BT > Nyheter

Friday, 28 February, 05:43

BT - 15 feb 20 kl. 04:00

Sverige satsar på fel klimatåtgärderÄr jag en klimatförnekare? Nej, det är jag inte, men vi satsar på fel åtgärder, skriver Leif Petzäll..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Leif Petzäll

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, satsar, fel, klimatåtgärder
Supermiljöbloggen - 30 okt 15 kl. 14:02

Ny FN-rapport: Ländernas klimatåtgärder räcker inte

Inför FN:s klimattoppmöte i Paris 30 november-11 december så har världens länder fått presentera vilka klimatåtgärder de tänker genomföra. 
Idag presenterade FN en rapport där de sammanställt ländernas klimatåtgärder inför klimattoppmötet i Paris och konsekvenserna av dem. Totalt har 146 länder rapporterat vilka klimatåtgärder de tänkt genomföra, dessa 146 länder står tillsammans för 86 % av de globala växthusgasutsläppen.

Nyan - 19 nov 18 kl. 13:25

Socialdemokraterna satsar på klimat och trygghet

Socialdemokraterna går in i valrörelsen med krav på klimatåtgärder, trygghet och rättvisa. Partikongressen på lördagen antog partiets valfrågor i de tre valen nästa år. Med på kongressen fanns även representanter för systerpartiet i Sverige och LO.

UNT - 06 sep 19 kl. 10:44

Miljarder till klimatåtgärder i budget

Regeringen satsar totalt 2,9 miljarder på olika klimatåtgärder..

DN - 06 sep 19 kl. 12:03

Miljarder till klimatåtgärder i budget

Nästa år satsar regeringen totalt 2,9 miljarder kronor på olika miljö- och klimatåtgärder..

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 15:07

Djurarter hotas trots klimatåtgärder

Människans exploatering av hav och land slår hårt mot världens djur, och den globala uppvärmningen väntas inte göra situationen bättre. Klimatåtgärder kan dessutom riskera att stjälpa mer än hjälpa.
- Globalt sett är det ett ohyggligt starkt tryck på de kvarvarande naturmiljöerna.

BT - 30 sep 14 kl. 15:07

Djurarter hotas trots klimatåtgärder

Människans exploatering av hav och land slår hårt mot världens djur, och den globala uppvärmningen väntas inte göra situationen bättre. Klimatåtgärder kan dessutom riskera att stjälpa mer än hjälpa. - Globalt sett är det ett ohyggligt starkt tryck på de kvarvarande naturmiljöerna.

BT - 30 sep 14 kl. 15:11

Djuren hotas av klimatåtgärder

Människans exploatering av hav och land slår hårt mot världens djur, och den globala uppvärmningen väntas inte göra situationen bättre. Klimatåtgärder kan dessutom riskera att stjälpa mer än hjälpa. – Globalt sett är det ett ohyggligt starkt tryck på de kvarvarande naturmiljöerna.

Regeringen - 06 apr 17 kl. 08:19

Regeringen föreslår ytterligare en halv miljard på klimatåtgärder

Klimatklivet är en av regeringens viktigaste satsningar för att få igång klimatåtgärder över hela landet. I vårändringsbudgeten föreslår regeringen att Klimatklivet stärks med ytterligare 500 miljoner kronor under 2017 för att öka takten i omställningen till ett fossilfritt Sverige. Detta är en nyhet ur budgetöverenskommelsen mellan regeringen och Vänsterpartiet..

UNT - 26 sep 15 kl. 12:18

ADB satsar på klimatåtgärder

Asiens utvecklingsbank (ADB) kommer att dubbla sina årliga utlåningar till länder som arbetar med att minska miljöpåverkan, framkom det vid FN-toppmötet i New York..

Corren - 26 sep 15 kl. 12:18

ADB satsar på klimatåtgärder

Asiens utvecklingsbank (ADB) kommer att dubbla sina årliga utlåningar till länder som arbetar med att minska miljöpåverkan, framkom det vid FN-toppmötet i New York..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hon ska hjälpa herrarna till Vasaloppsseger

Damfavoriten Britta Johansson Norgren ska hjälpa de manliga lagkamraterna att vinna Vasaloppet..

BT - 15 minuter sedan

Bidrag till utsatta barnfamiljer släpar efter

För de barnfamiljer som har det sämst ställt behövs barnbidrag, bostadsbidrag och underhållsstöd för att få livet att gå ihop. Men om politikernas ambition är att stöden ska minska inkomstklyftor måste de höjas regelbundet, anser Försäkringskassan. Något som inte varit självklart under 2000-talet..

BT - 15 minuter sedan

Större chans att lösa ett Palmemord i dag

Om en svensk statsminister skulle skjutas till döds på öppen gata är chansen att få fast mördaren större i dag än vad den var 1986 när Olof Palme dödades..

BT - 15 minuter sedan

Industrin vill ha snabbt krisavtal mot virus

Det brådskar med att få ett krisavtal på plats som kan möta allvarliga effekter av virussmittan. Avtal om så kallat korttidsarbete står högt på industrins önskelista inför dagens träff med regeringen..

BT - 45 minuter sedan

Showproducent från Hindås gör Wallmansshow i Göteborg

Dansaren och musikalartisten Ola Grönberg från Hindås sadlade om och bytte plats till kulisserna. Nu står han bakom Wallmans kommande Göteborgssatsning ”Dinner party”..

BT - 45 minuter sedan

90-talsfest ska locka tillbaka publiken till klubben

Skärtorsdagen har tappat sin status som utgångskväll. Nu hoppas klubbfixaren Gino Pettersson locka ut boråsarna igen med en 90-talskväll på Grand. – Vi vill locka de som inte alltid går ut, säger han..

BT - 45 minuter sedan

Första coronafallet i Nigeria

BT - 1 timme sedan

Virus stoppar K-pop-konserter

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.