Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 03:47

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 20 kl. 05:00

Värsta över – men mer regn på vägSödra Sverige och västkusten vaknar upp till ännu en regnig dag och SMHI fortsätter att varna för höga vattenflöden där. Tisdagen väntas bringa skurar över de redan blöta områdena, dock ingenting som liknar stormen Dennis framfart. Mot fredagen, däremot.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Dennis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värstaöver men , mer, regn, väg
BT - 25 aug 14 kl. 19:42

300 procent mer regn i Västra Götaland

Först torka och värme, sedan rekordåska och nu regn, regn och åter regn. 300 procent mer regn i Västra Götaland i augusti jämfört med ett normalår. Extremt väder är på lång sikt kopplat till klimatet och kommer på sikt att öka.

BT - 17 okt 14 kl. 14:04

Mer regn att vänta i helgen

Vägar har stängts av, källare har fyllts av vatten. På vissa håll i Västsverige har det regnat mer på några dagar än det normalt gör under hela oktober.Men redan på lördagen kommer mer regn, både i väst och resten av Sverige.

YLE - 06 okt 12 kl. 07:27

Kraftiga regn på många håll - mer regn enligt prognoserna

Det utlovas mer regn i Österbotten i dag - speciellt mellan Vasa och Seinäjoki. I södra Österbotten, bland annat i Kurikka och Jalasjärvi, måste räddningsverket rycka ut för att skydda byggnader med plast och sand. På eftermiddagen rör sig regnområdet söderut mot Satakunta.

Barometern - 20 aug 14 kl. 08:15

Tågstopp och mer regn

Regnet fortsatte under natten till onsdagen att vräka ner över Halland. Räddningstjänsten och hemvärnet arbetade med att valla in de mest utsatta samhällena. I norra Bohuslän var E 6 avstängd och tågen stod still.

YA - 11 jan 18 kl. 00:00

Väderobservatören spår: ännu mer regn

Regn, regn. regn. Det föll 665 millimeter regn över Skurup under 2017.

BT - 20 aug 14 kl. 13:49

Mer regn över översvämningsområdet

Vädret fortsätter att ställa till det i Halland och Bohuslän. Även om läget stabiliserats så är mer regn att vänta. Enligt krisledningsgruppen riskerar cirka 8 000 hushåll i Halmstads kommun att drabbas av översvämning.

GT - 22 aug 14 kl. 09:43

Beskedet: Mer regn kommande dygnet

Knappt har folk hämtat sig någorlunda från översvämningarna som drabbat västra Sverige. Nu varnar meteorologen för ännu mer regn. Värst drabbas västkusten där det kan komma 50 millimeter regn det närmaste dygnet..

Expressen - 19 jun 18 kl. 10:17

Kraftigt skyfall svepte in – och nu väntar mer regn

Göteborg drabbades av ett kraftigt skyfall på tisdagsförmiddagen.Regnet drar vidare och även Borås, Ulricehamn och Jönköping kan få mycket regn under dagen.– Skurar så här års kan lokalt bli väldigt kraftiga, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 13:41

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats.
E18 genom Kristinehamn har stängts av helt mellan Solbackemotet och Mariebergsmotet och trafiken fick ledas om. Trafik mellan Karlstad och Karlskoga hänvisades till en jättelik omväg via Filipstad på väg 63.

BT - 21 aug 14 kl. 13:41

Mer regn förvärrar läget i Värmland

Det har kommit ännu mer regn under dagen i Värmland och översvämningsläget har förvärrats. E18 genom Kristinehamn har stängts av helt mellan Solbackemotet och Mariebergsmotet och trafiken fick ledas om. Trafik mellan Karlstad och Karlskoga hänvisades till en jättelik omväg via Filipstad på väg 63.

Expressen - 08 jul 12 kl. 17:06

SMHI:s varning: Här faller ännu mer regn

Översvämmade källare, vägar som har fyllts med vatten och blixtnedslag. Sverige har drabbats av kraftiga åskoväder med skyfall under söndagen. Och enligt SMHI är mer regn på väg.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lewinsky-visselblåsaren Tripp har avlidit

Linda Tripp, tidigare anställd i Vita huset och Pentagon, har avlidit 70 år gammal. Tripps hemliga ljudinspelningar av Monica Lewinsky gjorde henne till en nyckelperson i sexskandalen som 1998 höll på att fälla USA:s president Bill Clinton. Linda Tripp.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Halv miljard hotas av fattigdom

Coronakrisen kan tvinga 500 miljoner människor in i fattigdom, varnar hjälporganisationen Oxfam i en ny rapport. Det skulle betyda att över halva jordens befolkning i så fall skulle klassas som fattiga. För att inte förlora decennier av effektiv fattigd.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Danska respiratorer till Italien

Danmark skickar respiratorer, ett obemannat fältsjukhus samt motsvarande runt 11 miljoner svenska kronor till Italien. Hjälpsändningen kommer sedan Italien vänt sig till danska UD med ett officiellt önskemål. Respiratorerna tillhör det danska försvaret.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Fyra till sjukhus efter drunkningslarm

Fyra personer fördes till sjukhus under onsdagskvällen efter ett drunkningslarm i Helsingborg, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg. Polis och räddningstjänst skickads till Oceanhamnen i Helsingborg efter ett larm om en tom båt vid 20.40.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Broadwayteatrar fortsätter hålla stängt

Teatrarna kring Broadway i New York City förlänger perioden av nedstängning till den 7 juni. Alla Broadways teaterlokaler upphörde med sin publika verksamhet den 12 mars, till att börja med i en månad. Men coronaviruset har ökat i spridning på såväl Man.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

134 kvadratmeter stort hus i Svenstorp, Hjärnarp sålt för 2 600 000 kronor

2 600 000 kronor fick de nya ägarna ge för huset på adressen….

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Wiens hästdroskor kör ut mat till äldre

”Även om affärerna avstannat måste hästarna röra på sig.”.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Fotbollen vill ta itu med psykisk ohälsa

För att ta itu med psykisk ohälsa inom fotbollen har intresseorganisationen Svensk elitfotboll (Sef) skrivit ett avtal med Centrum för psykiatriforskning vid Karolinska institutet, rapporterar Radiosporten. Karolinska ska nu ta fram ett antal frågor att.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Stort slagsmål vid vandrarhem i Stockholm

Exakt vad som hänt på platsen är oklart..

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Myndigheter försvårar för bolag som vill bidra

Företag och organisationers bidrag till bekämpandet av coronaviruset försvåras av myndigheternas agerande, rapporterar Dagens Nyheter. För drygt två veckor sedan sammanställde Svenskt Näringsliv en lista på nästan 50 företag som vill hjälpa till, och sk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.