BT > Nyheter

Thursday, 09 April, 03:16

BT - 18 feb 20 kl. 04:00

Så in i Norden dumt av SASSAS omtalade reklamfilm är ett exempel på viljan att nedvärdera och förakta den egna nationen och kulturen, menar Björn Lundell..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Norden, SAS, Björn Lundell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: in i , Norden, dumtav , SAS
YLE - 16 jan 16 kl. 10:42

”I Finland är Norden synonymt med Sverige”

Norden är mer än bara Sverige, påminner docent Johan Strang från Helsingfors universitet. Enligt Strang har finländarna bristande kunskaper om Norden. - Vi känner väldigt bra till Sverige, men inte de övriga nordiska länderna.

Dagens PS - 30 apr 18 kl. 13:02

Krönika: Svenskar gillar tydligen SAS trots allt

På den årliga Servicescore-galan som gick av stapeln förra veckan, utsåg svenska resenärer återigen SAS till det flygbolag som ger bäst service. Men hur är det egentligen med det? Servicescore-utnämningarna bygger på över 3.

Dagens PS - 05 dec 19 kl. 12:58

SAS aktie rasar – största tappet på tio år

SAS redovisade i dag sin delårsrapport för fjärde kvartalet. När flygbolaget nu stänger böckerna för 2019 är det med ett resultat i linje med prognosen – men 1,3 miljarder lägre än ifjol. Aktien rasar på rapporten.

IDG - 16 mar 11 kl. 06:00

SAS Institute slår ihop Norden och Baltikum

Beslutsstödsföretaget SAS Institute slår ihop all verksamhet i Norden och Baltikum och ska i samma veva rekrytera 50 personer. "Ett stort kliv framåt", konstaterar vd Liselotte Jansson..

E24 - 17 jun 11 kl. 11:06

SAS satsar på Norden

SAS ska fokusera på linjer inom Norden och den finska marknaden vilket medför att ett antal europeiska destinationer stängs. Viss anpassning sker också på finska inrikeslinjer..

BT - 29 okt 12 kl. 07:20

Storstäder stänger inför Sandy - SAS ställer in flyg till USA

Tunnelbanor, järnvägar, flyg och bussar har ställts in eller ska ställas in i storstäderna New York, Philadelphia och Washington i väntan på orkanen Sandys ankomst. Skolor och arbetsplatser, bland dem FN, håller stängt. New York-området riskerar att råka värst ut med kraftigt höjt vattenstånd och hårda vindar.

DI - 10 maj 11 kl. 08:16

SAS spår överkapacitet i Skandinavien

Trots rekordhöga flygbränslepriser har flera aktörer i Norden under de senaste månaderna ökat kapaciteten utöver den estimerade marknadstillväxten, och SAS bedömer nu att kapaciteten på hemmamarknaden ökar med cirka 10 procent under 2011.Det skriver SAS i delårsrapporten..

YLE - 16 aug 13 kl. 08:07

SAS flyger sista turen Vasa-Helsingfors

Flygbolaget SAS flyger sin sista tur mellan Vasa och Helsingfors nu på söndag. Efter det avslutas rutten. Orsaken är att flygbolagetbolaget ska koncentrera sin kapacitet på Norden och internationella rutter.

DI - 30 jan 18 kl. 11:45

Midsonas sluter avtal om att representera ett urval av varumärken såsom Compeed® för HRA Pharma i Norden

Såsom tidigare meddelats, slöts ett Intentionsavtal mellan Midsona AB och Laboratoire HRA Pharma SAS i december 2017 i avsikt att ingå slutligt avtal kort därefter. Midsona har nu tecknat ett bindande Distributions- och Licensavtal med HRA Pharma om att representera ett urval av deras varumärken i Norden, varav Compeed® är det enskilt största..

UNT - 27 jan 11 kl. 10:31

Fel i SAS-system stoppar flyg

Ett fel på SAS incheckningssystem har ställt till stora problem på flera håll i Norden. På Arlanda har långa köer uppstått..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Halv miljard hotas av fattigdom

BT - 2 timmar sedan

Herrljunga får statsbidrag till utbildning

Bildningsförvaltningen i Herrljunga kommun har beviljats 554 000 kronor av Skolverket till fortbildning i specialpedagogik..

BT - 2 timmar sedan

Butiksägare lämnar Bollebygd för Göteborg

Kristina Tsouknidas har drivit delikatessbutiken Konfekt & Kaffe i Bollebygd sedan augusti 2018. Nu lämnar hon Bollebygd för att satsa på en ny butik på Kronhusgården i Göteborg. I dagens läge är det oklart om någon tar över lokalen i Bollebygd..

BT - 2 timmar sedan

Bra betyg till Närhälsan i Herrljunga

Rehabmottagningen vid Närhälsan i Herrljunga har generellt en väl fungerande verksamhet, men behöver se över sin intervention till patienter som nyligen blivit dementa. Det visar Västra Götalandsregionens granskning..

BT - 2 timmar sedan

Äldreboendet ordnar utomhusunderhållning

När det är besöksförbud på äldreboendet får man ta till nya metoder. På onsdagen hade Björkelids äldreboende i Rävlanda besök av en trubadur – som fick spela på gården..

BT - 2 timmar sedan

Bollebygd ordnar lunch åt sina gymnasieelever

Nu ska Bollebygds kommun se till att gymnasieeleverna som är hemskickade från sina skolor i bland annat Borås får skollunch när de inte får äta på studieorten. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.