveckling in Norden – XXL steg i Oslo

De nordiska börserna gick starkt under tisdagen med undantag för Helsingfors som backade något. .

Opinionen.se - 01 mar 13 kl. 11:03

Oväntat stark BNP-siffra

Det blev trots allt tillväxt i Sverige under fjärde kvartalet i fjol, med siffror som överraskade analytiker. Nu skriver bankerna upp sina prognoser och någon räntesänkning lär det inte bli. Sveriges bruttonationalprodukt växte med 1,4 procent under fjärde kvartalet 2012 jämfört med samma period året innan.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

”Så här ska man navigera i det nya IT-landskapet”

Smartbox som säljer upplevelser, både online och i butik, är ett typexempel på ett modernt tjänsteföretag som riktar sig både mot konsumenter och företag. Tanken är enkel: boka en upplevelse och få ett köpbevis som används för att realisera den. Köpbevis levereras i en liten fysisk kartong eller i form av ett mejl, kunden väljer vilket.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt

En ny undersökning från företaget Userneeds har frågat svenskarna om deras inställning till Corona, och hur de tror att de själva och Sverige kommer att påverkas. Överlag är svenskarna inställda på att den nya Coronaviruset som nu sveper över världen kommer att påverka dem själva negativt, och de flesta tror att det kommer att ta 1 år innan Sverige är tillbaka på fötter. Man anser dock att regeringen har hanterat situationen bra, och oron för att man själv ska smittas […] Inlägget 66% av svenskarna tror att Corona kommer påverka dem negativt dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Vårt nyhetsbrev tar en paus

Om du saknar vårt nyhetsbrev så är det för att det är pausat på obestämd tid. Det är med andra ord inget fel på din inbox, inget fel på vårt utskick eftersom paus är aktiverat för nyhetsbrevet. Vår webbplats kommer att uppdateras löpande när intressanta nyheter dyker upp i vår omvärld.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

GroupM förutspår enorm SEO-ökning

GroupM siar in i framtiden och förutspår att SEO kommer att öka, inom några månader. Varför? Jo, de lutar sig mot vad som hände under finansiella krisen år 2008, då just SEO var först ut från startgroparna och att allt fler sitter hemma idag och googlar efter prylar på nätet.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Pinterest rullar ut nya funktioner

Pinterest har ökat senaste tiden när allt fler stannar hemma från kontoret. Bland annat har sökningar för ”home organization” ökat med 43 procent. För att möta populariteten av sin tjänst även hos annonsörer har Pinterest rullat ut några nya funktioner.

Dagensanalys.se - Igår: 09:55

PodMe har tagit in 21 Msek – vill ta podcastunderhållningen till nästa nivå

Med Schibsted som partner och huvudinvesterare, storsatsar PodMe på att ytterligare förbättra sitt premiumerbjudande och fortsätta sin snabba tillväxt. Vi har förmånen av att vara i ett av de marknadssegment som står sig väl i rådande corona-kris och vi är givetvis tacksamma för investerarnas förtroende. Att nu kunna satsa ännu mer på våra kreatörer och ge våra lyssnare riktigt bra podcastunderhållning känns fantastikt, säger Johan Strömberg VD och grundare av PodMe i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - Igår: 07:15

Nyhetsmedierna kan förlora varannan annonskrona

Flera svenska mediehus riskerar att förlora uppåt 50 procent av sina annonsintäkter under april månad. Det visar en ny enkät som branschorganisationen TU – Medier i Sverige gjort bland sina medlemmar. Svenska nyhetsmedier befinner sig i en mycket utsatt situation.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

World Backup Day – Tips hur du kan skydda din data

Vad skulle du göra om du förlorade alla dina dokument, e-postmeddelanden, kundkontakter och känslig medarbetarinformation? Förlust eller stöld av data är vanligare än du tror! Idag på World Backup Day uppmärksammas IT-säkerhet och vikten av att skydda onlineinformation.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:36

Så här påverkas annonsinvesteringarna

Under första hälften av mars minskade annonsinvesteringarna något i och med att många av världens största ekonomier började reagera på hotet från COVID-19. Påverkan varierar stort mellan olika branscher. Den största minskningen finns i resebranschen samt inom sport och vetenskap medan branscher som nyheter, hobby och fritid samt teknologi och datorer däremot ökade markant under samma period.

Dagensanalys.se - 27 mar 20 kl. 13:00

SMIF väljer ny styrelse och ny ordförande

Igår (torsdag 26 / 3 2020) valde Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) ny styrelse. Till ordförande valdes Per Hörnsten, partner och seniorkonsult på Demoskop, och till nya styrelseledamöter valdes Tobias Sjöqvist, VD på Odyssey, och Emelie Löfdahl, produktdirektör på Tobii. Per Davidsson, grundare och ägare av Xtreme Insight, har ett år kvar av sin mandatperiod i styrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.