Världen Idag > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:03

Världen Idag - 19 feb 20 kl. 00:00

Platsen är irrelevant – det är vem du är där med som avgör allt.Egentligen är himlen inte så viktig för mig. Som barn i söndagsskolan fick man höra att man skulle tro på Jesus, för då fick man komma dit en dag. Och det var väl bra, för det var tydligt och barn behöver tydlighet. Det är nu på äldre dagar – jag fyller faktiskt trettioåtta år i maj – som jag mer och mer inser hur oviktig den är för mig. Himlen, där gator görs av guld.
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Jesus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Platsenär , irrelevantdet är vem du är där , med som avgör allt
Computer Sweden - 07 feb 13 kl. 03:00

Kurvan som avgör allt för Vasaloppet

När Vasaloppsveckan startar i slutet av februari hettar det till ordentligt i servrarna för tävlingens sajt. Vd:n Anders Selling räknar ändå med att kunna sova lugnt om nätterna. Sajten hanteras via en molntjänst från IBM..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 04:00

Inte bara löner som avgör i kommunkampen om lärare. Ledarskap är ett nyckelord.

På Malmö stads hemsida finns en lång lista med lediga lärarjobb. Och likadant är det i många andra kommuner. Lärarbristen är här och börjar få genomslag på lärarnas löner.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 15 kl. 04:00

Inte bara löner som avgör i kommunkampen om lärare. Ledarskap är ett nyckelord.

På Malmö stads hemsida finns en lång lista med lediga lärarjobb. Och likadant är det i många andra kommuner. Lärarbristen är här och börjar få genomslag på lärarnas löner.

Expressen - 27 okt 14 kl. 10:12

Jonsson: Sex poäng som avgör en säsong

Sex poäng som avgör en hel säsong. En vecka som styr Mjällbys framtid. Historien är full av exempel på klubbar som inte lyckats bromsa raset som en allsvensk degradering kan innebära.

SmålandsPosten - 20 maj 17 kl. 04:00

Brottningsmatch som avgör 2018

Förmodligen stärkta av den till synes orubbliga ställningen i opinionen annonserade Sverigedemokraterna igår en skärpning av kraven inför det parlamentariska bollhav som valet 2018 allt tydligare ställer i utsikt. Nu tänker man minsann inte längre rösta på Anna Kinberg Batra som statsminister. Inte om man inte ges någon form av inflytande, i realiteten får sätta sig i förhandlingar med Alliansen..

Trelleborgs Allehanda - 16 sep 14 kl. 16:01

Sverige framme vid avgörandet

Den långa kvalresan är snart över. Mot Skottland ska Sverige till slut säkra en plats i fotbolls-VM i Kanada nästa sommar. - Vi har längtat efter det här.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 16:01

Sverige framme vid avgörandet

Den långa kvalresan är snart över. Mot Skottland ska Sverige till slut säkra en plats i fotbolls-VM i Kanada nästa sommar. - Vi har längtat efter det här.

PrivataAffärer - 18 dec 19 kl. 13:00

Pictet inför 2020: Handelskriget avgör allt

Det framgår av den internationella kapitalförvaltarens marknadssyn som nyligen publicerats under namnet ”2020 Investment Outlook Volatility”. Författarna Cesar Ruiz Perez och Christophe Donay, Head of Investments & CIO respektive Head of Asset Allocation & Macro Research, skriver att det helt avgörande för marknadsutvecklingen under 2020 är utfallet i de långdragna handelsförhandlingarna mellan USA och Kina. Den allt överskuggande faktorn för marknaderna under 2020 är i vilken grad handelskonflikter fortsätter att påverka den ekonomiska cykeln, inte minst affärsklimat och förtroende, investeringarna och konsumentförtroendet – och till sist även själva konsumtionen.

