Expressen > Nyheter

Sunday, 29 March, 07:44

Expressen - 17 feb 20 kl. 23:29

Notan till forskaren: 20 gånger så dyr som väntatEn läkare i region Norrbotten beställde prover från Karolinska universitetssjukhuset.Men när räkningen kom blev det dyrare än man hade tänkt.Istället för den förväntade summan på 25 000 kronor måste nu regionen betala en halv miljon, rapporterar P4 Norrbotten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Norrbotten, Karolinska, P4 Norrbotten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Notantill , forskaren20 , gånger, , dyrsom , väntat
Corren - 11 okt 19 kl. 13:00

Krogbesökare smet från notan – tre gånger

En 30-årig man har upprepade gånger besökt krogar och struntat i att betala..

Corren - 15 apr 19 kl. 11:30

Man smet från notan - tre gånger

En 30-årig man anklagas för att ha struntat i att betala sina krognotor vid upprepade tillfällen..

Dagens PS - 17 nov 16 kl. 11:40

Tjänar 10.000 kr i timmen – och ”du står för notan”

Som Dagens PS skrev om nyligen ska amerikanska operatören AT&T köpa mediejätten Time Warner för motsvarande 750 miljarder kronor. Men om mega-affären verkligen kommer att gå igenom återstår att se. För att fusionen ska bli av krävs godkännande från flera amerikanska myndigheter.

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

”Hyresgästerna kan få betala notan”

ESLÖV/STOCKHOLM Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder ifrågasätter Ebotopparnas argument om att Mälöaffären skulle haft en så gynnsam effekt på Eslövs bostadsmarknad.
Hon ser en risk med att utförsäljningen av allmännyttan kan leda till spekulationer där hyresgästerna till sist får betala notan. ERWP.

SmålandsPosten - 29 jan 15 kl. 06:24

Nya ägarna vägrar ta notan

Ägarna till det planerade asylboendet i Bergdala vill inte ta på sig kostnaderna för en uppgradering av avloppsverket.
Det framgår av en skriftlig inlaga till kommunen. Och Migrationsverket fortsätter att avvakta med att ge besked.

GöteborgsPosten - 23 feb 16 kl. 09:48

Notan för fyra av mannens utvisningsförsök: en miljon kronor

Med ökad takt och chartrade flygplan kan 80 000 asylsökande som kom i fjol utvisas till sina hemländer, enligt regeringen. Men det kan vara enklare sagt än gjort, rapporterar GT, som har träffat en man i Göteborg. Fyra gånger på ett år har myndigheternas försökt utvisa honom till Sudan, och notan för detta ligger nu på nästan en miljon kronor..

SvD - 02 aug 16 kl. 10:17

De får betala notan för getingplågan i sommar

Sommaren 2016 är en getingsommar av rang, med upp till fyra gånger fler saneringsuppdrag hos försäkringsbolagen mot ett normalår. Men medan saneringen är gratis för husägaren, blir notan för getingplågan desto högre hos saneringsbolagen. – Det är vi som får betala, säger Håkan Kjellberg på Anticimex..

Dagens PS - 05 okt 17 kl. 08:44

Notan för börstabben: 800 miljoner kronor

Uselt schackdrag resulterade i en saftig förlust. Dagens Industri berättar att Fingerprint Cards gjort en värdeförlust på över 800 miljoner kronor i samband med återköp av aktier. Det blev alltså inte någon kurshöjande effekt, som det brukar bli när bolag köper tillbaka aktier.

DN - 07 nov 18 kl. 19:00

Så stor är notan för nya Slussen – just nu

Den totala kostnaden för Slussenbygget beräknas landa på 12,1 miljarder kronor – mer än fyra gånger vad Friends arena kostade.  Totalt blir byggkostnaden över tre miljoner per dag och bygget ska ta tio år. Här kan du följa notan för nya Slussen i realtid..

BT - 13 jan 14 kl. 07:51

Så mycket makt ska inte flyttas tolv gånger om året

I dag inleds Europaparlamentets januarimöte i Strasbourg. Samtidigt som BT landar på frukostborden i Borås och Sjuhärad rullar långtradarna in här med sin last av papper och politiker. Taxichaufförer, servitriser och hotellreceptionister gnuggar händerna.

