BT > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:02

BT - 15 feb 20 kl. 04:00

Vi vill veta hur genuspedagogiken tillämpas i BoråsSvar till Andreas Ekström (S), BT 11/2..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Andreas Ekström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi vill vetahur , genuspedagogiken, tillämpasi , Borås
Cornucopia - 18 aug 17 kl. 11:28

När inte lagar tillämpas hjälper inte hårdare lagstiftning

Våra populistiska politiker skriker hela tiden om hårdare lagar mot ditten och datten, så fort de får frågor kring t ex brottslighet, terrorism, kriminalitet och annan dålig stämning. Men när lagarna ändå inte tillämpas så hjälper inte hårdare lagstiftning. Utan ett fungerande rättsväsende är hårdare lagstiftning meningslöst.

Cornucopia - 01 apr 18 kl. 19:56

Så hur ska miljözonerna tillämpas?

Regeringens föreslagna möjligheter för kommuner (främst Stockholm) att förbjuda vanligt folk att köra bil i stan, något som framöver endast rika ska få göra, sägs tydligen (med förstaaprilvarning) drabba en halv miljon bilar i Stockholm, som blir förbjudna. Men hur ska dessa miljözoner beivras?Hosta upp en miljon för en Tesla och du får köra i Stockholm.

SvD - 17 feb 16 kl. 15:05

Polska lagen om kastrering av pedofiler tillämpas knappt

En SvD-artikel från 2009 om kemisk kastrering av dömda pedofiler i Polen var på tisdagen Sveriges mest delade artikel i sociala medier – och fortsatte att delas under onsdagen. Justitiedepartementet i Warszawa är förvånat. Lagen tillämpas knappast..

Skånskan - 06 nov 16 kl. 06:00

Besked: Genuspedagogik tillämpas inte i Eslövs skolor

ESLÖV Någon genuspedagogik bedrivs inte på Eslövs skolor. Det svaret får Sverigedemokraterna Fredrik Ottesen och Marlen Ottesen som velat förbjuda sådan pedagogik i Eslöv i en motion till kommunfullmäktige. ERWP.

GöteborgsPosten - 25 sep 18 kl. 10:15

Gymnasielagen får tillämpas

Den omdebatterade Gymnasielagen som ger ungdomar en ny chans till uppehållstillstånd i Sverige får tillämpas. Det slår Migrationsöverdomstolen fast idag..

UNT - 25 sep 18 kl. 18:30

Omstridd lag får tillämpas

Under tisdagen kom beskedet – den så kallade gymnasielagen får tillämpas, enligt Migrationsöverdomstolen..

BT - 18 aug 13 kl. 08:06

Polisen slog till mot Boråsadvokat

Polisen har slagit till mot Boråsadvokaten Peter Carlströms kontor för att leta efter en brottsdömd persons tillgångar. Ett övergrepp, anser advokaten som nu tänker flytta till en annan lokal: ? För mig känns kontoret nersolkat och förbrukat.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 09:57

Gratisbjörkar till Umeåbor med gröna fingrar

Nästa vecka delar Umeå kommun ut gratis björkplantor till Umeåbor som vill plantera björkar hemmavid. Onsdag 11 maj och torsdag 12 maj, klockan 18.00 – 20.

YLE - 26 jul 13 kl. 13:05

?Vi får kanske aldrig veta orsaken till massdöden?

Fiskdöden i Tessjö å är fortfarande ett mysterium. Biolog Magnus Östman säger att någon form av förgiftning troligen ligger bakom massdöden, men ibland får man aldrig veta vad som ligger bakom. Spela upp klipp på ArenanBiologen och chefredaktören för tidningen Finlands natur Magnus Östman bor i Tessjö, ett av samhällena som Tessjö å rinner igenom.

YLE - 26 jul 13 kl. 13:12

?Vi får kanske aldrig veta orsaken till fiskdöden?

Fiskdöden i Tessjö å är fortfarande ett mysterium. Biolog Magnus Östman säger att någon form av förgiftning troligen ligger bakom massdöden, men ibland får man aldrig veta vad som ligger bakom. Biologen och chefredaktören för tidningen Finlands natur Magnus Östman bor i Tessjö, ett av samhällena som Tessjö å rinner igenom.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Sliten Bond hotas av mäktig skurk

BT - 15 minuter sedan

Expert om Gui Minhai: Pressa Kina

Att försöka att få Kina att släppa Gui Minhai genom så kallad tyst diplomati kommer inte att fungera, tror Thomas Kellogg, chef för centret för asiatisk rätt vid Georgetown University i Washington DC..

BT - 15 minuter sedan

Udda figurer i ny dansk komedi

En militär och hans unga dotter. Men också en matematiknörd och två excentriska kollegor. Det är som väntat ett rätt udda persongalleri i Anders Thomas Jensens nästa film "Rättfärdighetens ryttare"..

BT - 30 minuter sedan

Så får du skattepengarna till påsk

Sköter du deklarationen digitalt kan du få skattepengarna till påsk i stället för att behöva vänta till midsommar. Sista dagen för att skaffa digital brevlåda är den 27 februari..

BT - 45 minuter sedan

Norge skickar tjursperma till Kina

BT - 45 minuter sedan

Hårfager kalv kan ge skalliga hopp

En lurvig, blågrå tjurkalv som nyligen föddes på Björketorps gård i Ronneby har väckt forskares intresse. Hemligheten bakom den ovanligt långa och tjocka pälsen skulle kunna ge nya rön om hur man förebygger håravfall och skallighet..

BT - 45 minuter sedan

Sällsynta mynt för miljoner borta – dom i dag

Mynt från vikingatiden, en ytterst sällsynt rysk familjerubel och andra rariteter från Kungliga myntkabinettet värda nära 4 miljoner kronor såldes av en tidigare anställd, hävdar åklagaren. I dag kommer domen mot en 46-årig man som själv nekar till brott..

BT - 1 timme sedan

Linde till Saudiarabien – ska diskutera Jemen

Över 100 000 människor har dött och 24 miljoner är beroende av internationellt stöd. När kriget i Jemen nu går in på sitt nionde år reser utrikesminister Ann Linde till Saudiarabien i ett försök att avsluta konflikten..

BT - 1 timme sedan

MFF-stjärnan: "De har respekt för oss"

Wolfsburg såg aldrig ut att gå för ett tredje mål på hemmaplan. Det ger Malmö FF slagläge för en åttondelsfinal i Europa League..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.