Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 29 February, 12:07

Blekinge Läns tidning - 15 feb 20 kl. 05:00

Hamnchef anklagas för trakasserierHamnchef Pelle Pettersson i Karlskrona ska ha utsatt medarbetare för kränkande särbehandling och diskriminering. Det konstaterar en konsultrapport om arbetsmiljön på hamnenheten. Chefen ska bland annat ha benämnt en anställd som ”bitterfitta”..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Pelle Pettersson, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hamnchef, anklagasför , trakasserier
Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 14:00

Chatt om sexuella trakasserier

Foto: TCO
Naiti del Sante, jurist på TCO, chattade om rättigheter och skyldigheter på arbetsplatser.

besviken på Tetra Pak: Det verkar tråkigt nog vara ett återkommande problem att tjejer/kvinnor som blir utsatta inte blir trodda av varken män eller kvinnor utan får mer eller mindre skylla sig själv. Hur kan man oavsett kön skaffa bevis för att trakaserier pågår och därmed förhoppningsvis bli tagen på allvar?

Dagens PS - 21 nov 18 kl. 07:21

Tung vd anklagas för trakasserier

Statliga Sveaskogs vd P-O Wedin anklagas för trakasserier av de kvinnliga medlemmarna i ledningen, skriver Dagens industri. De fyra kvinnorna har i ett brev till ägaren statens representant i styrelsen, Leif Ljungqvist, informerat om den ohållbara situationen efter att tidigare inte fått gehör från styrelseordförande Eva Färnstrand. Brevet ledde till en utredning där också en av männen inom ledningen uppfattat att det förekom trakasserier.

Expressen - 27 nov 13 kl. 13:33

Radioprofil anmäld för sexuella trakasserier

Eddie "Piolin" Sotelo anklagas för sexuella trakasserier av sina anställda. Han anklagas för att ha tvingat dem att se på när han bajsat. Han nekar till anklagelserna..

Expressen - 13 jul 16 kl. 19:05

Ambassadör anklagas för trakasserier

Finlands ambassadör i Sverige, Jarmo Viinanen, anklagas för sexuella trakasserier, skriver flera finska medier. Nu pågår en internutredning. Finska utrikesministeriet har gjort en inspektion på ambassaden i Stockholm..

Expressen - 06 aug 17 kl. 10:20

Tv-stjärnan anklagas för sexuella trakasserier

Programledaren och den konservativa debattören Eric Bolling på Fox News anklagas nu för sexuella trakasserier mot kvinnliga kolleger, detta uppger Huff Post Detta är inte första gången i vår som en tv-profil på Fox News har hamnat i blåsväder. I våras anklagades även programledaren Bill O'Reilly för att ha sextrakasserat andra medarbetare..

SVT - 15 nov 17 kl. 21:14

SVT-profil anklagas för sexuella trakasserier

En SVT-profil anklagas nu för sexuella trakasserier och grova övergrepp. Övergreppen ska ha skett på mannens tidigare arbetsplats. – Vi hade ingen anledning att tvivla på kvinnan.

Expressen - 20 nov 17 kl. 18:29

IF Metall-funktionärer anklagas för trakasserier

Även IF Metall dras in i #metoo-reaktionerna.Nu anklagas flera fackliga funktionärer för sexuella trakasserier, skriver ETC.En kvinna säger till tidningen att hon fick kämpa för att någon i organisationen skulle reagera.

Expressen - 20 nov 17 kl. 19:53

Senator anklagas för sexuella trakasserier – igen

Den demokratiska toppolitikern Al Franken anklagas för andra gången för sexuella trakasserier. Lindsay Menz, 33, uppger till CNN att Franken klämde henne på rumpan 2010.Tafsandet ska ha ägt rum i samband med att de två poserade för en bild som Menz man tog.

Expressen - 21 nov 17 kl. 12:31

Tv-profilen anklagas för sexuella trakasserier

"American Idol"-programledaren Ryan Seacrest anklagas för sexuella trakasserier.Kvinnans advokat ska ha begärt ett åttasiffrigt belopp för tystnad.Om programledaren inte gick med på det hotade advokaten att gå till medierna, skriver TMZ..

DN - 27 nov 17 kl. 18:32

Riksdagsledamot i MP anklagas för systematiska trakasserier och sexuella närmanden

En riksdagsledamot för Miljöpartiet anklagas för sexuella närmanden och trakasserier.  Trots att kvinnor har larmat om mannens beteende i över tio års tid har han suttit kvar på sina höga poster – och kommit in i riksdagen. En partimedlem vittnade redan 2014 om att riksdagsledamoten förgripit sig på hennes bebis..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Andersson pressade Johaug

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Turkiet öppnar gränserna för migranter

Turkiets president Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna och inte längre hindrar flyktingar som vill ta sig till Europa havs- eller landvägen..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Negativa virustester i cykelloppet

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

TT-FLASH: Turkiet öppnar gräns för migranter

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna för flyktingar som vill ta sig till Europa, enligt AFP..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tidspusslande Ronnebyparet får njuta i herrgårdsmiljö

Här är Ronnebyparet som går omlott på jobbet. Röda dagar såväl som vardagar och nätter. – På så sätt finns alltid någon hemma för barnens skull.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vi vann biobiljetterna

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Elin Thornberg: Vem kan värja sig mot ”Piga och dräng”?

Andra chansen är här – med de en gång ratade bidragens chans till revansch. Elin Thornberg tror att de tidigare favorittippade manliga bidragen nu kommer få upprättelse..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De vann den lyxiga herrgårdsövernattningen

Hitta flytets nya digitala satsning är tänkt att ge våra prenumeranter lite mer. Som till exempel det tidspusslande Ronnebyparet som nu får njuta av en lyxig övernattning i herrgårdsmiljö..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Därför smittas du lätt av virus på flygplan

Trångt, nära och stilla. Flygplan är en underbar plats för virus, som lätt kan sprida sig mellan de närmsta stolsraderna..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Turkiet öppnar gränsen för migranter

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.