YA > Nyheter

Monday, 30 March, 03:16

YA - 19 feb 20 kl. 00:01

Bygglovsprocessen: Allmänhetens synpunkter viktigaKommunens revisorer har granskat bygglovsprocessen och man ger både ris och ros. Bland annat tycker man att delegationsordningen är ineffektiv och att det finns anledning att säkerställa att bygglovsenheten tar hänsyn till allmänhetens åsikter..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bygglovsprocessen, Allmänhetens, synpunkter, viktiga
Regeringen - 19 jun 13 kl. 16:41

Pressträff om regeringens proposition gällande radio och tv i allmänhetens tjänst

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth presenterar i dag regeringens proposition Bildning och tillgänglighet - radio och tv i allmänhetens tjänst 2014-2019 vid en webbutsänd pressträff klockan 10.00. Pressinbjudan: Kulturministern presenterar proposition om radio och tv i allmänhetens tjänst Mer om: Radio och tv i allmänhetens tjänst Kulturdepartementet, 19 juni 2013.

Västerbottens Folkblad - 08 okt 14 kl. 10:57

Domstolarna stänger Allmänhetens PC

Domstolsverket har efter en granskning beslutat att tillfälligt stänga Allmänhetens PC vid samtliga domstolar från och med i dag. Datainspektionen har nyligen granskat Allmänhetens PC vid ett antal domstolar och kommit fram till att personuppgifter är tillgängliga och sökbara i för stor omfattning. Det är just nu inte möjligt att säga när Allmänhetens PC kan […].

Regeringen - 22 jun 17 kl. 13:04

Tilläggsdirektiv till kommittén om radio och tv i allmänhetens tjänst (Ku 2016:06)

Regeringen beslutade den 20 december 2016 kommittédirektiv om radio och tv i allmänhetens tjänst (dir. 2016:111). Kommitténs uppdrag är att föreslå ett långsiktigt hållbart och solidariskt finansieringssystem för radio och tv i allmänhetens tjänst.

SmålandsPosten - 28 feb 14 kl. 06:25

Nej till frågor i enskilda ärenden under allmänhetens frågestund

Frågor som rör enskilda partier och ärenden hör inte hemma i kommunfullmäktiges allmänna frågestund. Det beskedet fick Björn Hvornum från Tingsrydsalternativet och hotellets uppsagda hyresgäst Camilla Gyllenhorn när de ställde sig i talarstolen i går. Allmänhetens frågestund är till för att främja demokratin och ge Tingsrydsborna en chans att ställa sina frågor till de förtroendevalda.

BT - 08 jan 15 kl. 06:05

Fullsatt på allmänhetens åkning

Intresset för skridskoåkning är stort bland boråsarna. Det är knökat på Allmänhetens åkning så här års.
– Man får vara på alerten så att man inte krockar, säger Stefan Swiatek som besökte ishallen tillsammans med fyraårige sonen Filip.

ÖstersundsPosten - 21 dec 15 kl. 14:26

Om den försvunna allmänhetens åkning

Läser på Östersunds kommuns hemsida beträffande allmänhetens åkning på Östersund Arena. I A-hallen, B-hallen samt ute på bandyplanen finns det tider för allmänhetens åkning..

Jmini.se - 10 aug 17 kl. 08:06

Allmänhetens kräftfiske i Vättern kan begränsas

Allmänhetens kräftfiske i Vättern är det enda kräftfisket i Sverige där vem som helst får fiska kräftor utan tillstånd, men nu diskuteras ett förslag om att införa begränsningar i fisket.  – Restriktioner för allmänhetens fiske i Vättern är nog .....

Cornucopia - 07 feb 15 kl. 20:15

Allmänhetens 7.3 miljoner skyddsmasker har förstörts

Sveriges befolkning saknar numera skyddsmasker i händelse av CBRN-krigföring. Alliansregeringen beslutade om att MSB skulle förstöra samtliga 7.3 miljoner skyddsmasker som så sent som 2012 fanns kvar i mobbförråd runt om i landet.

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 07:04

Socialens underskott i allmänhetens fokus

Kommunfullmäktiges majsammanträde var välbesökt av allmänheten. Orsaken: Socialnämndens senaste sparförslag.
– Finns det inget förlusttäckningsbidrag att skicka in i socialnämnden, frågade Tingsrydalternativets Björn Hvornum.

UT - 21 nov 18 kl. 01:00

Granskning: Kommunen brister när det gäller allmänhetens insyn

Ulricehamns kommun klarar inte att fullt ut säkerställa allmänhetens lagstadgade rätt att ta del av allmänna handlingar. Det framgår av en ny revisionsrapport..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Kryssningsfartyget nekas anlägga i Florida

Kryssningsfartyget Zaandam fortsätter att leta efter en hamn att få lägga till i. Senast i raden att avvisa fartyget är Fort Lauderdale i USA och läget ombord blir allt mer ansträngt..

YA - 45 minuter sedan

Bolsonaro: Gå till jobbet

YA - 1 timme sedan

Grundskola stänger – personal smittad

Efter det att två personer i personalen konstaterats vara smittade av coronaviruset väljer Jönköpings största grundskola, Junedalsskolan, att hålla stängt den kommande veckan, skriver ..

YA - 1 timme sedan

Trump: Kulmen om två veckor

YA - 3 timmar sedan

Torun Börtz: Jag är fast – i Fogelströmland

En hästdroska drar förbi. Vid det blekta träplanket sitter tre smutsiga barn och kastar småsten. Själv känner jag den domnande tröttheten i kroppen, blandad med lika delar ilska och uppgivenhet, efter den långa promenaden på väg hem från fabriken.

YA - 3 timmar sedan

Coronasäker artikelserie

YA - 3 timmar sedan

Biblioteket genomför sitt program - i möjligaste mån

Det är de inställda evenemangens tid men på Tomelilla bibliotek försöker man hålla fanan högt och hålla fast vid programmet så gott det går. Denna vecka vankas det bindning av påskbuketter..

YA - 3 timmar sedan

Johne Prine livshotande sjuk

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.