Barometern > Nyheter

Friday, 28 February, 06:44

Barometern - 15 feb 20 kl. 06:00

Ny beläggning lyft för oss motionärerFörra året gjordes en bedömning av landets bästa motionsområden..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny beläggning, lyftför oss , motionärer
DN - 04 nov 14 kl. 15:57

Ny beläggning skyddar den som sväljer batteri

Ingenjörer i USA har tagit fram barnsäkra batterier, försedda med en speciell beläggning som skyddar mot skador om batteriet sväljs..

Barometern - 16 maj 19 kl. 11:41

Ny beläggning på Flanaden

Flanadens förlängda del ska nu få ny beläggning. Fyra rutor förses med plattor i schackmönster. Projektet är ett resultat av ett samarbete mellan Oskarshamns kommun och berörda fastighetsägare som går in som finansiärer..

Barometern - 04 aug 14 kl. 23:48

Över 30 000 såg Charmörer på vift i Krusenstiernska

Krusenstiernska teatern fortsätter att locka en storpublik. – Vi är jättenöjda med sommaren 2014, säger Vicky von der Lancken. Teatern har haft 95 procents beläggning, vilket betyder en publik på 30 000 betalande.

BT - 15 dec 14 kl. 10:04

Vattenrening kan ge pris till entreprenörer

Vattenrening med hjälp av smarta textilier. Inkubatorföretaget Waterweave, byggd på forskning på högskolan, är nominerade till Venture Cup för en innovation som kan bli till stor hjälp i till exempel flyktingläger. Sverige har varit ett av de länder som varit framgångsrikt när det gäller innovationer som hjälper utvecklingsländer.

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 12 kl. 21:45

Fler resenärer på Ängelholms flygplats

Antalet passagerare som reste till och från Ängelholm Helsingborg Airport ökade med sex procent under juni jämfört med samma månad förra året. Totalt flög 34 133 personer till och från Ängelholm under juni.Främst är det antalet resenärer till Bromma och Arlanda som har ökat.?

SmålandsPosten - 23 okt 14 kl. 13:58

Driftiga människor på landet belönade

I början av året förverkligade Jens Ivarsson och Sandra Nilsson sin dröm på Rydet Nyhem i Vederslöv. Utan stöd av banken, men med mycket enträget arbete, blev de mjölkbönder med nytt lösdriftsstall på gården där det inte hade mjölkats på 37 år. Nu har de utsetts till Årets lantbrukare i Kronobergs län.

Cornucopia - 29 sep 13 kl. 08:29

Säker trend: Kanadas pensionärer

Jag har på föreläsningar pratat om säkra långsiktiga trender, varav västvärldens åldrande befolkning är en sådan. Ett sätt att investera utifrån denna säkra trend är i högutdelande kanadensiska skattefria real estate income trusts, REITs. Vid den stora skattereformen som tog bort de högutdelande kanadensiska trusterna, fick REITs fortsätta existera på grund av att de är grundade i realkapital i form av fastigheter, real estate.

DalaDemokraten - 19 maj 14 kl. 08:57

Idrottsprofiler belönas

Centerpartiet uppmärksammar i sin motion att det finns många idrottsutövare i kommunen som gör mycket fina insatser, men det finns ingen rutin för hur detta ska hanteras. De idrottsprofiler som börjat sin bana i bygden blir ofta mycket viktiga ambassadörer för kommunen, sin klubb och hela bygden..

BT - 28 dec 14 kl. 06:15

Kartläggning ? de äger hjärtat av Borås

Borås stadskärna är liten, för att inte säga trång. Det är inte ofta något hus kommer ut till försäljning. När det sker, vill många vara med och lägga bud.

YLE - 14 mar 17 kl. 13:17

Mindre pengar till vägreparationer trots ökat behov

Pengarna kommer inte räcka på långa vägar, menar en ingenjör på NTM-centralen. Vinterns varierande väder kan bidra til en katastrof. I sommar kommer landskapen i Österbotten att få i stort sett lika mycket pengar som i fjol till vägarbeten, men man lägger tre miljoner mindre på beläggning, lappning och märkning.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Efter en brand i en lastbil norr om Ljungby stoppades trafiken på E4:an i flera timmar. Längs E4:an inträffade även flera stora trafikolyckor utanför Nyköping där minst 19 personer skadades..

Barometern - 15 minuter sedan

Oro att anställda ska ta med sig smittan hem

På sina håll finns en oro att personer som varit i områden där coronaviruset sprids ska föra med sig smittan hem. Vissa företag uppmanar anställda att stanna hemma i 14 dagar – men för skolelever och lärare finns inga officiella restriktioner..

Barometern - 30 minuter sedan

”Lyft fram allt positivt i sjukvården”

Regionpolitik ”Det rapporteras dagligen om det som ibland kallas för vårdkrisen. Utan tvekan förekommer det brister i sjukvården, men att det skulle råda någon generell kris i hela landet håller inte vi med om.”.

Barometern - 45 minuter sedan

Alla Bondfilmer till Viaplay

Barometern - 45 minuter sedan

”Äldreomsorgen är inte en integrationsåtgärd”

Äldreomsorg ”För en tid sedan publicerade fackförbundet Kommunal en rapport som visar att problemen med språkförbistringen inom äldreomsorgen i Sverige är stora.”.

Barometern - 45 minuter sedan

Plastskammens offer

I Jössefors utanför Arvika i västra Värmland varslas 27 anställda på grund av den kommande plastskatten. Bruksorten drabbas hårt. .

Barometern - 45 minuter sedan

”Det är svårt att förstå hur ansvariga tänker”

Angående beslut om nedläggning av rehabbassängen i region Kalmar..

Barometern - 45 minuter sedan

Rebecca Sandvall och Emil Wirsén

Barometern - 45 minuter sedan

Minnesord över Ingemar Svanström

Ingemar Svanström, Högsby, har avlidit i en ålder av 67 år..

Barometern - 45 minuter sedan

Minnesord över Sven Carlsson

Sven Carlsson har avlidit i en ålder av 95 år. Han föddes 1924 i Räpplinge församling i Strandtorp på Öland. Han var äldst av fem bröder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.