GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 09 April, 19:32

GöteborgsPosten - 18 feb 20 kl. 14:22

Ygeman avfärdar Vänsterpartiets energiutspelVänsterpartiet erbjuder sig att bli en del av energiöverenskommelsen på vissa villkor..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Vänsterpartiets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, avfärdar, Vänsterpartiets, energiutspel
Aftonbladet - 18 feb 20 kl. 11:19

Ygeman avfärdar Vänsterpartiets energiutspel

▸ Vänsterpartiet erbjuder sig att bli en del av energiöverenskommelsen på vissa villkor..

UNT - 18 feb 20 kl. 14:21

Ygeman avfärdar Vänsterpartiets energiutspel

Vänsterpartiet erbjuder sig att bli en del av energiöverenskommelsen på vissa villkor..

SR - 18 feb 20 kl. 17:33

Ygeman avfärdar Vänsterpartiets energikrav

Vänsterpartiet är nu berett att ställa sig bakom energiöverenskommelsen, men bara under vissa villkor. Det beskedet gav partiledaren Jonas Sjöstedt tidigare idag. Men att börja omförhandla uppgörelsen nu är inte aktuellt, säger energiminister Anders Ygeman..

DI - 14 jan 14 kl. 13:23

Jämtin avfärdar Vänsterns vinstförbud

Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin avfärdar Vänsterpartiets krav på skrotade vinster i välfärden. "Det kommer inte att lösa problemet", säger hon i en intervju med di.se..

Jönköpingsnytt - 31 jan 13 kl. 16:39

Green avfärdar kritiken efter strippklubbsköp

Partikollegan Kent Ly valde att avstå sin röst och Vänsterpartiets Jerry Hansson tycker att affären luktar illa. Men Mats Gren försvarar nu Jönköpings kommuns köp av strippklubbsfastigheten i Barnarp som nu med största sannolikhet kommer att klubbas igenom på torsdagen. - Som lokalpolitiker måste du stå upp för ditt lokalsamhälle, säger Mats Green..

SvD - 13 okt 15 kl. 17:24

V: ”M-politiker behöver se verkligheten”

Personallandstingsråd Peter Carpelan avfärdar Vänsterpartiets beskrivning av länets vårdsituation som mytbildning. Det är dags för Carpelan att lämna sitt kontor i landstingshuset och stiga in i vårdpersonalens och patienternas verklighet. Det skriver Håkan Jörnehed (V) i en slutreplik..

BT - 17 aug 14 kl. 18:19

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande. Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 18:19

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande.Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

BT - 17 aug 14 kl. 18:23

Hemliga påtryckningar i Saudiaffären

Regeringen gav efter för påtryckningar från industrin när det gällde den omstridda saudiska vapenfabriken, hävdar reportrarna bakom avslöjandet. Ett hemligt brev ska ha varit avgörande. Men utrikesministern avfärdar uppgifterna.

SmålandsPosten - 08 maj 14 kl. 00:31

Vänster och höger existerar även i EU-valet

Det verkade kanske lite underligt att det igår hölls en EU-debatt i riksdagen, med partiledarna från de etablerade riksdagspartierna som frontfigurer. För hur mycket inflytande har egentligen partiledarna över politiken i EU, i jämförelse med de toppkandidater som just nu frågas ut i SVT:s satsning "Toppkandidaterna"? Det kan givetvis uppfattas symboliskt att partiledarna engagerar sig i EU-politiken, något som skulle kunna bidra till att både höja temperaturen och öka intresset för valet den 25 maj.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Raketer mot amerikansk flygbas i Afghanistan

En amerikansk flygbas i Afghanistan har träffats av fem raketer. Inga människor skadades, rapporterar den Natoledda styrkan på plats..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Woods stäms på 300 000 efter selfiebråk

Tiger Woods och hans caddie Joe LaCava stäms av en man som gjorde sig illa när han blev bortknuffad av caddien under en golftävling 2018..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Så fortsätter rysk balett – trots corona

Man kan ta dansarna från baletten, men man kan inte ta baletten från dansarna – det verkar i alla fall gälla de som är verksamma vi Michailovskijteatern i Ryssland. Trots att teatern är stängd på grund av coronaviruset fortsätter showen – från dansarnas kök..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Centralbank direktfinansierar stödåtgärder

Coronapandemin har på några veckor ökat stressen rejält på obligationsmarknaden. Den brittiska centralbanken Bank of England öppnar därför nu för direktfinansiering av stödåtgärder som landets regering vidtar för att hantera coronakrisen, rapporterar tidningen Financial Times..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Överklagan avslås – Dalen degraderas

Riksidrottsnämnden avslår IBK Dalens överklagan. Därmed får innebandyklubben ställa in sig på spel i allsvenskan nästa säsong..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Fis krisplan: Kan stryka världscuplopp

Coronapandemin satte stopp för längdåkarnas världscupsäsong i förtid – och den kan också få effekt på nästa säsong..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Brant nedgång i flyget på Landvetter

Flygandet på Landvetter minskade dramatiskt i mars. Nu går ett plan om dagen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

E6 öppen igen efter krock

Två bilar krockade vid Gullbergsvass i norrgående riktning, precis innan tunneln. Räddningstjänst och ambulans var på plats. Tre filer var avstängda under räddningsarbetet..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sökte vårdpersonal – fick för många ansökningar

Kommunchefen: "Ett högre gensvar än vi kunde drömma om"..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Minister: Samtala med knarkgängen om corona

Brasiliens hälsominister anser att landets myndigheter bör föra samtal med knarkhandelsgäng och milisgrupper i kåkstäderna om hur man bäst hanterar coronavirusutbrottet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.