GT > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:54

GT - 15 feb 20 kl. 07:00

Hugo, 1, har genomgått 34 cellgiftsbehandlingarNär Hugo var 3,5 månader fick föräldrarna Sara Helin och Pernilla Andreasson förklaringen till varför han varit så sjuk.– Han hade en stor tumör i hjärnan. Det beskedet var som ett dråpslag, säger Sara.– Sedan dess har han varit nere och vänt i graven ett antal gånger, berättar Pernilla.Men mot alla odds lever Hugo och fyller snart 1,5 år.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Hugo, Sara Helin, Pernilla Andreasson, Sara, Pernilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hugo1 har , genomgått34 , cellgiftsbehandlingar
BT - 06 mar 13 kl. 08:06

Hugo Chavéz har avlidit

President Hugo Chávez förlorade kampen mot cancern. Den 58-årige socialistledaren styrde Venezuela i 14 år. ?

YLE - 12 jun 13 kl. 04:42

Alexander blev sjuk i Sverige - trillade ur finländskt socialskydd

Alexander Winberg, 22, hade otur. Han drabbades av två allvarliga sjukdomar under tre studieår i Sverige. Men inte nog med det.

YLE - 12 jun 13 kl. 04:54

Han blev sjuk i Sverige - trillade ur finländskt socialskydd

Alexander Winberg, 22, hade otur. Han drabbades av två allvarliga sjukdomar under tre studieår i Sverige. Men inte nog med det.

Expressen - 29 nov 13 kl. 10:19

Martin har besegrat cancern - två gånger

Han opererades för testikelcancer för två år sedan och har under hösten genomgått ett 20-tal cellgiftsbehandlingar och opererat bort en tumör från ena lungan. Sjukdomen hade kunnat knäcka de flesta - men inte Martin Jönsson, 23. För ett par veckor sedan var han tillbaka på innebandyplanen.

Expressen - 18 maj 17 kl. 13:16

Carin kämpar för sitt liv – kan räddas utomlands

Carin  Ahlander drabbades av en cancerform som inte går att operera i Sverige.Däremot kan ett sjukhus i London utföra den till en kostnad för 800 000 kronor.Sedan i januari har tvåbarnsmamman från Hjo och hennes anhöriga samlat in pengar till operationen.

Expressen - 07 sep 19 kl. 19:00

Alice föddes med kroppen täckt av hårda blåmärken

Lilla Alice Ström föddes med leukemi.Under hennes fem månader på jorden har hon genomgått tuffa cellgiftsbehandlingar. Nu återstår en behandling.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Tre bilar i krock på E6 – trafikstörningar

På onsdagsmorgonen har tre bilar krockat på E6 i höjd med Krokslätt i södergående riktning.– Det är en sammanstötning, vi har stängt av en fil, säger Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.Räddningstjänsten varnar för att det kan bli köer vid platsen..

GT - 6 timmar sedan

Skolan rivs – efter föräldrarnas larm

Åkeredsskolan i Göteborg rivs. Detta efter flera larm från föräldrar om att den dåliga miljön har gjort flera elever sjuka, skriver GP..

GT - 8 timmar sedan

”Är inget att hymla om – vi är ruggigt besvikna”

GÖTEBORG. Ny förlust för Frölunda som inte får spelet att stämma.I tabellen har man rasat till en sjätte plats, och har bara en poäng ner till Örebro som är åtta.

GT - 9 timmar sedan

Brand i lägenhet – rökdykare på plats

En brand har utbrutit i en lägenhet i Lysekil.Räddningstjänsten har anlänt till platsen.– Vi kom fram precis och har påbörjat en rökdykningsinsats, uppger räddningstjänsten Mitt Bohuslän..

GT - 10 timmar sedan

Frölunda föll mot jumbon efter stjärnans matchstraff

GÖTEBORG. Frölunda är inne i en mardrömsperiod i SHL.Laget föll i hemmamatchen mot jumbon Leksand med 2–5 efter att Rhett Rakhshani dragit på sig ett matchstraff.

GT - 12 timmar sedan

Ordnade fri bostad åt mamma – chefer får gå

Mamman till en av Bostadsbolagets chefer fick gå förbi den flera år långa bostadskön.Dessutom slapp hon betala hyra.Nu tvingas två chefer bort från det kommunala bolaget i Göteborg.

GT - 13 timmar sedan

Direktpress är på väg mot konkurs

Direktpress ger ut 39 gratistidningar, däribland GöteborgDirekt.Nu dras koncernen med stora förluster och är konkursmässig, enligt uppgifter till Dagens Media. – Det har jag ingen kännedom om, säger Roland Tipner, koncernchef och huvudägare, till tidningen..

GT - 14 timmar sedan

Buss har krockat med fotgängare

En buss har krockat med en fotgängare vid Alelyckan i Göteborg.Polis och ambulans har larmats till platsen.Skadeläget är oklart..

GT - 15 timmar sedan

En kvalitetsstämpel och ett gott betyg till GT:s reportrar

Tack alla läsare och tittare – ni är fler än någonsin som tar del av GT:s innehåll i våra digitala kanaler. Och när vi talar om vikten av lokal journalistik – med allt vad det innebär – menar vi verkligen det. Därför är det så roligt att vi nu är nominerade till ”Årets Redaktion”.

GT - 15 timmar sedan

Kritiserade friskolan håller fortsatt stängt

Tidigare Vetenskapsskolan i Göteborg kommer fortsätta vara stängd tills vidare.Det står klart sedan Högsta domstolen valt att inte ta upp frågan om så kallad inhibition för skolan som fick tillståndet indraget i december.– Det är väldigt trist, för alla elever och alla familjer, säger Jihane Jdidi, nuvarande ägare till skolan som bytt namn till Safirskolan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.