Trelleborgs Allehanda - 04 aug 14 kl. 11:19

ESC tre gånger dyrare än budgeterat


Årets Eurovision Song Contest i Köpenhamn gick med brakförlust och kostade mer än tre gånger mer än budgeterat att genomföra. Den ursprungliga budgeten låg på motsvarande 43 miljoner svenska kronor - i slutändan landade dock notan på 138 miljoner, svindlande 95 miljoner svenska kronor dyrare än beräknat.När allt räknas samman visat det sig nu att schlagerfesten i maj gick med över 70 miljoner kronor i förlust.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Från och med i dag gäller regeringens nya lag om allmänna sammankomster

Allmänna folksamlingar med över 50 personer är sedan i dag, söndag, förbjudna i Sverige. Detta beslutade regeringen och Folkhälsomyndigheten om i fredags.– Alla vi som individer måste ta vårt ansvar, sa statsministern Stefan Löfven i samband med det nya beslutet.

Expressen - 15 minuter sedan

Coronakrisen välter bordet – så här förändras politiken

Ekonomin kommer tillbaka, den starka staten blir de flestas bästa vän och omvärlden flyttar obehagligt nära.Expressens politiska kommentator Viktor Barth-Kron ser en nygammal politisk värld torna upp sig efter coronapandemin..

Expressen - 45 minuter sedan

Desperation i Italien –  slut på pengar och mat

Italien har varit isolerat i snart tre veckor till följd av coronaviruset. Nu växer missnöjet och desperationen bland befolkningen som enligt rapporter börjat stjäla mat för att pengarna börjat ta slut. I ett nytt krispaket kommer 4,4 miljarder kronor nu att avsättas till matkuponger..

Expressen - 1 timme sedan

Fördubblade dödsfall i USA på två dagar

På bara två dagar har USA nu fördubblat sin dödssiffra till följd av Corona. Totalt ska nu 2000 personer i landet ha avlidit av viruset. Samtidigt meddelade president Donald Trump under natten att de värst drabbade områdena inte kommer sättas i karantän.

Expressen - 2 timmar sedan

Explosion i södra Stockholm

En kraftig explosion inträffade i ett flerfamiljshus i Bredäng södra Stockholm.– Det är en stor smäll i en lokal som höll på att byggas till en restaurang, säger Tomas Lundén, ledningsoperatör vid Räddningscentralen mitt, till Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Konstskolan rycker in – hjälper vården med visir

Sjukvården får hjälp från oväntat håll. Konstfack är en av alla skolor som nu hjälper till – genom att tillverka visirbågar. – Det känns bra att man kan göra något i den här situationen, säger Gunnar Söder, lärare och ansvarig för industridesignverkstaden..

Expressen - 2 timmar sedan

Sjuksköterskan larm: Vi återanvänder utrustning

Svensk sjukvårdspersonal går på knä i coronans Sverige. Sjuksköterskan Jenny, 28, vittnar om långa arbetspass och hur personal måste återanvända skyddsutrustning.– Det var inte detta vi lärde oss i skolan.

Expressen - 3 timmar sedan

Så påverkas lungorna om man blir sjuk av covid-19

Medan många influensavirus särskilt drabbar de övre luftvägarna söker sig det nya coronaviruset vidare och angriper celler djupt ner i lungorna. Där kan viruset orsaka allvarlig lunginflammation – som alla drabbade inte överlever. Den lunginflammation som coronasjuka får skiljer sig även från andra typer av lunginflammation.

Expressen - 5 timmar sedan

Nordkorea avfyrade projektil mot japanska havet

Nordkorea har avfyrat någon typ av raket i japanska havet, rapporterar den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap.Mer detaljer är fortfarande oklara. .

Expressen - 6 timmar sedan

Teorin: Förlorat smak- och luktsinne kan vara corona

Att tappa smak- och luktsinne kan vara ett tecken på du har smittats av coronaviruset.Det menar forskare i Storbritannien som tagit del av studier i Kina, Sydkorea och Italien.Framför allt gäller det yngre personer som på grund av de milda symtomen inte vet om att de bär på smitta och därför blir ”dolda smittobärare”, skriver Business Insider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.