Expressen - 12 apr 15 kl. 13:29

Axel Holmström: "Det kommer avgöra allt"

Skellefteås dominans har återigen skapat extra lång vila mellan matchserierna. Något som kan bli avgörande i finalserien mot Växjö. - Det märks att staben och alla runtom vet precis hur vi ska planera allt i detalj, efter de tidigare åren med gulden.

YLE - 24 apr 17 kl. 08:52

Smålejonen fick nöja sig med silver: ”Vi gav allt och kan vara stolta”

Finlands U18-landslag vann sex av sju matcher i VM – men förlorade den viktigaste. Nog måste vi väl vara nöjda med silver. Vi förlorade bara fel match, säger chefstränare Juuso Nieminen.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 11 timmar sedan

Söndagsskola online när gudstjänsterna ställs in

Kyrkor ställer in gudstjänster och sänder digitalt i coronatider, men vad finns det för barnen? Några av satsningarna är Oasrörelsens nya barnprogram på Facebook och att Söndagsskola Play ger församlingar möjlighet att låta sina barnfamiljer titta hemma..

Världen Idag - 16 timmar sedan

De blir kristna på grund av IS

Tusentals kommer till tro på Jesus i Mellanöstern, varav många tidigare muslimer. ”Ellen” sade upp sig från jobbet på en förskola i Norge och reste dit för att hjälpa till på plats bland syriska flyktingar..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Coronaeffekt: SVT direktsänder gudstjänst

Med anledning av coronakrisen väljer SVT att kasta om i sin tablå och direktsända från gudstjänsten i Equmeniakyrkan i Hovslätt på söndag. – Det kändes självklart att tacka ja, säger pastorn David Hjelmqvist till Sändaren..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Pingsts rådslag blir en digital konferens

Pingströrelsens årliga rådslag, som i år skulle ha hållits i Hedvigslundskyrkan i Gävle, blir ett digitalt rådslag på grund av coronapandemin. Från Pingstkyrkan i Västerås kommer det att sändas ett så kallat webbinarium..

Världen Idag - Igår: 00:00

Nya möjligheter för kyrkan i coronatider

En av många följder av coronaepidemin har med de lokala församlingarnas förutsättningar att fira gudstjänst att göra. Gårdagens regeringsbeslut att sänka gränsen för hur många som får delta i en allmän sammankomst – från 500 till 50 personer – stryker under detta. Men sanningen är ju den att många kyrkbänkar gapade tomma även före detta beslut.

Världen Idag - Igår: 00:00

Tro inte på lögnen att du är svag när du visar dig sårbar.

”Hur är läget?” Det lär vara den allra vanligaste fråga vi får. Men hur ofta är vi egentligen ärliga när vi svarar?

Världen Idag - Igår: 17:11

Daniel Alm: Vi ställer inte in, vi ställer om

Vi har några tunga månader framför oss. Det skriver pingstledaren Daniel Alm till samfundets församlingar med anledning av coronakrisen. Trots att de nya restriktionerna innebär utmaningar för många församlingar uttrycker han hopp.

Världen Idag - Igår: 14:28

Kyrkor drabbas – samlingar med fler än 50 personer förbjuds

Gränsen för högsta antalet personer vid allmänna sammankomster sänks från 500 till 50 personer från och med söndag, meddelar regeringen på en pressträff. Det blir också normen för privata tillställningar och evenemang, enligt Folkhälsomyndigheten..

Världen Idag - Igår: 12:05

Polacker som räddade judar får judisk hjälp

Äldre polacker som räddade judar undan Förintelsen kan nu tryggt stanna hemma under coronapandemin. Gruppen har nämligen fått en alldeles egen och gratis tjänst för hemleverans av mat. Bakom initiativet står en judisk organisation..

Världen Idag - Igår: 11:22

Life Center växer och planterar nytt

För tjugo år sedan ritades en ny församling in på kartan i frikyrkosverige. Lifecenter International Church hade sett dagens ljus. I dag växer de så det knakar och så sent som i höstas planterades en ny församling i Linköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.