Världen Idag > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:05

Världen Idag - 19 feb 20 kl. 00:00

Uppfostrande reklam vinner inte i längdenReklambyråer brukar vara mycket kreativa i att sprida ett företags vision och produkter. Gränsen mellan att överraska och förarga sina kunder kan dock vara tunn. Den senaste tiden har visat flera fall av den senare sorten, med bakslag som annonsörerna inte väntat sig, men som de trots allt borde ha kunnat räkna ut.   En helt omusikalisk person är illa lämpad för ett uppdrag som orkesterdirigent. Men en marknadsförare som är tondöv för kundkretsens behov och känslor, kan också skapa en disharmoni som alienerar kunderna och skadar företaget.
Läs mer på Världen Idag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppfostrande, reklam, vinnerinte i , längden
Dagensanalys.se - 16 mar 18 kl. 13:04

Minskad reklam på TV och Family Guy tar ledningen

För första gången under tv-serien Family Guys 15-åriga existens kommer ett helt avsnitt sändas helt utan reklamavbrott. Det är ett tecken på en trend inom tv-branschen att minska antalet reklamintryck för att istället göra varje reklamspot med effektfull. Detta görs möjligt genom att Playstation, som sponsrar avsnittet, kommer att göra specialriktad reklam före och efter avsnittet istället för under.

YLE - 15 maj 17 kl. 17:11

Viktig info i liten font - bilförsäljare kör missvisande reklam

Bilreklam i tidningar och på tv får kritik för att vara vilseledande. Det är främst reklamen kring olika kreditbetalningar och räntor som varit missvisande. Under de senaste åren har bilaffärer i Finland granskats av Regionförvaltningsverken i samarbete med Konkurrens- och konsumentverket.

YLE - 29 jan 13 kl. 15:00

Kraftigt ökad reklam på Facebook i Finland

Mängden reklam på Facebook ökar kraftigt i Finland. I fjol skedde en ökning med över 100 procent jämfört med året innan. Totalt användes 9,4 miljoner euro på Facebook-reklam under fjolåret vilket är knappt tio procent av all så kallad banner-reklam på webben.

YLE - 21 aug 14 kl. 04:28

Korsholm vinner - Jakobstad förlorar i flyttrörelsen

De senaste åren har inflyttningen till Korsholm varit positiv. I Jakobstad har man problem, främst med ungdomarna som väljer att flytta bort. Landsbygden avbefolkas och städerna lockar.

YLE - 10 jun 13 kl. 05:47

Vindrutor täckta av reklam mot svenskan

De som jobbar för att göra skolsvenskan frivillig har under den senaste tiden lagt ut reklam för medborgarinitiativet på bilars vindrutor i Helsingfors. Det här har bland annat hänt i Tölö. Halva tiden för initiativet har gått och i huvudstadsregionen finns många frivilliga som arbetar för kampanjen, uppger Pekka Sinisalo, vice ordförande för Finskhetsförbundet.

DN - 02 aug 16 kl. 16:45

Det svenska medleylaget vinner i längden


Längden har betydelse. I alla fall om du är kvinna och vill bli bäst i världen i simning. I förra sommarens VM togs över hälften av guldmedaljerna av simmare som var 180 centimeter eller längre.

DN - 02 aug 16 kl. 16:45

Det svenska medleylaget vinner i längden


Längden har betydelse. I alla fall om du är kvinna och vill bli bäst i världen i simning. I förra sommarens VM togs över hälften av guldmedaljerna av simmare som var 180 centimeter eller längre.

Sydsvenskan - 03 aug 16 kl. 10:11

Det svenska medleylaget vinner i längden

Längden har betydelse. I alla fall om du är kvinna och vill bli bäst i världen i simning. I förra sommarens VM togs över hälften av guldmedaljerna av simmare som var 180 centimeter eller längre.

