YA > Nyheter

Monday, 30 March, 02:46

YA - 18 feb 20 kl. 05:30

Skönhet en raket på nätetHemelektronik och kläder toppar fortfarande e-handeln. Men det är en annan varugrupp som växer snabbast när svenskarna e-shoppar allt mer..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skönheten , raket, nätet
DalaDemokraten - 29 dec 13 kl. 05:50

Här sänder man skönhet via nätet

Vansbro Det är från Vansbro skönheten kommer och det med paket, djupt inifrån de stora lokalerna. Julhandeln har nått nya höjder.

Kristianstadsbladet - 12 dec 12 kl. 07:26

Nordkorea sköt upp kritiserad raket

Nordkorea genomförde i dag en framgångsrik uppskjutning av en långdistansraket och väckte ilskna reaktioner i omvärlden.
Uppskjutningen utlöste planer på ett extrainsatt möte i FN:s säkerhetsråd, som infört en rad sanktioner mot Nordkorea.Nordkorea säger att en satellit skickats upp i en bana kring jorden med hjälp av en långdistansrobot, vilket meddelades den 1 december.

Entreprenör24 - 23 aug 13 kl. 14:40

Åhléns tar upp kampen ? storsatsar på skönhet

Skönhetsprodukter är en biljardindustri som växer på nätet. Åhléns City i Stockholm har tagit upp kampen med nätföretagen genom att slå upp dörrarna till Nordens största skönhetsavdelning.  Med öga för detaljer och fokus på upplevelse har Åhléns City på 2 500 kvadratmeter, det vill säga ungefär ytan på en halv fotbollsplan, öppnat upp Nordens största skönhetsavdelning och utökat det existerande sortimentet med nya märken så som Bobbi Brown, Byredo, Etro, Laura Mercier och Giorgio Armani Cosmetics.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 16:11

All skönhet är hotad

Foto: Björn Larsson
Kulturjournalist Tomas Polvall har gett sig in i den rika floran av fotoböcker och funnit en kvintett svenska fotografer som med sina bilder berättar om samtiden, både naturens och människans. Två saker är säkra: fotografi är i tiden och alla har sitt personliga bildspråk.
Fotoböcker
Mattias Klum: "Världar av liv" (Max Ström)
Björn Larsson: "Brandplats 3" (Dokument Press)
Kjell-Åke Jansson: "Burnout" (Journal)
JH Engström: "Sketch of Paris" (Max Ström)
Anders Petersen: "Anders Petersen" (Max Ström) Aldrig har så många fotograferat så mycket.

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 07:00

Mötet med den nya staden

Foto: Tommy Svensson
Kultursidans mångårige medarbetare Hans Holmberg har sakta vandrat genom Kristianstad, den stad han lärt sig älska. I två artiklar tar han oss till vattenrikets skimmer, till andlighet och död och vi möter konstens och industriernas olika världar. Vår promenad börjar i dag.

Skånskan - 25 okt 15 kl. 21:03

Mötesplats för mode och skönhet

MALMÖ Att skapa en mötesplats för mode, skönhet och livsstil var tanken bakom den samling med branschfolk och allmänheten som utspelade sig på Malmö Live i helgen.– Det finns så många duktiga designers, klädföretag och stylister i Malmöregionen som sällan lyfts fram. Vi vill visa på den mångfald och det kunnande som finns här, säger modeproducenten Jean Benneth Tyrén på byrån Across Agency, som står bakom konceptet tillsammans med byrån Artiventure i Köpenhamn.

Expressen - 01 mar 16 kl. 23:11

Raket landade på Hannovers bänk

Otäcka bilder kablades ut inför mötet mellan Hannover och Wolfsburg. En raket landade vid Hannovers spelarbänk - där landslagsförsvararen Alexander Milosevic satt. – Ingen blev skadad, men vår läkare var nära att få den i ansiktet, säger han..

YLE - 13 nov 16 kl. 11:01

En billig resa på nätet kan stå dig dyrt

När du har problem med bokningen är det ofta svårt att få kontakt med kundservicen på nätresebyråer. Det berättar många personer som har tagit kontakt med Svenska Yle. Det börjar med ett tips av en resenär..

YLE - 29 sep 14 kl. 05:59

TS: Över hälften av bedrägerierna sker på nätet

Av alla bedrägerier i Finland genomförs numera över hälften på nätet. Den bedömningen gör Centralkriminalpolisen för tidningen Turun Sanomat. Nätbedrägerierna har ökat kraftigt under 2000-talet.

BT - 10 jul 12 kl. 07:38

Jägare hängs ut på nätet

Protect the Predators hänger ut svenska jägare på internet med namn, adress och telefonnummer. Nu har gruppen polisanmälts för bland annat anstiftan till misshandel. - Det känns kränkande att se sitt namn på sidan, säger Kenny Borg.

Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 16:31

Frustration och hat viner över nätet

Jag är glad att det är många som har reagerat på min insändare, ”Varför namnges inte männen bakom våldsvågen?” den 27/7. Men bland de svar jag själv har fått finns ett som kastar ett rasande könsord i ansiktet på Sydsvenskans chefredaktör.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Bolsonaro: Gå till jobbet

YA - 1 timme sedan

Grundskola stänger – personal smittad

Efter det att två personer i personalen konstaterats vara smittade av coronaviruset väljer Jönköpings största grundskola, Junedalsskolan, att hålla stängt den kommande veckan, skriver ..

YA - 1 timme sedan

Trump: Kulmen om två veckor

YA - 2 timmar sedan

Torun Börtz: Jag är fast – i Fogelströmland

En hästdroska drar förbi. Vid det blekta träplanket sitter tre smutsiga barn och kastar småsten. Själv känner jag den domnande tröttheten i kroppen, blandad med lika delar ilska och uppgivenhet, efter den långa promenaden på väg hem från fabriken.

YA - 2 timmar sedan

Coronasäker artikelserie

YA - 2 timmar sedan

Biblioteket genomför sitt program - i möjligaste mån

Det är de inställda evenemangens tid men på Tomelilla bibliotek försöker man hålla fanan högt och hålla fast vid programmet så gott det går. Denna vecka vankas det bindning av påskbuketter..

YA - 2 timmar sedan

Johne Prine livshotande sjuk

YA - 3 timmar sedan

Stenson inte rört en golfboll på två veckor

Henrik Stenson har inte rört en golfboll på över två veckor sedan alla golftävlingar skjutits upp på grund av det nya coronaviruset. Och han planerar att inte röra någon på ett bra tag till – i stället rensar han i garaget..

YA - 3 timmar sedan

Företag kan få anstånd med hyror under coronatiden

Företag som hyr lokaler av Sjöbohem kan få skjuta upp sina inbetalningar om de har det svårt i coronatider. Även fastighetsbolaget Leny är berett att hitta individuella lösningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.