YA > Nyheter

Monday, 30 March, 11:03

YA - 17 feb 20 kl. 00:10

Digitant på besökFörfattaren och journalisten Malin Perlherden kommer i veckan på besök till Tomelilla. Med sig har hon boken ”Digitant...", om ett enklare och roligare liv på nätet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Malin Perlherden, Tomelilla, Digitant

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digitant, besök
Aftonbladet - 15 minuter sedan

Tränarens besök har skapat spekulationer

▸ Besökte U23-matchen ✓ Fagerlunds PL-svep.

HBL - 08 jul 13 kl. 07:00

Besöksförbud utfärdas i varierande grad

Behandlingen av besöksförbud strandar ofta på att den som är i behov av skydd inte dyker upp i tingsrätten. Den stora sannolikheten för att processen torkar ihop minskar på polisens vilja att utfärda besöksförbud, säger forskardoktorn Mirka Smolej.

?

YLE - 11 sep 17 kl. 05:02

Tjänstemän låter förstöra riksdagens besökarlistor - trots att HFD har beslutat att de är offentliga

För mer än tre år sedan frågade vi oss inom Svenska Yle om man kunde göra en journalistisk granskning av vilka personer som riksdagsledamöterna tar emot i riksdagshuset. En analys av besökarna under en längre tid kunde till exempel ge namn på personer med täta kontakter till riksdagsledamöterna. En sådan lista kan gömma nyheter och överraskningar, kanske till och med påverkningsförsök som allmänheten vore betjänt av att känna till.

YLE - 24 aug 15 kl. 14:58

Hoas besöker studentbostäder utan lov

Helsingforsregionens studentbostadsstiftelse Hoas går in hyresgästers bostäder utan förvarning. Det är definitivt olagligt och fråga om hemfridsbrott, säger en advokat till Yle Huvudstadsregionen. - För någon vecka sedan låg det en lapp på köksbordet när jag kom hem.

BT - 17 feb 14 kl. 16:37

SD-besök upprör fackklubb

IF Metallklubben på Volvo CE i Eskilstuna är kritisk till att företaget tar emot SD-ledaren Jimmie Åkesson på ett besök. – Det är litet beklämmande, säger vice klubbordförande Robert Fredriksson. Besöket ingår i en SD-turné riktad mot traditionella S-fästen i landet.

UT - 27 feb 14 kl. 11:11

Inte fler besök trots ökade öppettider hos turistbyrån

Trots en satsning på utökade öppettider, ligger antalet besökare i Ulricehamns turistbyrå kvar på samma nivå. – Det är besöken på vår hemsida som ökar i stället, konstaterar Ulrika Geereadts, vd för Näringsliv Ulricehamn AB. Inför sommarsäsongen 2013 satsade bolaget på utökade öppettider i turistbyrån i Ulricehamn.

YA - 05 okt 14 kl. 06:30

Flest besökare efter Äppelmarknaden

Foto: Anette Sjöstrand
Cirka 20 000 besökare kommer årligen till Äppelmarknaden i Kivik. Men minst lika många besöker hamnplan veckorna efter marknaden. Eftermarknaden är nu något arrangörerna vill utveckla.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 11:31

SessionCam förenklar analysen av besökarnas beteende på din hemsida!

Att få bra information om hur besökare beter sig på din hemsida är nödvändigt för att kunna göra upplevelsen så bra som möjligt. Ett enkelt flöde för besökaren ökar även möjligheterna för konvertering. Men hur ska du få reda på var kunden stöter på utmaningar?

Skånskan - 13 nov 16 kl. 19:54

Gratis på Moderna gav färre besökare

Malmö I februari blev det gratis inträde på 18 centralmuseer i Sverige. Det enda museet i Skåne som berörs av reformen visar en minskning med 4 600 besökare för årets första nio månader. Dardel 2015 drog mer än fritt inträde.

YLE - 12 jul 17 kl. 11:58

Betydligt färre besöker Skanslandet i år - antalet besökare har sjunkit med över hälften

Antalet personer som besöker Skanslandet har minskat med över 50 procent jämfört med i fjol. Det uppger JT-Line, som trafikerar båtrutten från Salutorget till Skanslandet. JT-Lines vd Juha Tiilikainen säger att ön hade 24 000 besökare under maj och juni månad förra året.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Ruta krossades på bil – handväska stals

Våren är på väg, och många passar på att göra utflykter i naturen. Det gäller dock att inte förvara något värdefullt i bilen när man lämnar den..

YA - 15 minuter sedan

Nervösa kockar gör upp i "Mästerkock"-finalen

Snart korar TV4 sin tionde mästerkock – och bland finalisterna är nervositeten påtaglig..

YA - 10 minuter sedan

Bankaktier faller efter slopade utdelningar

Aktien i Unicredit, Italiens största bank, faller med nästan 5 procent på Milanobörsen sedan banken dragit tillbaka ett förslag om utdelning och återköp av aktier. Beslutet ligger i linje med rekommendationer från Europeiska centralbanken (ECB)..

YA - 30 minuter sedan

Fyra böter utfärdade på motorträff

Motorträffarna på Sjöbo väst fortsätter. .

YA - 45 minuter sedan

En misstänkt för vårdslöshet efter nattliga olyckan – hög fart när bilen voltade

En person i 20-årsåldern misstänks för vårdslöshet efter olyckan på Stora Tolångavägen under natten till lördagen. .

YA - 30 minuter sedan

Renare luft i Europa i viruskrisens spår

Minskad biltrafik och nedstängda fabriker har gett renare luft i Europas storstäder, visar nya satellitbilder..

YA - 1 timme sedan

Gränslös tanklöshet

Danskarna är upprörda. Alla hemvändande danskar sätts i obligatorisk karantän. Men svenskar som arbetspendlar reser fritt fram och tillbaka över sundet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.