Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 29 February, 11:28

Blekinge Läns tidning - 15 feb 20 kl. 04:30

Orsakerna till konditoriets konkurs kan spåras långt bakåt i tidenÄgarbolaget bakom gamla konditori Gylles fick till slut slänga in handduken. Orsakerna till konkursen i augusti 2019 går långt tillbaka i tiden, enligt konkursutredningen..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Gylles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orsakernatill , konditoriets, konkurskan , spåras, långt, bakåti , tiden
Affärsvärlden - 24 apr 12 kl. 07:07

Orsakerna bakom årets största ras

Verkstadsaktierna tog mycket stryk när Stockholmsbörsen föll med hela 4,6 procent igår. Här är några möjliga orsaker bakom raset..

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 22:30

Ängelholm på väg mot konkurs

Superettanklubben Ängelholm är på väg att gå i konkurs. Om det blir verklighet räknas tabellen om. I så fall blir Hammarby vinnaren.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 22:30

Ängelholm på väg mot konkurs

Superettanklubben Ängelholm är på väg att gå i konkurs. Om det blir verklighet räknas tabellen om. I så fall blir Hammarby vinnaren.

YLE - 30 sep 14 kl. 10:46

"Talvivaarasanering kan jämföras med konkurs"

Gruvbolaget Talvivaara har i dag lämnat in ett förslag om företagssanering till Esbo Tingsrätt. Utredningsmannen Pekka Jaatinen konstaterar att den realiseringssanering som han föreslår kan jämföras med konkurs. Enligt förslaget ska nästan hela företagets skuld på över en miljard avskrivas.

Sydsvenskan - 20 apr 13 kl. 06:30

Orsakerna kan vara flera

Både Trafikverket och Strabag gör just nu omfattande undersökningar av vägens kvalitet och vad som behöver göras för att förvandla den till en anständig motorväg för de omkring 9?000 fordon som passerar varje dygn.??Det kan finnas olika orsaker.

YLE - 29 sep 15 kl. 18:28

"Alltför snabba svängar bakom Finlands Pisa-ras"

Det kanske behövs en outsider för att se på orsakerna bakom Finlands ras i Pisa-rankning. Så resonerade Magma när tankesmedjan bjöd in forskaren Gabriel Heller Sahlgren med stark förankring i Storbritannien, bland annat i London School of Economics. Man bör se längre bakåt i historien för att hitta orsakerna till raset, är hans utgångspunkt.

BT - 12 jul 12 kl. 15:02

Dalsjöfors GoIF i konkurs

Förra året låg klubben i damallsvenskan. Vid lunchtid i dag tvingades Dalsjöfors Goif lämna in en ansökan om konkurs. ?

BT - 12 jul 12 kl. 15:02

Dalsjöfors GoIF begär sig i konkurs

Förra året låg klubben i damallsvenskan. Vid lunchtid i dag tvingades Dalsjöfors Goif att lämna in en ansökan om konkurs. ?

SmålandsPosten - 29 nov 13 kl. 19:53

Kritiserad förskola i konkurs

Omstridda privata Carisma musikförskola kommer att begäras i konkurs under veckan som kommer. Av Lärarförbundet men i samförstånd med ägarna. – Vi har haft det ansträngt med ekonomin en längre tid och vi har inte fått det att gå ihop, säger ägaren och kommunpolitikern Andreas Ekman (M)
De bakomliggande skälen till den dåliga ekonomin är Växjö kommuns nya ersättningssystem till förskolorna men också en hög personaltäthet, enligt Andreas Ekman.

Kristianstadsbladet - 29 nov 13 kl. 22:48

Privatägd förskola i konkurs


Den privata musikförskolan Carisma i Växjö kommer att begäras i konkurs nästa vecka. - Vi har haft det ansträngt med ekonomin en längre tid och vi har inte fått det att gå ihop, säger ägaren och kommunpolitikern Andreas Ekman (M) till Smålandsposten på nätet.Handelsbolaget var nära en likvidation redan i våras när Ekamans fru Miyriam Ekman, tidigare kommunpolitiker, försattes i personlig konkurs.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Turkiet öppnar gränserna för migranter

Turkiets president Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna och inte längre hindrar flyktingar som vill ta sig till Europa havs- eller landvägen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Negativa virustester i cykelloppet

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Turkiet öppnar gräns för migranter

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna för flyktingar som vill ta sig till Europa, enligt AFP..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tidspusslande Ronnebyparet får njuta i herrgårdsmiljö

Här är Ronnebyparet som går omlott på jobbet. Röda dagar såväl som vardagar och nätter. – På så sätt finns alltid någon hemma för barnens skull.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vi vann biobiljetterna

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Elin Thornberg: Vem kan värja sig mot ”Piga och dräng”?

Andra chansen är här – med de en gång ratade bidragens chans till revansch. Elin Thornberg tror att de tidigare favorittippade manliga bidragen nu kommer få upprättelse..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

De vann den lyxiga herrgårdsövernattningen

Hitta flytets nya digitala satsning är tänkt att ge våra prenumeranter lite mer. Som till exempel det tidspusslande Ronnebyparet som nu får njuta av en lyxig övernattning i herrgårdsmiljö..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Därför smittas du lätt av virus på flygplan

Trångt, nära och stilla. Flygplan är en underbar plats för virus, som lätt kan sprida sig mellan de närmsta stolsraderna..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Turkiet öppnar gränsen för migranter

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Erdogan till Putin: Ur vägen

Turkiet har bombat en kemisk stridsvapenfabrik i syriska Aleppo, uppger en turkisk armékälla. Totalt uppges 45 av den syriska regimens soldater ha dödats i turkiska attacker under det senaste dygnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.