BT > Nyheter

Friday, 28 February, 07:17

BT - 15 feb 20 kl. 04:00

Vi behöver återupprätta goda normerSvar till Marie-Noëlle Carlsson Ferrier, BT 12/2..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Marie-Noëlle Carlsson Ferrier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi behöver återupprätta, goda, normer
Newsmill - 12 sep 12 kl. 21:41

Vad krävs för att återupprätta det goda samtalet?

http://www.newsmill.se/trackback/46689Lärarutbildare och jämställdhetsdebattör: Kanske är det den hårda tonen som skrämmer bort feminister från arenan.

Cornucopia - 04 jan 16 kl. 11:12

Nej, återinförd "värnplikt" kommer inte återupprätta ett svenskt invasionsförsvar

Enligt en opinionsundersökning hos DN/Ipsos vill 72% av svenskarna återinföra allmän värnplikt. Det visar dock på okunskap och total frånvaro av analys. En återinförd värnplikt kommer inte återupprätta forna tiders invasionsförsvar och endast några procent av varje årskull kommer göra värnplikten, som alltså slår djupt orättvist och inte kommer "göra män av pojkar så det blir som på den gamla goda tiden".

Cornucopia - 18 jan 15 kl. 13:13

Utmärkt tillfälle att återupprätta totalförsvarets oljelager

Med oljepriskraschen har ett utmärkt läge att återupprätta totalförsvarets oljelager infunnit sig. Men de flesta av de tidigare bergrummen för detta har avvecklats.
Oljepriset är nu under 50 USD.

BT - 04 sep 14 kl. 09:13

Ge oss chansen att återupprätta Solbacken

Vi går till val med det tydliga beskedet och löftet att vi vill återupprätta Solbacken i Länghem. Vi vill ha ett Solbacken som helt eller delvis är ett vård- och omsorgsboende med nattbemanning. Kök och restaurang ska ha minst lika bra service som innan Solbacken lades ner som vård- och omsorgsboende.

DI - 20 jul 15 kl. 20:20

Så ska Fifa återupprätta förtroendet

En specialstyrka, integritetskontroller och begränsade mandatperioder ska återupprätta förtroendet för Fifa efter muthärvan..

DI - 28 okt 15 kl. 19:57

Så ska Volkswagen återupprätta ryktet

Den skandaltyngda tyska biljätten Volkswagen måste återupprätta sitt skamfilade rykte. Den nye vd:n Matthias Müller har fem punkter för att lägga utsläppsskandalen bakom sig, enligt ett pressmeddelande..

Regeringen - 05 sep 16 kl. 12:00

Regeringen vill återupprätta det sociala arbetets status

- Jag och regeringen har arbetat hårt sedan vi tillträdde med att stärka den sociala barn- och ungdomsvården och att återupprätta det sociala arbetets och socialtjänstpersonalens status, sa barnminister Åsa Regnér när hon den 30 augusti deltog vid konferensen Förbättringsresan. Arrangör för konferensen var regeringens nationella samordnare för den sociala barn- och ungdomsvården Cecilia Grefve..

DN - 11 jan 17 kl. 13:55

SSU-ordföranden Philip Botström: Betalar taxiresan för att återupprätta mitt förtroende

Efter intern kritik beslutade SSU-ordföranden Philips Botström på onsdagen att betala tillbaka 7.900 kronor för den taxiresa han gjorde mellan Sälen och Stockholm i söndags. ”Det är viktigt för att återupprätta mitt förtroende, säger han till DN.

Realtid - 16 feb 17 kl. 07:30

Riksrevisorerna vill återupprätta förtroendet

De tre nya riksrevisorerna är förväntansfulla inför sina uppdrag och vill återupprätta förtroendet för myndigheten. .

DN - 22 feb 17 kl. 23:00

Amina Manzoor: Myndighet mot forskningsfusk kan återupprätta förtroendet

Regeringens utredare föreslår omfattande förändringar av systemet för att utreda misstänkt forskningsfusk. Förslagen är välbehövliga och efterlängtade, inte minst för att återupprätta allmänhetens förtroende för forskningen..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Zibanejad och Nylander drygar ut i måltoppen

Mika Zibanejad fortsätter sin målsvit. För sjätte matchen i rad fanns NHL:s poängbäste svensk bland målgörarna när Rangers vann mot Montreal med 5–2. Segern var New York-lagets nionde raka..

BT - 1 timme sedan

Oro att anställda ska ta med sig smittan hem

På sina håll finns en oro att personer som varit i områden där coronaviruset sprids ska föra med sig smittan hem. Vissa företag uppmanar anställda att stanna hemma i 14 dagar – men för skolelever och lärare finns inga officiella restriktioner..

BT - 1 timme sedan

I natt: Minst 19 skadade i stora halkolyckor på E4

En kvinna har gripits i Borås, misstänkt för att ha misshandlat en man. Minst 19 personer skadades i flera halkolyckor på E4:an utanför Nyköping..

BT - 1 timme sedan

Alla Bondfilmer till Viaplay

BT - 1 timme sedan

Fängslade pensionärer drabbas av pengastoppet

Ett telefonkort kostar 100 kronor. En pensionerad fånge kommer att få ut 90 kronor i veckan. Kriminalvårdens stopp för intagna att ta emot pengar utifrån blir ett hårt slag mot dem som varken kan studera eller jobba – och mot de anhöriga..

BT - 1 timme sedan

Hon ska hjälpa herrarna till Vasaloppsseger

Damfavoriten Britta Johansson Norgren ska hjälpa de manliga lagkamraterna att vinna Vasaloppet..

BT - 1 timme sedan

Bidrag till utsatta barnfamiljer släpar efter

För de barnfamiljer som har det sämst ställt behövs barnbidrag, bostadsbidrag och underhållsstöd för att få livet att gå ihop. Men om politikernas ambition är att stöden ska minska inkomstklyftor måste de höjas regelbundet, anser Försäkringskassan. Något som inte varit självklart under 2000-talet..

BT - 1 timme sedan

Större chans att lösa ett Palmemord i dag

Om en svensk statsminister skulle skjutas till döds på öppen gata är chansen att få fast mördaren större i dag än vad den var 1986 när Olof Palme dödades..

BT - 1 timme sedan

Industrin vill ha snabbt krisavtal mot virus

Det brådskar med att få ett krisavtal på plats som kan möta allvarliga effekter av virussmittan. Avtal om så kallat korttidsarbete står högt på industrins önskelista inför dagens träff med regeringen..

BT - 2 timmar sedan

Showproducent från Hindås gör Wallmansshow i Göteborg

Dansaren och musikalartisten Ola Grönberg från Hindås sadlade om och bytte plats till kulisserna. Nu står han bakom Wallmans kommande Göteborgssatsning ”Dinner party”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.