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 16 kl. 10:11

Det svenska medleylaget vinner i längden

Längden har betydelse. I alla fall om du är kvinna och vill bli bäst i världen i simning. I förra sommarens VM togs över hälften av guldmedaljerna av simmare som var 180 centimeter eller längre.

GöteborgsPosten - 05 nov 17 kl. 19:44

Rolf har samlat all reklam – i 27 år

I 27 år har han sparat all reklam som har tryckts ner i brevlådan på Vargön – för att markera hur mycket den totala mängden i slutändan blir. Men nu är det slut på det. – Man blir så förbannad på det här naturslöseriet och tänk så mycket energi som har gått för att producera det här pappret, säger Rolf Glännman..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 11 timmar sedan

Söndagsskola online när gudstjänsterna ställs in

Kyrkor ställer in gudstjänster och sänder digitalt i coronatider, men vad finns det för barnen? Några av satsningarna är Oasrörelsens nya barnprogram på Facebook och att Söndagsskola Play ger församlingar möjlighet att låta sina barnfamiljer titta hemma..

Världen Idag - 16 timmar sedan

De blir kristna på grund av IS

Tusentals kommer till tro på Jesus i Mellanöstern, varav många tidigare muslimer. ”Ellen” sade upp sig från jobbet på en förskola i Norge och reste dit för att hjälpa till på plats bland syriska flyktingar..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Coronaeffekt: SVT direktsänder gudstjänst

Med anledning av coronakrisen väljer SVT att kasta om i sin tablå och direktsända från gudstjänsten i Equmeniakyrkan i Hovslätt på söndag. – Det kändes självklart att tacka ja, säger pastorn David Hjelmqvist till Sändaren..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Pingsts rådslag blir en digital konferens

Pingströrelsens årliga rådslag, som i år skulle ha hållits i Hedvigslundskyrkan i Gävle, blir ett digitalt rådslag på grund av coronapandemin. Från Pingstkyrkan i Västerås kommer det att sändas ett så kallat webbinarium..

Världen Idag - Igår: 00:00

Nya möjligheter för kyrkan i coronatider

En av många följder av coronaepidemin har med de lokala församlingarnas förutsättningar att fira gudstjänst att göra. Gårdagens regeringsbeslut att sänka gränsen för hur många som får delta i en allmän sammankomst – från 500 till 50 personer – stryker under detta. Men sanningen är ju den att många kyrkbänkar gapade tomma även före detta beslut.

Världen Idag - Igår: 00:00

Tro inte på lögnen att du är svag när du visar dig sårbar.

”Hur är läget?” Det lär vara den allra vanligaste fråga vi får. Men hur ofta är vi egentligen ärliga när vi svarar?

Världen Idag - Igår: 17:11

Daniel Alm: Vi ställer inte in, vi ställer om

Vi har några tunga månader framför oss. Det skriver pingstledaren Daniel Alm till samfundets församlingar med anledning av coronakrisen. Trots att de nya restriktionerna innebär utmaningar för många församlingar uttrycker han hopp.

Världen Idag - Igår: 14:28

Kyrkor drabbas – samlingar med fler än 50 personer förbjuds

Gränsen för högsta antalet personer vid allmänna sammankomster sänks från 500 till 50 personer från och med söndag, meddelar regeringen på en pressträff. Det blir också normen för privata tillställningar och evenemang, enligt Folkhälsomyndigheten..

Världen Idag - Igår: 12:05

Polacker som räddade judar får judisk hjälp

Äldre polacker som räddade judar undan Förintelsen kan nu tryggt stanna hemma under coronapandemin. Gruppen har nämligen fått en alldeles egen och gratis tjänst för hemleverans av mat. Bakom initiativet står en judisk organisation..

Världen Idag - Igår: 11:22

Life Center växer och planterar nytt

För tjugo år sedan ritades en ny församling in på kartan i frikyrkosverige. Lifecenter International Church hade sett dagens ljus. I dag växer de så det knakar och så sent som i höstas planterades en ny församling i Linköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.