Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 29 February, 11:30

Blekinge Läns tidning - 15 feb 20 kl. 03:30

De får robotgräsklippare förstRobotgräsklippare ska göra sju fotbollsklubbars vardag enklare i Ronneby kommun. Efter ha fått beviljat bidrag av kommunen hoppas Listerby IK vara först ut i år. – Det här kommer att hjälpa föreningarna oerhört, säger Jörgen Carlsson..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Ronneby, Listerby IK, Jörgen Carlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De får robotgräsklippare, först
Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 12:08

Robotgräsklippare i intressetopp

Det ska vara en robotgräsklippare i år. Antalet prissökningar efter självgående gräsklippare ökar raketsnabbt.Förlorare är produkter - mp3-spelare, gps:er, kompaktkameror och annat - som ersätts av smarta telefoner.

TA - 19 jun 14 kl. 12:08

Robotgräsklippare i intressetopp

Det ska vara en robotgräsklippare i år. Antalet prissökningar efter självgående gräsklippare ökar raketsnabbt.Förlorare är produkter - mp3-spelare, gps:er, kompaktkameror och annat - som ersätts av smarta telefoner.

BT - 19 jun 14 kl. 12:08

Robotgräsklippare i intressetopp

Det ska vara en robotgräsklippare i år. Antalet prissökningar efter självgående gräsklippare ökar raketsnabbt. Förlorare är produkter - mp3-spelare, gps:er, kompaktkameror och annat - som ersätts av smarta telefoner.

BT - 19 jun 14 kl. 12:20

Robotgräsklippare i intressetopp

Det ska vara en robotgräsklippare i år. Antalet prissökningar efter självgående gräsklippare ökar raketsnabbt. Förlorare är produkter – mp3-spelare, gps:er, kompaktkameror och annat – som ersätts av smarta telefoner.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 16:56

Lund först i Skandinavien med robot i parker

lund Kommunen har kommit långt med att gå över till eldrivna maskiner för att sköta alla parker och idrottsanläggningar. 34 procent av alla maskiner drivs med batteri.
De senaste tillskotten är en eldriven hjullastare och en robotgräsklippare modell större.

DN - 14 jul 14 kl. 15:49

Därför blir robotgräsklipparna osams

Robotgräsklippare av olika märken ogillar varandra och slutar arbeta i protest. Det är ett problem som blivit allt vanligare i svenska villaområden. Tillverkarna är medvetna om problemet men lösningen kommer troligen först nästa år..

Cornucopia - 10 jul 15 kl. 10:28

Patent fördröjer robotiseringen

Den sedan stenåldern ständigt pågående automatiseringen, som numera ofta kallas för robotiseringen, fördröjs av patent. Ett exempel på detta kan misstänkas vara robotgräsklipparna, som först de senaste åren blivit allerstädes närvarande, gissningsvis på grund av att Electrolux/Husqvarnas patent från 90-talet gått ut.
Husqvarnas första solcellsladdade robotgräsklippare dök upp 1992, men började inte säljas i större skala förrän 1995.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 15:36

”Robocop” ska bli ett klipp för polisen

SJÖBO Kommunpolis Johan Sandelin har fått förstärkning. Utanför polishuset ska nu ”Robocop” hålla gräset i schack.
Men Robocop är inte ensam.

PrivataAffärer - 17 jul 18 kl. 08:21

Svagt resultat av Husqvarna

Enligt Inquiry Financials sammanställning förväntades ett rörelseresultat på 2.107 miljoner. Husqvarnas omsättning uppgick till 14.

HBL - 06 jun 14 kl. 06:00

Stor hjälp av systemet

I fallet med VN byggs gräsklippare besparades polisen en hel del arbete. Ofta blir dylika stölder ouppklarade.Tack var Waremanns lokaliseringssystem kunde VN byggs robotgräsklippare hittas lätt.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Turkiet öppnar gränserna för migranter

Turkiets president Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna och inte längre hindrar flyktingar som vill ta sig till Europa havs- eller landvägen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Negativa virustester i cykelloppet

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Turkiet öppnar gräns för migranter

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan bekräftar att landet öppnar gränserna för flyktingar som vill ta sig till Europa, enligt AFP..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tidspusslande Ronnebyparet får njuta i herrgårdsmiljö

Här är Ronnebyparet som går omlott på jobbet. Röda dagar såväl som vardagar och nätter. – På så sätt finns alltid någon hemma för barnens skull.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vi vann biobiljetterna

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Elin Thornberg: Vem kan värja sig mot ”Piga och dräng”?

Andra chansen är här – med de en gång ratade bidragens chans till revansch. Elin Thornberg tror att de tidigare favorittippade manliga bidragen nu kommer få upprättelse..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

De vann den lyxiga herrgårdsövernattningen

Hitta flytets nya digitala satsning är tänkt att ge våra prenumeranter lite mer. Som till exempel det tidspusslande Ronnebyparet som nu får njuta av en lyxig övernattning i herrgårdsmiljö..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Därför smittas du lätt av virus på flygplan

Trångt, nära och stilla. Flygplan är en underbar plats för virus, som lätt kan sprida sig mellan de närmsta stolsraderna..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Turkiet öppnar gränsen för migranter

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Erdogan till Putin: Ur vägen

Turkiet har bombat en kemisk stridsvapenfabrik i syriska Aleppo, uppger en turkisk armékälla. Totalt uppges 45 av den syriska regimens soldater ha dödats i turkiska attacker under det senaste dygnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.