SVT > Utrikes

Wednesday, 01 April, 23:12

SVT - 18 feb 20 kl. 03:28

Syrisk pappa hjälper dottern att klara av bombningar – genom skrattNär bombningar blev en del av vardagen för Abdullah Mohammad och hans dotter Salwa kom han på ett nytt sätt att hjälpa Salwa klara av ljuden av krig i Syrien – genom skratt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Abdullah Mohammad, Salwa, Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syrisk, pappa, hjälper, dotternatt , klaraav , bombningargenom , skratt
Skånskan - 01 aug 16 kl. 10:00

Pappa vann tvist – dottern får skolskjuts

hörby Först sa kommunen nej till skolskjuts åt en liten flicka.
När pappan sedan överklagade till högre instans upphävde förvaltningsrätten kommunens beslut.I en liten ort i Hörby kommun, precis på gränsen till Kristianstad kommun, bor en familj med två döttrar.

Expressen - 08 nov 15 kl. 15:52

"Pappa hjälper mig i alla viktiga matcher"

Gustaf Nilssons formtopp har gett Falkenberg ett bra utgångsläge för att säkra kontraktet i allsvenskan. Nu tar han hjälp av sin pappa Håkan "Stregen" Nilsson inför returen. – Han har stor rutin och det hjälper mig mycket i viktiga matcher, säger Gustaf Nilsson..

Expressen - 09 jan 19 kl. 18:40

Pappa våldtog dottern på sin egen bröllopsnatt

Den 50-årige dansken och hans dotter hade inte setts på många år. Efter att ha fått kontakt bjöd han henne till sitt bröllop.Nu misstänks han ha våldtagit dottern på sin egen bröllopsnatt, skriver danska tidningen JydskeVestkusten..

ÖstersundsPosten - 07 okt 15 kl. 05:50

Så många barn utsätts för våld i familjen – en pappa "lugnade ned" dottern genom att slå med bälte

När den lilla pojken kom tillbaka till familjehemmet efter en helg hos sina föräldrar så hade han ett blåmärke på axeln och ett rivsår på halsen. Familjehemmet kontaktade socialtjänsten som i sin tur polisanmälde det som skett. Det tog en månad innan polisen förhörde pojken och då var han tillfälligt boende hemma hos sina föräldrar.

Aftonbladet - 24 sep 19 kl. 11:21

Pappa åtalas: Straffade dottern med ”hinken”

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:19

Dottern: ”Pappa har fått lite upprättelse nu”

ESLÖV – Med IVO:s beslut känns det som om pappa fått lite upprättelse. Jag hoppas att anmälan hjälper till så att det inte händer någon annan i framtiden!
Det säger den döde mannens dotter till Skånska Dagbladet.

BT - 27 jul 12 kl. 08:06

13-årig flicka bortförd av pappa

En 13-årig flicka har blivit bortförd av sin pappa, efter medigvande från socialen i Borås. Detta trots en allvarlig hotbild mot mamman och tidigare besöksförbud. ?

Skånskan - 15 jul 16 kl. 19:00

Pappa tvingade sin dotter att gifta sig – får fängelse

LANDSKRONA Den 43-årige pappan godkände inte den 23-åriga dotterns riktiga pojkvän utan tvingade henne att gifta sig med en man i Afghanistan.
Sedan förde pappan bort pojkvännen, som misshandlades och tvingades posera på bild med ett bollträ mellan skinkorna.
Nu döms pappan och hans medhjälpare till fleråriga fängelsestraff.

BT - 13 jan 15 kl. 11:18

Pappa och dotter återfunna

Den man och hans elvaåriga dotter som eftersökts i trakterna kring Drevfjället i Dalarna har återfunnits, uppger polisen. De båda hade varit borta sedan i går eftermiddag. Pappan och dottern är återfunna, uppger polisen för TT.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11-åringens söta brev till klubben: "Känner mig vilsen utan pappa"

Under den här säsongen har Jordan Leopold spelat i Columbus Blue Jackets. Det tyckte dottern Jordyn Leopold var på tok för långt från familjen som bor i Minneapolis.  Hon bestämde sig för att ta tag i saken och fixa situationen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Länderna vägrar ta emot fartyget – passagerarna dör av covid-19

Flera kryssningsfartyg som drabbats av coronasmittan väntar på att få anlöpa en hamn. Men land efter land säger nej. Under tiden dör passagerare ute till havs.

SVT - 10 timmar sedan

Över 9 000 döda av coronaviruset i Spanien

I det hårt coronavirusdrabbade Spanien har 864 personer avlidit det senaste dygnet. Det är det högsta antalet dödsfall under ett dygn hittills under krisen. Totalt har över 9 000 människor i landet dött i covid-19..

SVT - 10 timmar sedan

Kapten på virussmittat hangarfartyg: Hjälp

”Vi är inte i krig, sjömän måste inte dö”. Kaptenen ombord på det amerikanska hangarfartyget USS Theodore Roosevelt vädjar om hjälp efter ett utbrott av covid-19 ombord..

SVT - 14 timmar sedan

Dubblad dödssiffra i USA – på tre dagar

USA är nu uppe i över 4 000 covid-19-relaterade dödsfall, en totalsiffra som är mer än dubbelt så hög som för tre dagar sedan. – Det är helt avgörande att det amerikanska folket följer riktlinjerna de närmaste 30 dagarna. Det handlar om liv och död, säger president Donald Trump..

SVT - 19 timmar sedan

Här görs coronatester på drive-through stationer

I USA testas 100 000 personer om dagen för det nya coronaviruset, och över en miljon har redan testas. Målet är att spåra smittspridningen och snabbare isolera riskgrupper, men arbetet är enormt omfattande och testerna har kommit igång sent..

SVT - Igår: 21:47

SVT:s reporter i Barcelona: ”apokalyptisk stämning”

SVT:s reporter Samir Abu Eid befinner sig i ett Barcelona så ödsligt att det närmast kan beskrivas som apokalyptiskt. Vägspärrar omringar staden och polisen patrullerar gatorna. – Det är en kuslig stämning.

SVT - Igår: 20:28

Världsledares publiceringar om covid-19 tas bort från Facebook och Twitter

Risken för desinformation under coronakrisen sätter press på företag som Twitter och Facebook. I socialamediejättarnas nu hårdare granskning av vad som postas kommer inte ens världsledare undan..

SVT - Igår: 17:59

Ljusglimt i Spanien – trots rekordmånga dödsfall

Spanien är ett av de länder som är värst drabbat av covid-19 och under tisdagen rapporterade landet 849 nya dödsfall på bara ett dygn – det högsta antalet hittills, skriver AP. Nu utkämpar landet en hård strid mot viruset. Men det finns ljus i mörkret: antalet nya coronafall per dag fortsätter att sjunka..

SVT - Igår: 15:59

Enormt sjukhusskepp framme i virushärjat New York

Det gigantiska sjukhusfartyget Comfort är nu framme vid Manhattan i New York. Fartyget har 1 000 patientsängar och utgör därtill en symbol för USA:s nationella insats för att stävja coronavirusets framfart i landets största och värst drabbade stad..

SVT - Igår: 10:31

Tyskland följer Sydkorea med låga dödstal

Nästan 600 döda kan låta mycket. Men med 83 miljoner invånare och lite över 60 000 bekräftat smittade med coronaviruset är Tysklands dödssiffra låg. Storskaligt testande, effektiv smittspårning och skydd av åldringar tros ligga bakom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.