DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 11:06

DI - 17 feb 20 kl. 20:58

Åklagaren frias från ansvar för fel i Karl Hedin-utredningenKammaråklagare Lars Magnusson begick fel i utredningen mot den tidigare jaktbrottsmisstänkte industrimannen Karl Hedin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Karl Hedin, Lars Magnusson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagaren, friasfrån , ansvarför , feli , Karl, Hedin-utredningen
GT - 22 feb 14 kl. 18:08

Åklagaren misstänker: Fel person sköts ihjäl

FALKENBERG. Motivet bakom mordet i Falkagård kan vara synpunkter på en kärleksrelation. Men det var fel person som sköts till döds, misstänker åklagaren.

DN - 09 maj 12 kl. 16:58

Danske Jensen frias ? för fel tackling

Tre Kronor anmälde danske backen Jesper B Jensen för tacklingen som skickade Joel Lundqvist ur ishockey-VM. På onsdagen friades Jensen ? men med hänvisning till fel tackling..

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 12 kl. 16:58

Jensen frias ? för fel tackling

Tre Kronor anmälde danske backen Jesper B Jensen för tacklingen som skickade Joel Lundqvist ur ishockey-VM. På onsdagen friades Jensen ? men med hänvisning till fel tackling.

BT - 25 apr 14 kl. 11:23

Frias efter tio år i fängelse

Efter tio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

TA - 25 apr 14 kl. 11:52

Frias efter tio år i fängelse

Efter tio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.
66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

BT - 25 apr 14 kl. 13:30

Frias efter över nio år i fängelse

Efter över nio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

BT - 25 apr 14 kl. 11:57

Frias efter nio år i fängelse

En man som avtjänat tio år i fängelse frias av hovrätten från alla anklagelser om flera grova våldtäkter på sin dotter. En man som avtjänat tio år i fängelse frias av hovrätten från alla anklagelser om flera grova våldtäkter på sin dotter. 66-åringen är därmed den person i Sverige som i modern tid suttit i fängelse längst på grund av en felaktig dom.

DI - 01 okt 18 kl. 16:44

Alexander Ernstberger: Åklagaren förstår inte branschen

Allras storägare och vd Alexander Ernstberger är inte förvånad över åtalet mot honom och ytterligare tre personer. Men han tillbakavisar alla anklagelser och är mycket kritisk till åklagaren. "Han har fel i sak och har inte förstått hur branschen fungerar", säger han till Di..

GT - 23 jul 14 kl. 12:43

Åklagare tryckte fel – då gick yxrånaren fri

JÖNKÖPING. Konsumaffären i Forserum blev i fredags utsatt för ett rån där en man, beväpnad med yxa, fick med sig kontanter. Den misstänkte 19-åringen skulle egentligen ha häktats, men jouråklagaren tryckte på fel knapp.

Expressen - 24 feb 17 kl. 12:20

Michelle dog i arresten – polisen gjorde inte fel

Utredningen kring händelsen när Michelle, 20, dog i en cell på polishuset i Lund läggs ner.Enligt åklagaren har inga fel begåtts av någon polisanställd.– Det är bedrövligt.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Seafire AB (publ) ser en stabil efterfrågan

Seafire ser en stabil och ökande efterfrågan i koncernens större bolag under första kvartalet och särskilt under mars 2020..

DI - just nu

Christian Berner vidtar besparingsåtgärder i spåren av corona

Teknikhandelsbolaget Christian Berner aviserar besparingsåtgärder samt skjuter upp årsstämman på grund av coronaviruspandemin..

DI - 5 minuter sedan

Diamantjätten ställer in auktion

Den världsledande diamantförsäljaren De Beers har tagit beslutet att helt ställa in årets tredje försäljningscykel (auktion) på grund av….

DI - 5 minuter sedan

Sedana Medical rusar efter försäljningsprognos

Medicinteknikbolaget Sedana Medical rusar med nästan 18 procent på måndagen efter att bolaget meddelat att man räknar med en….

DI - 15 minuter sedan

Lesjöfors verksamhet i Kina tillbaka i normal drift

Beijer Almas fjädertillverkare Lesjöfors har återgått till normalläge i sin kinesiska produktion men leveranserna till fordonsindustrin har….

DI - 15 minuter sedan

Tysk ventilator-jätte varnar för utbudsproblem

Det tyska medicinteknikbolaget Drägerwerk varnar för att den globala efterfrågan på ventilatorer i och med utbrottet av covid-19 kommer att….

DI - 30 minuter sedan

American Express ger bort allt reklamutrymme till restauranger

Tomma restauranger, till följd av coronakrisen, innebär ökad arbetslöshet och livsverk som går i kras..

DI - 30 minuter sedan

Hotellkedjan öppnar upp för bostadssökande och vårdpersonal

För att rädda hotelljobb går Elite Hotels ihop med Blocket Bostad och hyr ut till bostadssökande..

DI - 30 minuter sedan

Köprådet föll platt – fyndchans i utbombad nischbank

Rådet att köpa nischbanken föll platt. Inriktningen mot konsumenter och detaljhandel ökar osäkerheten..

DI - 30 minuter sedan

Stigande Europaräntor – pundet pressas efter sänkt kreditbetyg

Tyska statspappersräntor sjunker påtagligt i förmiddagens handel på måndagen. Euron handlas samtidigt lägre mot dollarn än toppnoteringarna….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.