Barometern > Nyheter

Friday, 28 February, 06:42

Barometern - 15 feb 20 kl. 06:00

Regionen bland ihop siffrornaDet går bra för Regionen Kalmar län läser vi i tidningen. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Regionen Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionenbland , ihop, siffrorna
Nya Wermlands Tidningen - 12 jan 15 kl. 06:00

Fick du ihop siffrorna?

En lagom promenad runt stadskärnan. NKP:s julpromenad var populär. Den gick ut på att samla ihop ett antal siffror och sedan lägga ihop dem till en summa.

Dalarnas tidningar - 28 apr 17 kl. 14:00

Pappers får inte ihop varsel-siffrorna

Förhandlingarna pågår för fullt på Kvarnsvedens pappersbruk efter det senaste varslet.
140 riskerar att förlora jobbet, men Pappers ordförande får inte ihop siffrorna..

SmålandsPosten - 17 nov 14 kl. 06:15

De ska styra den nya regionen

Alliansen förlorade landstingsvalet och den nya regionen kommer att ledas av en ny minoritet. Nu är det klart vilka politiker som får uppdragen och Socialdemokraterna lägger beslag på de allra tyngsta. Från och med årsskiftet slås Landstinget Kronoberg ihop med Regionförbundet Södra Småland och det nya Region Kronoberg bildas.

BT - 17 maj 11 kl. 00:30

Tid att hålla ihop alliansen

Det blev varken rödgrön eller borgerlig majoritet i regionen. Istället har väljarna levererat ett valresultat till de styrande i Vänersborg som påminner om höstens kommunalval i Borås. De rödgröna partierna fick flest röster och flest mandat och Sverigedemokraterna hamnar i en vågmästarställning.

YLE - 12 mar 13 kl. 05:05

Fortsatt dystert i regionen

Det syns ingen ljusning för arbetslösheten och företagsamheten i Raseborgsregionen, säger en prognos. Arbets- och näringsministeriet, tillsammans med NTM-centralen, har utrett utsikterna för de tolv kommande månaderna för de olika regionerna i Finland. För Raseborgsregionen spår man en tung tid med arbetslöshet och negativ utveckling inom näringslivet.

Kristianstadsbladet - 23 sep 11 kl. 06:30

Regionen förlorar 400 miljoner i skatt

Stora personalneddragningar väntar i Region Skåne. Minskade skatte intäkter med 400 miljoner kronor nästa år gör budgetförhandlingarna extra hårda.
MALMÖ.

YLE - 05 dec 14 kl. 04:20

"Vårdsiffror ska tvinga ihop kommuner"

En av de kommuner som drabbas hårdast vid vårdreformen år 2017 är Korsnäs. Kommundirektör Anita Ismark tror att staten använder vårdsiffrorna för att få fram kommunfusioner. - Det blir tufft det här.

Dagensanalys.se - 03 okt 17 kl. 08:33

MMS lanserar de första Total TV-siffrorna för reklam

MMS har lanserat de första Total TV-siffrorna. Det innebär att vi i Sverige för första gången kan se en sammantagen räckvidd och frekvens på reklamkampanjer som har gått både i TV och online. I våras släppte MMS räckvidder och målgruppsdata för online-kampanjer.

Sydsvenskan - 26 mar 12 kl. 08:30

Målet måste vara att öka den ekonomiska tillväxten i regionen genom att ta vara på den tillgång som ungdomar och människor med annan etnisk bakgrund utgör. I detta arbete har vi alla ett ansvar oavsett vilken sektor vi representerar.

Skåne har lägst sysselsättningsgrad av alla län i Sverige. Det avspeglar sig i att Skåne också har den största andelen invånare som saknar beskattningsbara förvärvsinkomster. Det skriver Ingrid Bengtsson-Rijavec, tillförordnad regiondirektör i Region Skåne.

BT - 10 okt 14 kl. 23:23

En militär ska ta befälet i regionen

Förra gången Moderaterna styrde Västra Götaland slutade det med borgerligt sammanbrott år 2000. Men det är länge sedan. Nu tar 62-årige göteborgaren Johnny Magnusson ledningen för en fempartimajoritet som förväntansfulla miljöpartister redan döpt till ”det grönblåa samarbetet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Efter en brand i en lastbil norr om Ljungby stoppades trafiken på E4:an i flera timmar. Längs E4:an inträffade även flera stora trafikolyckor utanför Nyköping där minst 19 personer skadades..

Barometern - 15 minuter sedan

Oro att anställda ska ta med sig smittan hem

På sina håll finns en oro att personer som varit i områden där coronaviruset sprids ska föra med sig smittan hem. Vissa företag uppmanar anställda att stanna hemma i 14 dagar – men för skolelever och lärare finns inga officiella restriktioner..

Barometern - 30 minuter sedan

”Lyft fram allt positivt i sjukvården”

Regionpolitik ”Det rapporteras dagligen om det som ibland kallas för vårdkrisen. Utan tvekan förekommer det brister i sjukvården, men att det skulle råda någon generell kris i hela landet håller inte vi med om.”.

Barometern - 30 minuter sedan

Alla Bondfilmer till Viaplay

Barometern - 45 minuter sedan

”Äldreomsorgen är inte en integrationsåtgärd”

Äldreomsorg ”För en tid sedan publicerade fackförbundet Kommunal en rapport som visar att problemen med språkförbistringen inom äldreomsorgen i Sverige är stora.”.

Barometern - 45 minuter sedan

Plastskammens offer

I Jössefors utanför Arvika i västra Värmland varslas 27 anställda på grund av den kommande plastskatten. Bruksorten drabbas hårt. .

Barometern - 45 minuter sedan

”Det är svårt att förstå hur ansvariga tänker”

Angående beslut om nedläggning av rehabbassängen i region Kalmar..

Barometern - 45 minuter sedan

Rebecca Sandvall och Emil Wirsén

Barometern - 45 minuter sedan

Minnesord över Ingemar Svanström

Ingemar Svanström, Högsby, har avlidit i en ålder av 67 år..

Barometern - 45 minuter sedan

Minnesord över Sven Carlsson

Sven Carlsson har avlidit i en ålder av 95 år. Han föddes 1924 i Räpplinge församling i Strandtorp på Öland. Han var äldst av fem bröder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.