Barometern > Nyheter

Friday, 28 February, 06:26

Barometern - 15 feb 20 kl. 06:00

City Gross: ”Priserna kan skilja sig”
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Gross

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: City, Gross, Prisernakan , skiljasig
BT - 12 dec 12 kl. 17:00

Maxi och City Gross kritiska

På både Ica Maxi och på City Gross är man mycket kritisk till PRO:s undersökning. Detta trots att båda kedjorna tidigare har använt sig av den i sin marknadsföring. ?

Dagens PS - 29 okt 18 kl. 07:51

City Gross satsar på e-handel

Livsmedelskedjan City Gross satsar stort på e-handel. Några planer på börsen har samtidigt inte ägarkonglomeratet Bergendahls. Det rapporterar Dagens industri.

BT - 26 jun 13 kl. 17:08

City Gross leverans kan vara olaglig

City Gross blir första dagligvarukedja i Sverige att erbjuda möjligheten att beställa vin för den som köper matkedjans färdigpackade matkassar. Oacceptabelt och allvarligt menar kritiker ? och det kan vara fråga om langning.

Skånskan - 28 nov 19 kl. 18:30

City Gross kom i bakvattnet

lund När Lunds kommun gjorde om in- och utfartsvägarna till Mobiliaområdet, fick City Gross plötsligt ett sämre läge. Försäljningen föll och nu tvingas företagsledningen att stänga butiken.
Kommunen vill inte ta ansvar för det som har skett, utan menar att fastighetsägarna var positiva till de förändringar som föreslogs.

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 08:30

Hammar får nya City Gross

Foto: Scanpix
Det blir ingen City Gross vid infarten till Kristianstad. Bergendahlsgruppen har ett avtal med Hammarshus-konsortiet om en butik i handelscentrumet i Hammar.
?

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 13 kl. 13:13

Systembolaget anmäler City Gross

Arkivfoto: Scanpix
Systembolaget polisanmäler City Gross och företaget Winefinder, som börjat sälja alkohol över nätet.
"Det är nu oerhört viktigt att regering och riksdag tydliggör vem som har rätt att sälja alkohol i Sverige och vem som inte har det", säger Systembolagets vd Magdalena Gerger i pressmeddelandet.Matkedjan City Gross har exempelvis börjat sälja alkohol tillsammans med sin matkasse via internet, och kassen kan även hämtas ut i butik.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 16:45

Åklagaren lägger ner vin-målet mot City Gross

Foto: Scanpix
Åklagaren beslutade på fredagen att lägga ned förundersökningen mot City Gross, för att de i somras kompletterade den matkasse man säljer till hushållen med möjligheten att köpa vin till.
– Vi är inte förvånade över åklagarens beslut att Systembolagets polisanmälan saknar grund, eftersom vi hela tiden känt trygghet i att vi följer gällande lagstiftning. Det ligger i sakens natur att vi ifrågasätts när vi utmanar och försöker skapa kundnytta genom att göra saker som ingen gjort tidigare, säger Johan Johnsson, vice VD på City Gross.

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 09:35

Systembolaget anmäler City Gross

Foto: Scanpix
Bergendahls butikskedja City Gross fortsätter att dra på sig olika former av anmälningar. Den här gången är det Systembolaget som polisanmäler deras nätförsäljning av starkvin.
Systembolagets vd Magdalena Greger gick i ett pressmeddelande under tisdagen till angrepp mot företag som, hon anser, utmanar spritmonopolet.?

Dagensanalys.se - 21 mar 19 kl. 19:55

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Kristianstadsbladet - 10 feb 12 kl. 06:30

City Gross etablerar nya butiker

Bergendahls Food kommer att etablera fem nya City Gross under de kommande två åren. Bland annat i Hässleholm och Kristianstad.
HÄSSLEHOLM.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

”Lyft fram allt positivt i sjukvården”

Regionpolitik ”Det rapporteras dagligen om det som ibland kallas för vårdkrisen. Utan tvekan förekommer det brister i sjukvården, men att det skulle råda någon generell kris i hela landet håller inte vi med om.”.

Barometern - 15 minuter sedan

Alla Bondfilmer till Viaplay

Barometern - 30 minuter sedan

”Äldreomsorgen är inte en integrationsåtgärd”

Äldreomsorg ”För en tid sedan publicerade fackförbundet Kommunal en rapport som visar att problemen med språkförbistringen inom äldreomsorgen i Sverige är stora.”.

Barometern - 30 minuter sedan

Plastskammens offer

I Jössefors utanför Arvika i västra Värmland varslas 27 anställda på grund av den kommande plastskatten. Bruksorten drabbas hårt. .

Barometern - 30 minuter sedan

”Det är svårt att förstå hur ansvariga tänker”

Angående beslut om nedläggning av rehabbassängen i region Kalmar..

Barometern - 30 minuter sedan

Rebecca Sandvall och Emil Wirsén

Barometern - 30 minuter sedan

Minnesord över Ingemar Svanström

Ingemar Svanström, Högsby, har avlidit i en ålder av 67 år..

Barometern - 30 minuter sedan

Minnesord över Sven Carlsson

Sven Carlsson har avlidit i en ålder av 95 år. Han föddes 1924 i Räpplinge församling i Strandtorp på Öland. Han var äldst av fem bröder..

Barometern - 30 minuter sedan

Caroline och Kristian Faleström

Barometern - 30 minuter sedan

Caroline Johansson och Johan AnderbergOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.